Prijava
 1.    

  postena devojka

  Svaka devojka koja je u 8 sati uveče u krevetu, da bi do ponoći stigla kući.

 2.    

  Poštena devojka

  Ona koja se jebe samo sa likovima koji ne pričaju o tome.

 3.    

  Poštena devojka

  Radnica pekare koja vam otvoreno priznaje šta je od ponuđene hrane u nejestivom stanju.

  - Daćete mi jedan sendvič sa salamom! -
  - Bolje nemoj taj sendvič! Uzmi kiflice, one su sveže! -

 4.    

  Poštena devojka

  Devojka koja živi od stare slave, u osnovnoj školi bila je mamina/tatina devojčica koja nije gledala momke, konzumirala alkohol, cigarete o narkoticima nije bilo govora. Mirna, povučena, dete za poželeti. No međutim u srednjoj školi pojavio se u njoj neki životinjski nagon ka muškarcima! Neko vreme moguće je potisnuti porive, ali koliko dugo... to je već pitanje. Upoznaje satrijeg momka jer u njemu vidi sve ono što je propustila, naravno pod izgovorom da je on sve ono što bi njoj trebalo, da je razume da je nežan, pažljiv, i da je nikada ne laže.. jer je naprosto divan. Na bilo koje pitanje o njihovim intimnim trenutcima kao i uopšte odnosu ili intimi pravda se naslovom.

  -Dajana, ljubitel se ti i tvoj momak?
  -Bože pomozi, pa malo...
  -A pipka li te!? (celi razred se smeje)
  -BOŽE POMOZI
  -Što šta fali mene moj dira stalno... jeste se?
  -BOŽE, O BOŽE POMOZI! Ja sam poštena devojka... kako možeš to da me pitaš
  -Aha, aha... Znam vidila sam sinoć na parkingu
  -Pa samo sam se sagela... sram te bilo

 5.    

  Postena devojka

  To je devojka koja je spavala u 100 kuca a nije nista ukrala.!

 6.    

  postena devojka

  Postoji mnogo devojaka koje će za sebe reći da su poštene, postoji određeni, manji broj za koje će neko drugi reći da su poštene i ja ne mogu da sporim poštenje određenih devojaka. Kakva je ta POŠTENA devojka? Pa to je devojka sa kojom se ne zabavljate duže vreme, čak ste se možda i upoznali sat, ili par sati pre iskazivanja poštenja. Kako se iskazuje poštenje? Pa poštenje se iskazuje tako što se vi neko vreme ljubite sa devojkom i u svom tom žaru raskopčate šlic i devojka pređe sa sisanja vašeg jezika na određeni, drugi deo tela. Hteo bih da napomenem da je to raskopčavanje šlica u potpunosti sa Ustavom zakonom, jer ta radnja raskopčavanja spada u pravo na polnu slobodu. Nakon određenog vremena oralnog poštovanja vaših polnih sloboda Vi naravno imate želju za nastavak aktivnosti. E taj momenat je bitan jer tada POŠTENA DEVOJKA odbija dalji sled aktivnosti sa nekim uobičajenim izgovorom, jer ne želi neprijatnosti. Uz poštenje te devojke naglasio bih i njeno dobročinstvo, jer ona sebi ne čini neko lično zadovoljstvo koliko čini zadovoljstvo drugom licu. Smatram da poštene devojke treba iznad svega ceniti, ali treba proveriti da li je izgovor koji je navela izraz poštenja ili obično FEMKANJE.

 7.    

  Poštena devojka

  Devojka koja radi u pošti.

 8.    

  Poštena devojka

  Poštena djevojka (homo honestasis virgo) je izumrla vrsta roda Homo, srodna suvremenoj vrsti Homo sapiens, koja je nastanjivala većinu planete Zemlje. Navodno je vrsta izumrla usred radikalnih klimatskih i ekonomskih promjena.

  Osoba A: Brate, znaš li možda onu malu preko puta Šoneta?
  Osoba B: Pusti se brate nje, to ti je poštena djevojka!
  Osoba A: Ma to ti brate više ne postoji. Daj mi ti samo njen broj...