Prijava
   

K'o na motoru

Sinonim za vetrovito vreme, naročito popularan u košavom zahvaćenim krajevima.

Sinak, nije dan za roštilj, napolju duva k'o na motoru!

   

Sad s` peškirom ode na bazen

Zajebantski odgovor na pitanje: Gde je taj? Ne znam da li se negde koristi van juga.

Gde je keva?
Evo, sad s` peškirom ode na bazen.

   

Svoj na svome

Pohovana piletina.

   

Ja i dalje živim u SCG

Živim u strogom centru grada.

   

'I fell of a' kula [Aj-fel-of-a]

Gradjevina za panoramsko razgledanje Pariza + snazan bocni vetar + niska zastitna ograda.

   

Pocepati k'o Keri Bredšo venčanicu

Izraz označava destruktivnu radnju uperenu prema bićima ili predmetima koja se javlja impulsivno, izuzetno je agresivna, posledica je opšte isfoliranosti i ne bira mesto, niti sredstva za zadovoljenje svog izvršenja.
Smislena skupina reči vodi poreklo od jednog događaja iz serije Seks i grad, koji je toliko loše odglumljen od strane heroine Parker, da izgleda naturalizovano istinit. Naime, Keri i Miranda se zabavljaju pred Mirandino venčanje tako što odu u neku prodavnicu venčanica koja nije Vera Vang, Prada, Versace, dakle u neku gde po njihovim skromnim mišljenjima mogu da se zajebavaju sa jeftinim venčanicama napravljenim od zavesa (koje opet nisu Tom Ford, Armani niti Gucci), a koje je Scarlet O'Hara onomad iz bede morala da pravi.
Držeći maramice sa aromom mentola preko usta i nosa, sve zadržavajući refleks povraćanja, njih dve nekako sa dva prsta ispipaju po jednu venčanicu za svaku. Odlaze da probaju u garderobu gde nema stilske stolice, ogledala u pozlaćenom ramu, niti pedera stiliste, ali šta je tu je, kad je Helovin nek' je maskenbal...
Prva se u ogledalo gleda Miranda, izgleda kao šargarepa uvijena u toalet papir, nakon korišćenja iste kao dildo. Ona za sebe misli da je super riba.
Keri, uz pratnju muzike napetosti, hodajući kao supermodel (sa ergele), dramatično prilazi ogledalu, dok krep-papir šušti i već kao da vidi deveruše kako joj se smeju I VDRUG ... (na ruskom odjednom ...)
Panično počinje da zahteva od Mirande da joj otkopča venčanicu, jer će se ugušiti. Dobija alergiju, ma anafilaktički šok od ovog jebenog materijala, jer joj je koža i sluzokoža navikla samo na Louboten, Choo, Sander, a ovo je taaako steže... Miranda, kakva je udarena u mozak, ne ume da otkopča i Keri vrišteći zahvata svojim kandžicama smrdljivu, jeftinu venčanicu i počinje da je froncla kao da sutra ne postoji... Otkida, komada, cepa, razjebava panično, nenormalno, totalno do gole kože se sljuštava otkrivajući svoja leđa osuta koprivnjačom i polako dolazi do daha...
Appendix :
Ajde da prepričam i ostatak epizode za one koji su se kasnije uključili u program : Gucci, Prada, Big, kuckanje po laptopu, deadline, Armani, Jimmi Choo, 'Big' problem, Shoooooes, oh my god!, deadline, Big, kuckanje kolumne, Big, shoecolics, Manolo, Big, ....

   

Šampon ZA i PROTIV peruti

Demokratska verzija šampona protiv peruti, koji nekako uvek (neovisno o brendu) kaže jednoumno, jednopartijsko ZA peruti na vlasištu.

   

Generacijski jazz fusion

Prevazilaženje višedecenijskih razlika u godinama (generacijski jaz) između mlade žene i matorog muža, kako drugo nego pomoću muzike - ona se rodila sa pojavom acid jazza, a on sa pojavom Glen Milera.

   

Presek ti se pozlatio!

Hvalospev fotografa.

   

op cvrc

Kada imaš jaku želju da nešto uradiš, a kada kreneš da to uradiš provališ da ne možeš kažeš op cvrc

#626
+4950
135
definicija