Prijava
   

Čitanje

Radnja koja možda kvari vid, ali definitivno popravi vidike.

   

Ruska vojna taktika

Kroz istoriju ruska vojna taktika, se sadržavala na ovim principima i baš na osnovu ovih pricipa oni su bili i dalje su jedna od najmoćnijih vojnih sila...

1. Mi imamo više vojnika za juriš nego što oni imaju metaka u mitraljezu.

2. Oni možda imaju bolju vojnu opremu koja može da pobije sve u radijusu od 10 km površine , ali ćemo mi zato razviti vojsku na 11 kilometara površine, k'o bude preživeo pričaće.

3. Oni možda ulažu na stotine milijardi novca za brz i tehnološki razvoj, ali to i dalje ne može da pobedi popizdelog seljaka pijanog votkom koji zna da ga iza leđa čekaju ljudi koji mu brane leđa, ali imaju i oružje kojim će da u ta ista leđa pucaju ako taj seljak ne bude išao ispred protivničkih mitraljeza.

4. Oni su možda sada motivisani, ali čekaj da vide kakvu bestragiju od zemlje ima da osvajaju, jer mi živimo u njoj.

5. Oni imaju strava fenomenalan tenk, brz, okretan, sa deset ubitačnih mitraljeza i topom koji ispaljuje najsmrtonosnije granate, ali MI imamo tenkove koji rade na principima višeg naučnog inženjeringa, taj može da se slupa više puta o protivnički tenk nego što će ovaj moći da izbroji čvoruge na glavi.

6. Oni imaju ogroman top, mi imamo mali top, samo što se naš mali top nalazi u brojnom stanju 10000 : 1 u odnosu na njihov veliki top.

7. Oni imaju ludaka na vlasti koji je proterao Evropu i ceo svet u najkrvaviji rat koji se ikad dogodio, e pa naš manijak na vlasti je hiljadu puta gori od njega, a on je bio samo četvrti na listi kod nas.

8. Oni imaju najmoćniju vojnu mašineriju koja je ikada rušila svetom, ali kladimo se da ne znaju kako da im rade oklopna kola kad bude zahladnelo.

9. Svaka vojska živi u uverenju da je najčvršća kada krene na Moskvu, pa zašto onda oni cvokoću čim dune mali ladniji vetrić, koji je uzgred direktno sa Arktika.

10. I na kraju, oni možda imaju volju, snagu i silu, ali mi imamo kontinentalnu subartičku pustaru, genijalnost preživljavanja i VOTKU!

   

Mi nemamo futura

Gramatički ispravan način da budućoj bivšoj saopštiš da ćeš dalje da nastaviš u prvom licu jednine.

   

Najstariji merni instrument

Kažiprst. Meri brzinu, temperaturu, vlažnost, dubinu, širinu, visinu, zapreminu, struju, napon, otpor, tvrdoću, gustinu, viskoznost, pH vrednost...

Svaki čovek dolazi na svet sa dva komada i softverom za analizu podataka.

   

Relativitet telesne težine

Pojava vidljiva prilikom snošaja sa cupikama teškim jedva 50-tak kila, vižljastim kao mačići, koje prevrćeš po rukama, nosaš ih na kiti uz stepenice, obrćeš ih naglavačke za stojeću šezdeset devetku... a kad treba da iz gepeka izvučeš vreću cementa od 50 kila da bi na ujakovoj terasi u Čortanovcima zakrpio popucali beton kičma ti puca i stenješ "Pu, pedeset vam majki jebem svima koji ste ga pakovali tako!"

   

Brat bratu

Priloška odredba za količinu.

   

Turetov sindrom

Turetov sindrom je, u pičku materinu, nasledni neuropsihotični poremeđaj, moga kurca, koji se uglavnom javlja kod, jebeno retardirane, dece, jebem im familiju nenormalnu, i najčešće se ispoljava kroz tikove, nabijem ih na kurac, kako fizičke, tako i psihičke, koji su najčešće praćeni i, jebem im kevu mrtvu po sred međunožnog ostatka, vokalnim tikovima. Ime je dobio po, jebenom slepčini, francuskom, jebem im mamu brkatu, neurologu Džordžu Albertu Edvardu Brutusu Žilu de la Turetu, nabijem ih na kurac sve, koliko god da ih ima.

   

Marža

Uzima od siromašnih da bi dala bogatima. Život je nekom marža, a nekom maćeha. Miškoviću je marža.

   

Oral B

Jer se zna šta je pod A.

   

Magazin IN

Emisija gde se skupljaju neudate žene da daju savete devojkama kako da se dobro udaju.

   

Protoni

Jedina pozitivna stvar u nuklearnom ratu!

   

Korišćenje velikih reči kako bi ispao pametan

Konzumacija enormnih vokabularnih oblika kako bi fabrikovao svoju inteligenciju.

   

Najveća životna mudrost

Nikad, ali nikad, ne prekidaj ženu dok ćuti.

   

Tolstojevski

Autor dela: "Rat i kazna"

   

Ne menjajte kanal, na pravom ste mestu

Odgovor saobraćajca u Veneciji na pitanje turiste da li je krenuo u pravom smeru.

   

Šema

To je sistem koji razrađujete kako biste provodili vlažno vreme sa vašom trećinom koja je lepša od vaše treće trećine koja misli da vam je polovina.

   

Trpa se asteroidima

Izraz koji planete koriste da bi opisale Jupiter. Veličinom, masom i izgledom unosi strah u kosti svim manjim planetama.

Mars: - Vidi Jupitera, kako mu zavidim...
Zemlja: - Ma, jeb'o te Jupiter, sigurno se trpa asteroidima.

   

Milo za drago

Pustiti na Turskoj Nacionalnoj Televiziji serije Siniše Pavića.

Mali Mustafa - Mama, prebaci ovo govno, hoću da gledam derbi!
Mama - Da ćutiš! Evo sad će kraj, samo da Riska napravi našu kafu i... Eto šta si uradio, izgubili su Simu i Neca će opet da plače! Daj tu cigaru i beži napolje, sad će repriza Porodičnog blaga!
Mali Mustafa - (Trebali smo ih pobiti sve dok smo mogli...)

   

Biti kreativan

Znati sakriti svoje izvore

   

16 miliona bubrega

Jedini preostali finansijski potencijal u Srbiji.

?
+79
8
definicija