Prijava
   

Default

Nivo vode u wc šolji... Onaj nivo na koji se, u velikom broju slučajeva, voda vraća posle puštanja iste iz vodokotlića.

-I tako se ja iserem žestoko, pustim vodu, a ono poče voda da se diže sa sve govnima... Reko šta ću sad, pa mahinalno povučem još jednom, kad se ono, sva sreća, voda vrati na default.....

   

Dlaka u knjizi

Razlog propalog studenta zbog kojeg je prestao da uči i napustio fakultet...

-I tako uzmem ja jednom da učim, nadjem dlaku u knjizi i zgadi mi se knjiga...

   

Sufiks "Der"

Sufiks koji dolazi uz glagole. Najčešće se ceo izraz (glagol + sufiks "der") može čuti od starijih osoba, kao na primer roditelja naših roditelja, ali ovako nešto nije retkost čak ni kod malo mladje populacije.

-Sine dodajder mi te naočale
-Sine, zatvorider ta vrata, ubi me promaja
-Podulder to svetlo da spavamo.
-Završider taj fakultet više pa da te ženimo....

   

Ran'la te baka

Izraz koji možda nije toliko u primeni, al može se čuti u ruralnim sredinama od naših baka. Najčešće ovo izgovaraju kada im nešto treba učiniti ili smo ovu rečenicu zaslužili nekim dobrim delom. Prevod ovoga je, ukoliko nije očevidno, "hranila te baka"

-Ajd Marko, ran'la te baka, udij mi konac u iglu, ne možem ja. Ništa ne vidim, drhte mi ruke.
-Sve petice, ran'la te baka. Nek ti je sasrećom.

   

Slaga' me, ne trepnu

Najveći oblik laganja. Laganje koje prelazi u licemerje, jer osoba koja vam priča priču gleda vas u oči, a pritom vas laže do zla Boga..

-Šta ti ispriča Mile, šta uradi sa onom malom sinoć?
-Ma kaže odvede je na parking, tu se, kaže, povataju, ona njega malo zadovoljila, onda on nju, pa onda u tom dodje njena drugarica da je vodi kući, pa onda on nju nagovori da se i ona pridruži orgijanju u kolima, onda se njih dve povataše, on kaže sve to snimao, pa ih onda on sve zadovoljio , kaže tri puta da su pritom sva tri puta obadve imale orgazme...Onda, kaže, jebo ih 3 sata bez prestanka...
Slaga me čovek, ne trepnu...

   

Budilnik muva

Stvorenje iz pakla koje nas u letnjim jutrima budi slećući na čelo, obraze, noge, neretko i usta, i koje zuji kao štuka bombarder. Snooze opcije ovde nema, samo radikalno rešenje u vidu tepalice (tepaljke, muvospiča). Naravno, posle ovoga, sna nema.

7 ujutru.....zzzzzzzz....čelo. (Dobro, mozda ode, majku joj)....7 i 5....zzzzzzz...obraz ( Pa vrata od wc-a su otvorena idi u obećanu zemlju, droljo).....7 i 10....usta. GOTOVA SI!

   

Nevolje čitateljke TEEN časopisa

Kakva god loša stvar da joj se desi, kakvu god blamažu da doživi, UVEK ce se u blizini naći njena SIMPATIJA da vidi kako ona nije kul.

...i onda su sleteli vanzemaljci i počeli da me siluju pipcima, sto samo po sebi nije bilo superiška, ali je postalo katastrofa kada me je video Matija iz VIII-6. Svi su se smejali, pa i Matija, a ja sam htela u zemlju da propadnem. (Cool-girl kaže...ULTRA BLAM)

?
+764
48
definicija