Prijava

Србски је свакако правилније од срПски. У реду, можете да слушате мудра правила великих савремених умова "лингвистике"... и одатле да вучете своју велику писменост. Међу нама свакако има и оних који сматрају да овај језик знају боље од нпр. Његоша или Немањића (који су, авај, били у криву када су своје титуле писали са Б).

Што се тиче речи "патриота", потпуно је свеједно како ћемо је писати... са Ј, К или Џ... јер то и није србска реч, па се на њој и не треба тренирати велика писменост. Боље би било да уопште не постоји. Наша реч гласи РОДОЉУБ.

А зашто си заборавио реч "европске"!? То је кључна реч, с обзиром да постоји и једна Србија у Африци и једна на Кордиљерима, па чисто да се направи разлика. Коме је главоња уређива јавни сервис и ТВ Албанију би после могао да гледа...

Е, свака част! То је дефиниција!

БРАВО!
Што кажу:
каже клинац клинцу:
-oћемо на фудбал?
-Ајде! На Сонију или на рачунару?

Srpski narod pokazao se zavidno otpornim na ovu glupost i "meč" koji je zakazan u Areni otkazan je zbog nedostatka interesovanja. Ovakav nivo kolektivne svesti nismo prikazali još od I Srpskog Ustanka. Ponosim se nama!

Заиста! Не знам како, ал на ово срање смо још увек имуни!

?
+1648
10
definicija