Prijava

To ko fazon došo meni Duljaj sa spikom: Pantelo imam novu devojku mnogo je lepa i mila, zove me - lepi moj Igoriška, zamisli! I tu prolazi Gavranča kaže: E Duki vido sam ti devojku juče išla je na trening. Kaže kupila novo kladivo pa da proba. A ja i Stankela koma!

Nači braćatatira, totalitarno! Od moje Tijane taj neki drug sigurno da se cepa u otvor vrste analan. Otišli ti nas troe da izpazarimo neki šoping u gradu fudbalskim rečnikom Svetlosti. I niša gledo Pantela neke naočare sa funkcionalnošću sunčanih naočara i samo čuem ovog škirpea: Devojčice, sviđa mi se ova stvar staru čežnju budi mi, moguli je probiška? A ja fazon nevera! i posle mi prilazi: HeHej Markić šta misliš o ovoj ešarpi a ja fazon: E Daniele evo sudoku ja pono aj ga rešiš a Pantela meri vreme?

Fala Sakili štujem te lepe reči reči najlepše. Vidim pičiš taj neki opušteni zonfić, tako i Pantela fazon izvuče jean kraj šulje da viri van kajša. Poljubac

Nači dao Pantela plus iz perspektive dobrog čoeka al iz perspektive rasnog strelca sigurno da ti je definicija Njes sa šlagom ra. Kacam ja fazon subjekat u nekoj rečenici uvek se uz prihefta neki golgla tipa: matiro, savlado, zatreso, ufatijo gošu na nozi vrste kriva i da ne navodim dalje. Čuje Pantela da ga pljuju al neka radi i ćuti. Ljubac

Hahahaha, Pobeda! Pobeda!

Sakili, pozove Pantela na trening, posle možemo bacimo neku ficuka - kafe makijato kafe kon late, lagana spika ono da se opustimo. Posle odevede Pantela gajbi: kuvano vino, Kemal Montano putem gramofona... A, ćešo?

Sigurno da je to ko Albert Nađ zonfara al on nije bio brzo.
Ljubi Pantela iz suncem okupane Atine!

Hfala ljudi, sigurno da je značajan taj neki dvanesti igrač fazon u vidu vas.
Prekaljeno se sakrio Pantela metodom kameleon i vraća njihov igrač loptu goši kao nema nikog bole me kurac kad ono hop cup eto Pantele lomim gošu na petoparcu, u sebi kažem: Pasi travu tuljane! idem sigurno još metar dva vidim kliza neka nesreća kao sprečiću go, sledeći momentum mreža se trese mreža luduje. Matiro Pantela.
Voli Pantela da očijuka sofsajd lajnom.
I mnogo smo se lepo počastili posle sinoćne tekmare tečnošću iz porodice alkohola.
Ljubim!

Sigurno da si dakle u pravu.
Da ne bude da to kažem samo radi proforme radi, ja, kumara i Žigara posetili neku školu pre dvetri dine fazon neka akcija : Olovka sveska knjiga da ne bude detetu briga, mnogo lepa bila akcija humanitarne kategorije. I tu se tipa nešto slikali s decom vrste sitotinja i sve me pipaju rukama po maici Armani Džins rukama umackanim u eurokrom il džem sorasima, nači koji fuj.
I kao posle aj odgemblamo jednu balficu protiv škloskog tima. Dođe diša kaže: Pustite malko đječicu, nek vam udenu pokoju loptu u pravougaonik - nači koa ljomberska glava, nevera. Kažemo mi važi se.
I siđemo mi na teren prilazi mi klinac s bandanom oko ruke kaže ja sam kapiten, a ja i Žigara koma, mali došo digra baliju u Starkama - show.
I počnemo mi i krene neki mali žgoljavi rolne mi kroz nogare i kao počne da se smeje kao proturio sam Panteli, vidi to Stankela zaleti se izrempluje malog, baci ga des metara u sakpe, doda mi loptu ja krenem napred, dođe mali debeli kao da mi uzme loptu tu ga nasadim na lakat stignem u kazneni ufatim je punom i pravo goši s ćoroskpima u cufa. Mala kazana počo da plače i krvari, pritrčava brzo Žigara izbija mu loptu iz ruku i plasira u mrežu u fudbalskom žargonu malu.
Sigurno da voli Pantela da pomogne malim anđelčićima kad može.

E nestala mi definicija, nevera, al nema veze ja sam vojnik Vujaklije pa ću ovde da je stavim.

Mala Leđa - (Ovo je bio naslov fazon)

Sigurno nešto što oćeš da ti kaže vrh ortak, tipa fazon ko meni Stankela, kati s leđa prilazi riba vrste dobra. - (ovo bio onaj fazon srednji deo)

A sad primer, mnogo do jaja foru smislio Stankela:

E a pazi ovu fabulu, igro ja za Lausanne-Sports (also referred to as LS) is a Swiss sports club based in Lausanne, Switzerland i tu ja dam het-trik na utakmici mi protiv Šapuiza i prijatelji. Prvi gol krenem sam spola i slalomom dođem pred gošu i lobuem u maniru prekaljenog golgetera, a kaže meni Žulijen : Tomba, a? a ja fazon vičem: GOOOOOOOOL. Drugi gol fatam makazicu s ivice golmanskog prostora i leva stativa-desna stativa-leva stativa-go, nači mnogo lep evrogo dao Pantela. Treći sam dao u vidu najstrože kazne s penaltika, i dolazi mi posle njihov golman u fazonu: Pantela što baš tri?, a ja: Kacam rasan!
I izorganizovali ja i Stankela posle meča sigurno jednu lepu zabavicu revijalnog karaktera i pičimo neku žvaku standardica da sam dao het-trik na utakmici mi protiv Šapuiza i prijatelji. Prvi gol krenem sam spola i slalomom dođem pred gošu i lobuem u maniru prekaljenog golgetera... Kad zaustavi me kumara fazon: MALA LEĐA, BRZO! Okrećem se ja, obuvam Najku papuču, brzo skupljam kosu i bacam osmeh razurožoravajući mislim saće neka riba bombon 505 scrtom. A ono nevera, na Marakani muk. Prilazi mi Snežana Samardžić Marković sa spikom : Pantela prefantastično si terao balon kod prve ubacivke. A Stankela koma!

Sigurno da može, pročito brat Stankela pa kaže: Istinito a opet nekako verodostojno. To kazo Stankela kad je pročito.

#590
+5373
5
definicija