Prijava

Ћонсиле,као прво...не видим који део мог коментара те подсећа на Пантелин стил писања,написао сам оно што мислим о дефиницији без ,,Невера,кома,кацам расан'' и слично....друго,Пантелић у офсајду ми је ник нејм био и пре него што је неко и помислио да направи Пантелу на Фејсу....и треће,ја сам мислио да је поента сајта хумор и забава и наравно,неки занимљиви сленг...а не ова срања.Прочешљај мало по сајту,па ћеш наћи дефиниције које заслужују да буду урамљене у Народном музеју...а ја сам овом не би ни дупе обрисао.Могу да отворим нови профил и на њему да пишем само ове смарачке сленогве и накупићу 5000 иљада поена...ал није ми то гушт!Поздрав.

Не видим разлику између моје дефиниције http://vukajlija.com/uzdrakati/353803 и ове. Једино што је моја за нијансу квалитетнија :)).
Шалим се, наравно. Плус. Ко ме јебе што ја не знам саставити реченицу :)

Ponekad mi neki ljudi nisu jasni...Stvarno.
Baš da ždraknem na skor :)))

Сплу за стари добри кждра. Ти, у офсајду, немаш разлога да прдиш човеку по дефиницији ко болесна рага са тим "Пантела" излизаним форама коју данас користи свака друга љомбара пошто је читала прес-ало-курир.

Дефиниција:Дати негативну оцену на неки смрдљиви огавни сленг који се нигде не користи и занимљив је ко преноси Гојка Андријашевића.

Срамна констатација, ем се користи, ем непотребно попљувано само да би наставио одушевљено да спемује у "Пантела" стилу као и стотину хиљада других...

Бедно, ко Пантелин дриблинг...

Апокалиптико,начи ја сам верни Пантелин фен на Феисбуку...или то ипак не мења чињеницу да је ово шит.И бре,неки дан си се регистовала и већ си нашла/нашао неком да сереш!КУШ МОРЕ!

Ајде бре шта паламудите. Ждракање је бре ориђинале, то су неке варијације што ви спомињете. Знате оно на Цоунтер Стрикету пре једно 7-8 година:

- Не ждракај ми у монитор пичко распала саћу емком да ти извадим очи!

И тај зонфа.
Ждракање ФТЊ! Плус.

Пантелићу... ајде мало на Фејс код Пантеле па се тамо диви и њему спамуј.
Дефка +

zdraknuti koliko ja znam,znaci pojesti nesto na brzinu!

Neka. Šta god... Važno je da nešto piše. Nije bitno da li je pametno ili duhovito. Ili bez ikakvog smisla... VTF is this?

?
+525
7
definicija