Prijava

Ниси ме разумео. "С друге стране" се односило на оне који имају своје аргументе који су антипротивни овде изнесеним, тј., није дозвољено изказивање става који се не подудара се (изгледа) овде утврђеним стандардима.

А што се тиче скупљања паклице са улице, сваком кажем: "Воли своју земљу прво као географски појам, па тек онда све остало. Ако твоје двориште представља тебе и твој ниво васпитања, Србија представља двориште Срба и немој бацати ни папириће, а камоли флаше и кесице... Соме!".

Кад видим човека који носи пакет тог смећа од сока... Видим да са колегама на послу расправља о фарми... Свршава кад чује/види Гранд параду... Жена му гледа сапунице и вероватно је оштроконџа... Деца воле оне болесне јапанске цртаће, не одвајају се од компа, буцкасти и депресивни... И све што прочита у новинама, у то верује.

То је моје виђење. :) +

Не знам шта рећи (а не заплакати).

Џими, ово је чист пример како и на који начин се користи власт у овој земљи и ово је твоје одобравање целокупног система. Главу, руку и пенис са тестисима дајем да би на кеца обрисао неку дефку "Србина с оне стране" у којој би било испољено 12,72% аргумената исказаних из супротног табора. Једноставно, европејизам нема границе.

Дакле, ти би први требало да љубиш свако парченце земље Србије, јер си се потпуно уклопио у тај систем који пљујеш, јер, као што рекох, самим тим што си как'и-так'и газда овде, имаш право да кењкнеш шта и како хоћеш, а онај који каже другачије- апс, тј. бан. А ти пљујеш тај систем! :)

Елем, грешком, махинално сам дао плус.

И јеб'о вас Б92. У дупе.

Ја се увек сетим прво Бразилца, јебем ли га. :)

Па, знам кад неко почне да дави са тим... Сетим се пар ситуација, а морам да их вадим из фолдера "Досадноооо". Додуше, постоје ситуације и за њих, али ретко кад.

Ти си сигурно ктитор кад имаш оволико дефки. :)

'Туде и 'нуде! Право збориш!

Ја сам превише утучен да бих читао текст. Плус. А те који причају те вицеве не заслужују да живе... или баћ моћ говора да им се одузме.

?
+967
23
definicija