Prijava
   

Javni forum

Poslednja stranica knjige iznajmljene iz gradske biblioteke.

Knjiga je odlična!
Knjiga je sranje!
Knjiga je odlično sranje!
Kako misliš odlično sranje?
Kako misliš da ti odgovori?
A kako misliš da tebi odgovori?
Može neka riba da ostavi broj????
064516774
Rek'o je riba!

   

Fakultet psihologije

Mesto na kojima uce kako i kojim tonom, te kakvom ozbiljnošću ponavljati zadnju reč ili deo rečenice pacijenta.

- Imao sam u detinjstvu problema s ocem.
- Ocem???
- Da, ocem, bio je jako strog?
- Bio je?!
- Da, umro je pre par godina.
- Pre par godina...
- Da, baš u vreme kad sam se razveo.
- Razveli ste se?!?!
- Naravno, pa neću valjda dozvoliti da me pravi rogonjom.
- Vi ste rogonja.
- I to teški! Varala me bre s kim je stigla!
......posle sat vremena
Moraćemo ponoviti seansu i...možete li mi dati broj vaše bivše žene?

   

SMS ortak/inja

Toliko dobar drug da je sasvim normalno da mu pošaljete neki totalno bez veze sms, a da za uzvrat ne dobijete psovku, već isti takav debilan odgovor.

Jedan od viših stadijuma prijateljstva danas.

SMS: Brate/Sestro, okreni DM sat, i pogledaj molim te kako se Boban Zdravković obuko za ovaj spot. Ladno Fox Molder stav.
Odgovor: Ludilo. A tek pazi sad ovog Dobrivoja Topalovića, kako mu igra grkljan dok peva.

   

Čovek

Čovek je kao sarma.
Nit' lepa spoljašnjost garantuje lepu unutrašnjost, niti obrnuto.
Ali je baš lepo kad se potrefi i jedno i drugo.

   

Formiranje pešačke zone

Primarni cilj i prva faza sređivanja sobe.

   

fotodegeneričan

Osoba koja na slici uvek zaplače, zažmuri, iskrivi usta, napravi glupu facu, dobije 10 kila više... Svoj problem obično rešava tešeći se "ma, fala bogu, lepša sam u prirodi" ili se (ređi slučajevi) naseli u vigvamu i beži od fotoaparata ko đavo od krsta.

   

Pravilnik igre na terenima seoske lige

1. Ko šutne loptu u potok, nabijamo ga na stativu, pa sa sve stativom u dupetu nek ide na Škipića ćupriju da čeka loptu.
2. Ko šutne loptu u šumu, sam ide po nju, ako ga nešto izede, sam je kriv!
3. Ko šutne loptu u dvorište onog baksuza sam ide da se raspravlja s njim! Ako je baksuz ne da, nek ide sam u Čačak da kupi novu.
4. Gol postignut sa brežuljka na gornjoj aut-liniji važi se kao dva gola.
5. Nemoj nekome da je palo na pamet da juri sudiju stativom, dosadilo nam je više da deljemo nove.
6. Sudije su poštene, tim čiji navijači ponovo budu jurili sudiju traktorom po terenu - biće diskfalifikovan.
7. Ne jedite sa one trešnje kod donjeg gola, obično svi dobiju proliv od nje.
8. Milun je rek'o da sudije više ne beže na njegovu šljivu, sve su grane polomili.
9. Mole se odgovorna lica koja kose i održavaju teren, da ga nakon toga pregledaju, nemamo više hanzaplasta za igrače.

PS: Provalili smo vam onaj štek za rakiju u lisičijoj jami!
PS na PS: Nije loša!

   

Vađenje nove lične karte

Vadili ste zubni živac. Kad ste bili mali, đilkoši iz kraja su vam napucavali specijalku u jaja. Bivša riba vam je svakodnevno prepričavala knjigu 1000 zašto ( da živimo zajedno ) – 1000 zato. Prebrojali ste sva zrna praška za veš Duel iz pakovanja od 3 kg, dok ste slušali novi CD Zdravka Čolića. Preživeli ste psihofizičku torturu koliko i prosečni logoraš u Jasenovcu. Na red je došlo i vađenje lične karte.

Neophod: hrana za nekoliko dana, voda takođe, hoklica, vreća za spavanje (kamp kućica, ko ima), mp3 plejer sa 5 giga različitih žanrova muzike, 2 para gaća, kenj papir, vlažne maramice, kišobran, ćebe, peškir, nešto slatko, bele semenke i živci ko brodski konopci.

Čuli ste da treba da se pojavite oko ponoći, kako biste imali kakvu-takvu šansu da JOŠ TOGA DANA izvadite dokument koji život znači. Tako i radite. Po dospeću percipirate atmosferu iz Kusturičinih filmova: Alfa Ciga sa 8-članom porodicom leži na betonu ispred ulaza u stanicu i nešto mrmlja. (Očekujete WTF momenat kad oni polete, kao i neke guske koje tumaraju unaokolo. Naravno, i usranu facu Slavka Štimca). Master čekač vas obeshrabruje rečima da već 10 dana puši za izdavanje l.k. i da ste došli kasno. Mudroser sa vaše leve strane nešto zapisuje i broji. 3 babe iz potaje bacaju hejt na omladinu. Jedina osoba vredna zadržavanja pogleda je došla sa dečkom i spava mu na ramenu. Kako se bliži zora, noge se oduzimaju. Hranu ste pojeli, vodu popili, i skljokavate se na stazu sa slušalicama u ušima i tonete u polusan. Trzaj. 04:09. Trzaj 04:05. Nemoguće, ovo je ružan san. Zažmurićete, i kad budete otvorili oči, probudićete se u svom krevetu, a na ramenu će vam spavati nega megapička koju ste satima seksualno vozdizali u nebesa. Otvarate oči. Sedite na betonu, a na ramenu vam spava Ciga sa osmočlanom porodicom. Bože, uzmi me...telo više ne može da izdrži, padate u san.

Budi vas komešanje. Već se uveliko razdanilo. Na početak reda je stigao ćelavi glavonja sa zlatnom kajlom i napravio gužvu. Svi protestuju, pominju majke, očeve, sestre, Tita, Slobu, Đinđića, Koštunicu, Tadića. Nalaze kompromisno rešenje i konsenzus oko toga da je Tito kriv za sva ova sranja i slom moralnih vrednosti. Jedino se sa tim ne slaže Master čekač, kome je dokurčilo desetodnevno pušenje u redu i uzima stvar u svoje ruke, te glavonju spičava hoklicom u ćeletinu. Haos. Rasulo. Vijetnam. Policija istrčava i privodi 20-ak najratobornijih: ćelavog, Master čekača, Cigu sa osmočlanom porodicom, Mudrosera, tri babe iz potaje, dečka jedine osobe na kojoj vredi zadržati pogled...

8h. Otvaraju se vrata pakla. Izlazi FT1P teta i po redu upisuje imena današnjih srećnih dobitnika. Jedina osoba na kojoj vredi zadržati pogled se nalazi tik iza vas i vi kao pravi džentlmen joj ustupate mesto ispred. Posle par minuta shvatate da je prokleta kurva poslednja na spisku za danas, a FTJP teta ljubazno saopštava da vam želi više sreće u sledećem izvlačenju. Nadrealizam koga bi se i Dali postideo.

   

Vesele devojke (nekad i sad)

Svi se secamo reklame za Vesele Devojke,koja je sredinom devedesetih i pocetkom dvehiljaditih harala nasim ekranima,a svima koji su okrenuli tu magicnu kombinaciju brojeva 041...Ispunjavale sve zelje.Sada kada vidimo njihovu reklamu setimo se dobrih vremena.Ali!Sta se desilo sa njima?Slucajno sam cuo pricu.
Violeta-Ima 47 godina,udala se pa se razvela sada je alkoholicar i zivi sa mackom
Lola-36 godina.Kada je konacno dobila ugovor za snimanje filma BackDoorSluts 12 u Engleskoj,tragicno gine u saobracajnoj nesreci(udario je kamion dok je vozila bicikl)R.I.P.
Beba-Zavrsila fakultet za menadzment i zaposlila se u Delta sitiju kao PR.
Zhaklina-31.Nasla sponzora:) I otisla na Haiti,ali zbog elementarne nepogode se vraca u Jabukovo(odakle je poreklom)I tamo za muzem zivi skladno,pokusavajuci da nadje unutrasnji mir.
Ostalima se gubi svaki trag.

   

Američka mirovna misija

Sastavni deo američke mirovne misije je izmišljanje rata, odnosno potpaljivanje žarišta tamo gde planiraju da budu mirotvorci.

U slučaju da u napuštenom selu od pet stanovnika izbije džinovski gejzir nafte, za dva dana će plasirati priču po kojoj su se deda Milorad i čiča Stanomir toliko mrzeli i podstrekivali nacionalnu mržnju, da su Ameri prosto morali da intervenišu sa 75000 vojnika da reše sukobe i pritom, tek usput, započnu masovno eksploatisanje energenta. I tu će morati da ostanu bar 70 godina- do poslednje kapi nafte!

   

9

Najomraženije dugme na telefonu za svakog zaposlenog u Telekomu Srbija.

Automat: 'Tu kontinju in ingliš, pres 9.'
Žika: 'U, aj da ih zajebavam malo' *pritisne 9*
U centrali Telekoma pale se alarmi i pokreću se protiv požarne prskalice...
Zaposleni 1: 'Imamo devetku, šifra crveno, GDE JE JOVANOVIĆ??!!'
Zaposleni 2: 'Video sam ga u WC-u malo pre, idem da mu odnesem slušalicu!'
Automat: 'Pliz vejt, jor operejtor is nat evejlebul et de moment...'
...
Jovanović: 'Helov mister, hau ken aj helps ju?'
Žika: 'Mi bi vont hau jes no telefone!'
Jovanović: 'Pliz ripit, mi no anderstand...'
Žika: 'Maj vajf Milenka vont nju telefon, hau mač tu baj?'
Jovanović: 'Žiko jel si ti?! Pa šta zajebavaš?!! Mog'o sam da crknem ovde!'
Žika: 'Heh, zdravo Nebojša, daj reci kolko imam para na računu...'

   

Eurosong

Muzička manifestacija na koju je Srbija jednom poslala ženskog predstavnika koji liči na muško, a sad šalje muškog takmičara, koji liči na žensko.
Izuzetak je prošlogodišnji predstavnik koji ne liči ni na šta...
Sledeće godine ćemo verovatno izglasati nekog Azisa ili nešto slično... Neku vrstu hermafrodita. Ako onaj Boki dotad propeva neće nam trebati Vangelina Gušterova, da nam prorekne sudbinu naredne Beovizije...

Ma, bitno je da smo IN...

   

Da li je pakao egzoterman ili endoterman?

Nije iz licnog iskustva,ali dobro ce vam doci da znate kakav je pakao...
Istinitost događaja na testu iz hemije na Univerzitetu u BG-u je nemoguce potvrditi.ali bilo kako bilo,prica je veoma zanimljiva.Odgovor jednog studenta je bio toliko ,,dubok'',da je profesor odlucio da ga podeli sa svojim kolegama preko interneta.
Pitanje:''Da li je pakao egzoterman(predaje toplotu),ili endoterman(absorbuje toplotu)?''
Vecina studenata je napisala svoje predpostavke na osnovu Bojlovog zakona(gasovi se hlade kad se sire i zagrevaju kad se skupljaju)ili neku drugu varijantu...
Jedan od studenata je napisao sledece:

''Prvo moramo znati zapreminu u koju duse ulaze u pakao i izlaze iz njega.Smatram da odmah mozemo da predpostaviti,da dusa koja jednom uđe u pakao vise ne izlazi.Znaci,broj dusa se povecava.Da bismo dobili ideju o tome koliko je u paklu dusa,osvrnucemo se na razlicite vere koje danas postoje na svetu.Vecina tih vera tvrdi,da onaj ko nije pripadnik bas te određena vere ide u pakao.Dakle,zakljucak je de ce sve duse zavrsiti u paklu.Ako tome dodamo odnos nataliteta i mortaliteta,mozemo ocekivati da broj dusa eksponencionalno raste.Dakle,obratimo paznju na odnos promene zapremine pakla,jer prema Bojlovom zakonuza zadrzavanje istog pritiska i toplote zapremina mora rasti proporcionalno sa brojem pristiglih dusa.To nam pruza dve mogucnosti Pakao-teorija:
1)Ako se zapremina pakla povecava manje od potrebnog prosecnog broja dusa koje stignu u pakao,toplota i pritisak pakla ce toliko porasti da ce pakao eksplodirati.
2)Ako se pakao siri brze od proseka kaji mu je pottreban da primi sve duse,toplota i pritisak ce toliko opasti da ce se pakao smrznuti.
Koja od mogucosti je ispravna?Ako uzmemo u obzir izjavu,koju je kategoricki iznela Milica sa cetvrte godine,a koja glasi:''Pre ce se pakao smrznuti nego sto cu ja sa tobom da spavam.''i s obzirom na to da je sa mnom spavala juce,mora biti ispravna teorija br.2,dakle pakao je sigurno egzoterman i smrznuo se.Zakljucak ovog izlaganja je,da sko je pakao smrznut,ne prima vise i preostalo je samo nebo,sto je dokaz postajanja Boga,a to objasnjava zasto je Mlilica sinoc vakala:''Ax moj Boze!''

Ovaj student tehnologije je jedini dobio 10 poena.

   

Estradni umetnik

Naziv koji novinari pišu ispod slike koju moraju staviti u novinama, a nemaju predstavu ko je ličnost sa slike.

Ivan Gavrilović
(estradni umetnik)

   

Vama sigurno treba Softli!

Ugledna supruga i majka, al' pre svega domacica prolazi rafom sa omeksivacima, cudna mi cuda, sve softli do softlija, ali gospodja je u dilemi...dal softli il' softli pitanje je sad...tenzija raste...zena je na rubu zivaca...predosecas slom zivaca i osrednji infarkt!!! Ni sekund pre vremena dolazi iskusna i starija gospodja2 i daje joj jedan od zilion softlija *flesbek na neku livadu sa gomilom vesa i nasmejanom porodicom (ljuljaske i pas po zelji)*

-"Vama sigurno treba softli!"

   

Zastava SAD-a na Mesecu

Prva stvar koju vanzemaljci vide na prilazu Zemlji.

Zato Ameri uvek prvi dobiju po nosu prilikom neke filmske invazije.
Ko ih jebe kad se kurče.

   

Nikada neću polagati vožnju

Divna ideja koju bi maloletna osoba mogla da dobije nakon nekolikočasovnog posmatranja novopečenog vlasnika dozvole i njegovih mu mučitelja roditelja. Posle ovog tretmana, verujte mi, svaka pomisao na to kako bi lepo bilo voziti samo svoja sopstvena kola ostaje zamračena, dok se na njeno mesto smešta spasonosna pomisao na gradski prevoz.

Otac: Isključi, isključi, šta radiš to, istrošiće se akumulator!
Majka: Pazi sad, pazi, evo neki manijaci voze brzo, sačekaj da prođu.
Sestra: Ali mama, mislim da sam mogla da prođem 5 puta do sad.
Majka: Što je sigurno, sigurno je...

Otac: Pazi sad, uvek se mora obratiti pažnja na ograničenje! Nisi ti neki iskusni vozač da voziš kako ti ćef! Kad je 80, ti vozi 70, kad je 60, ti vozi 50.
Ja: Vidi, ograničenje 40! Sad cepamo na 30! (ubilački pogled okoline)
Otac: Sad ne sme da se pretiče, ali ti i dalje vozi 30...
Sestra: Ali tata, vidi kolika je kolona iza, ala me sad psuju...
Majka: Nek psuju pederčine, što je sigurno, sigurno je!
Ja: U, vidi koja kolona iza...baš da im mahnem, ali ne izgledaju mi mnogo zadovoljno...

Majka: Pazi sad na ovog biciklistu, dobro ga zaobiđi, mogao bi da se onesvesti i da ti se sruši na kola!

Majka: Pazi sad na ovu ptičurinu, mnogo nešto obleće oko kola...samo se ti smej, ali tako se jednom ona ptica zalepila tati na šoferšajbnu. Da je bio neki neiskusniji vozač, uplašio bi se, i ko zna šta bi bilo...

Otac: A sad skreni, desno! Desno, kažem desno, ne levo! Sad ćemo morati
da kružimo, o gospode bože, ista si kao tvoja majka, ne zna šta je levo šta je desno!
Majka: Šta si rekao?
Otac: A pa...niiiišta...

Majka: PAZI SAD! PAZI, SLUPAĆEŠ SE, PAZI!!!
(svi skačemo, prestrašeni i misleći da smo blizu toga da padnemo u provaliju)
Otac: Šta je bilo?
Majka: Ma ništa, bila je neka rupa na putu.
(stavljam slušalice i isključijem se iz učešća u divnom porodičnom putovanju)

   

Matematika

Deli ljude na dve grupe. One kojima nije jasna i one kojima nije jasno kako ovim prvima nije jasna.

   

I treba sve da vas pobije kad ste tako retardirani

Ono što neretko gledaocu padne na pamet prilikom gledanja npr. slešer horor filma, gde jedan jedini ubica uspeva sam da pobije desetoro mladih ljudi koji, u nedostatku mozga, rade sve da bi samima sebi odmogli.

- Likuša se sakrije u sobu, ali ne može da prestane da paniči i dahće, pa je ubica čuje i ubije je.
- Žrtva zove pandure, javlja se neko u pandurskoj stanici, a žrtva ćuti jer je upravo u tom trenutku skontala da može sama da skenja ubicu, pa spusti slušalicu. Ubica je nađe i ubije je.
- Ubica laganim hodom juri žrtvu, a ona trči i sto puta se saplete i padne. Ubica je stigne i ubije je.
- Žrtva ulazi u kola i pola sata ne može da upali auto jer joj se tresu ruke. Na kraju joj ispadnu ključevi. Ubica dođe i naravno - ubije je.
- Žrtva uspeva da savlada ubicu, obori ga na zemlju i izudara, a ubica padne u nesvest. Onda mu žrtva okrene leđa, ubica se probudi i pogađate šta se onda dešava.

?
+247
5
definicija