Prijava
   

Rođendan

Skupljanje godišnjih zaliha dezodoransa i gelova za tuširanje.

   

Treće oko

Izuzetno zanimljiv časopis sa te strane što mu se svaka iole obrazovana i inteligentna osoba pošteno ismeje čitajući ga. Preporučuje se depresivcima za dizanje raspoloženja i deluje u 80 posto slučajeva. Onih 20% depresivaca posle čitanja istog padne u još veću depresiju i umre. Između ostalog, u časopisu možete pročitati kako napraviti u glavi kuglastu munju i gađati nekog u prostoriji, kako će Rusija 2014. godine ući u Nato, a Amerikanci predati sve svoje vojne baze na Kosovu vojsci Srbije, da je Milošević transcedent koji još uvek obitava u Srbiji, da možeš da izlečiš rak ako gledaš direktno u sunce 10 sekundi, pa onda svakog dana povećavaš gledanje za 10 sekundi sve dok ne budeš u stanju da gledaš u Sunce 45 minuta - tada telo postaje ''solarni čip'' i unos hrane više nije potreban. Takođe, časopis obiluje tekstovima o tome kako su izvesni japanski naučnici stvorili mačke koje svetle u mraku, kučiće sa prasećim repom i krave sa fluorescentnim gomnima. Takođe, uvek se ističe nadmoć Rusa u odnosu na retardirane amerikance, pa će tako jedan mladi Rus (po predviđanjima čuvenog istoričara sa Harvarda) izmisliti kompjuterski virus koji će obrisati ceo Gugl, a zatim i internet, pa ćemo se vratiti u doba ručnog pretraživanja kartona po bibliotekama.

   

Zajeban profesor

Ono što mora da ima svaka srednja škola i fakultet (ređe osnovna). On/a je poznat u čaršiji po svojoj strogoći i treniranju discipline, starije generacije ga se nerado sećaju a mlađe ga se plaše i pre nego što stignu do njega.
Bitne karakteristike su mu da predaje duži niz godina, ima neki opasan nadimak, svoj predmet smatra najbitnijim od svih, ima rečenice tipa "Bog zna za 5, ja za 4 a vi možete samo ispod toga", kod njega najviše ostaje da polaže u avgustu (studenti u oktobru), zbog njega se pada razred/obnavlja godina, kolege ga ne vole ali ga "poštuju", ni direktor/dekan ne može da mu prigovori, rodbinu uvek pokopa verbalno kad dođu da se raspravljaju oko ocene, dovoljno mu je NIŠTA da ti da keca ili obori na ispitu....
Jedina dobra stvar je što ti roditelji i rođaci to mogu uzeti kao olakšavajuću okolnost u slučaju loših rezultata.

Tetka Dara: Kako škola?
Ti: Nije loše, samo sam iz istorije ostao da polažem u avgustu.
Tetka Dara: Ko ti predaje?
Ti: Mile Napoleon.
Tetka Dara: Uh čula sam za njega, pa šta ćeš, uvek se nađe tako neki...

?
+15
0
definicija