Prijava

Kad sam ja bio mali, ovaj izraz se koristio i u smislu 'zabavljati se s nekim'.
Npr.
Njih dvoje furaju.
Kad ste profurali?

Na ovaj tvoj drugi primjer ću da muvam žene. Imam osjećaj da će da padaju na ovo k'o jabuke na Njutna. :-D
Svaka čast!

Znao sam da radiš u nekom listu...

Naravno, i ja vjerujem u to. Na primjer, u vanjskom wc-u, tj. klozetu, nikad ne bi mogao da smisliš dobru definiciju kao što to možeš na wc šolji. U početku je teže, pošto je malo hladna, ali kad se ugrije, prosto same misli poteku, uglavnom blage, mekane misli. A ako si mučio želudac nekim teškim vlaknima, onda mogu da budu i crne misli. Da ne kažem zelene.
Dok, u klozetu ne možeš da se skoncentrišeš, jer stojiš na jednoj nozi, drugom pokušavaš da ne ubodeš u tuđi minuli rad (R III), jednom rukom se držiš dok lebdiš iznad rupe, a drugom držiš vrata da neko ne upadne. Ne možeš da razmišljaš, jebote!
Zato mislim da treba dati Nobelovu nagradu onome ko izmisli wc šolju. Sigurno mu je i bila namjera da stvori jedan genius loci, koji će svako da ima kod kuće i tako omogući da svako doprinese stvaranju velikih rijeka genijalnih misli i ideja, koje će olakšati biljkama, a tako i čovjeku život na Zemlji i šire.
:-D

A još ako su se otegli i reaktori, pa te zapljusne i po reaktorima! Katastrofa! Neće tu skoro da iscuri ništa što bi moglo da utiče na život.
:-D

Teraj se, bre, stade mi kikiriki u jednom grlu stoke... :-D

Kladim se da definicije smišljaš na WC šolji i bilježis u tefterče, a poslije prepisuješ na Vukajliju. :-D

Jebote, čovječe, ti si baš neki primjeran defkoslovac. Svaka ti ima sjajne primjere. :-D

Kako ljudi fino kontaju... :-)

?
+30
1
definicija