Prijava
   

Topolska 18

Pesma koja je svojim puštanjem u svakoj epizodi "Srecnih ljudi" probila ljudima mozak. Istina, nekada je bila hit, nadmašivala rejtinge Insomnije, Afrike i ostalog, da su znali za remixe u to vreme možda bi i do svetskih razmera stigla (David Guetta feat. Snežana Savić - Top op op opolska 17 + 1). Znam da nas je sve nekada zanimalo gde je ta Topolska 18., šta ima tamo, i da li Snežane "tamo ima više".

Nešnal Geografik - Topolska 18. rivajvl - Srčing for Snežana

Budući da se pričalo u seriji da je Snežana umrla baš u toj kući nakon "Srećnih ljudi", dolaze naučnici sa svom potrebnom opremom za registrovanje bioelektričnih struja i prisustva plazme u vazduhu tačno pred vrata te čuvene Topolske 18. Nemaju ključ pa se sete poznatog stiha pesme (Njena vrata samo sećanje otvara) pa se sete da su nekada posedovali prangije i pajsere, i lagano uđu unutra. Na zidu u hodniku piše "Na staroj adresi mene nema više" budući da ne znaju naučnici koja je njena stara adresa: "Idi bre Snežana u pičku materinu", a naravno njihovo neznanje se pokriva reklamama. Ulaze u sobu podstanara kad ono Snežana uopšte nije riknula. Zatiču je sa 20 drugih muškaraca, ona samo voli Gang bang. U toj sobi zatiču Aranđela,
Babu Ristanu sa dildom, Simu koji opšti jedinu čašu u celoj sobi (kako pesma kaže - "i jedna čašaaaa"), Vukašina Golubovića i ostale muškarce iz serije kako je polno opšte. Misterija razrešena - Snežana gotivi Gang bang, živa je, pesma nas i dalje ubija u pojam, a serija može opet da se reprizira.

   

Dan kad Šešelj izađe iz ćuze

Istorijski događaj Biblijskih razmera, o kome će se spevati najlepši epovi i pričati brojne legende. Iščekivan kao dolazak mesije. Efektivan kao dan kada je crko pokojni maršal.
Posle njega više nikada ništa neće biti isto. Vrata raja će se otvoriti, mrtvi će ustati iz svojih grobova, pakao će se zalediti,
Cunami će zbrisati Mađarsku, Zemljotres sravniti Hrvatsku, tektonske promene će pomeriti Zaječar do Tokijskih predgrađa,
Dan kada će na sve žute, crvene i napredne pasti Anatema.
Dan kada će Beograd dobiti Metro.
Dan kada će skupštinska zasedanja ponovo postati interesantna.
Dan kada ćemo se vratiti na Evropski i Svetski nivo na kome smo bili pre deset petnaest godina, a kada su nam na našem blagostanju zavidele i najveće svetske sile.
Dan kada če nam se sudbina nasmejati, i konačno crći od smeha!

   

Čak bih ga i ja jeb'o

Rečenica za kojom heteroseksualni muškarci posežu u retkim slučajevima kada žele da izraze poštovanje prema atraktivnom pripadniku istog pola, za kojeg ne misle da je isfolirani fićfirić i pičkica, već istinski šarmer i mamilac ženskih uzdaha.

Koja je faca ovaj Džoni Dep, nije da sam gej, ali bih ga čak i ja jeb'o.

   

Smena generacija

Kada na banderi preko starih čitulja budu zalepljene nove.

   

Moj je veći od tvog

Počne bezazleno od plastičnih autića i klikera... Kasnije se proširi na statusne simbole i neke fizičke predispozicije. Veliki personalni enterijer, tj. ego, zahteva adekvatnu veličinu ekstrenih dopuna (bilo da su na telu ili u okolini).

Kad se mali čovek, vozeći svoj veliki auto, vrati svojoj velikoj kući iz svoje velike kancelarije, i dohvati da jebe svojim malim kurcem svoju veliku sponzorušu u velikom bazenu, osećaj zadovoljstva mu je isti kao i velikom čoveku kad, posle fajta u kafani, u kojoj je popio svoju malu platu, dođe kući i otrsi svoju malu ženu svojom velikom kitom.

   

kk Partizan

Knjiga osvajanja:
U pocetku dodje Dule u Partizan
A hala bijase prazna i pusta
I rece Dule:"Nek dodju Vujanic,Krstic i Avdalovic"
I vidje Dule da su oni dobri
I rece Dule:"Nek dodju Tripkovic,Bogdanovic,Perovic,Bakic,Velickovic i Borovnjak"
I vidje Dule da su oni dobri
I rece Dule:"Nek se osvajaju titule i kupovi"
I vidje Dule da je dobro
I rece Dule:"Nek igra Slavko Vranes"
I bi tako
I vidje Dule da je dobro
I tako bi godina 8
...........................

I rece Dule:"Nek se protiv CSKA igraju dvije utakmice u Areni"
I bice tako

   

Imbecil

Osoba koja ti, nakon pitanja "Gde si?" i tvog odgovora "U busu sam, tu sam za pet minuta", kaže da požuriš.

Šta da uradim? Da proturim glavu kroz šiber, proderem se Jabadabaduuuuuu i zaverglam nogama?

#890
+3026
106
definicija