Prijava
   

Destilovana krv

Finalni proizvod dugotrajnog procesa inplementacije vlastitih snova u podsvest sopstvene dece. Poslednji pokušaj posrnule ambicije da stigne gde joj nikada ni nije bilo mesto.

Voz za prošlost. Poslednji peron.

Potomak u staklenom zvonu, zaštićen kao himen ćerke jedinice šefa turske narko-mafije. Uposlen k'o mladi Kurdi na bauštleli nadomak Menhengladbaha. Nema prostora za zajebanciju.

Biće od tebe sine nešto -pijani ćale kad ti kaže. Učićeš jezike koji te ne zanimaju, sviraćeš instrumente za koje nisi talentovan, bavićeš se sportom iako imaš dve leve i što je najvažnije -završićeš škole iako si glup k'o kurac. Na silu, ako nikako drugačije. Destilovaće tebi ćale krv, neće biti štrokava k'o moja.

Problemi nastaju kada proces destilacije ne ide željenim tokom. Potomak prsne k'o rumunski kurton i otera sve u pizdu materinu. Počne da glođe čaše po kafanama i gasi cigare pevaljkama o sise, da se bode prekrštenom pajom i umače palamar u podgrejan pinđur dok zamišlja brata Marije Šerifović. Noćima.

Jebiga krv nije voda, -teže se destiluje. Šta'š?!

-Dokle ti je mali stig'o sa čkolama?
-Četvrti srednje.
-Gde'š ga dati na fakulteta?
-Nigde, neće da studira.
-Mora bre da studira, ti nisi pa vidi kako se mučiš.
-Neće jebiga da uči...otvoriću mu neku kafanu, pilanu, salon za pedikir-manikir noktiju za kerine...štagod. Pa nek radi, šta sad?!
-Nije ti to dobro, nisi uopšte ambiciozan. Šta želiš da ti sin bude u životu?
-Ja?! Želim da bude...srećan.

   

Rafalno vređanje inteligencije

Besomučno forsiranje besmislenih izgovora i opravdanja za napravljena sranja. Pokušaj branjenja neodbranivog. Nebuloze koje se proturaju kao normalne iako se kose sa zdravim razumom i svim aspektima logike, a ipak su skoro apsolutno društveno prihvaćene.

Dezodorisanje smrdljivog traga zaostalog za hodajućom moralnom kanalizacijom.

-Ne bacaj bombu, jeste da je rat, ali vidi, tamo su deca!
-Da, ali to su NJIHOVA deca.

-Opet bombardujemo nekog?!
-Demokratija je demokratija, mora svuda da se instalira.

-Oče, abortirala sam 22 puta do sada. Nisam znala šta radim!
-Iju, ako ne daješ priloge crkvi svaki vikend ima da goriš u paklu! I nemoj metalno, grebe staklo.

-Ne verujem, prevarila si me sa celom prvom postavom OFK Beograda?!
-Ni ja! Krivimo votku, od sad neka bude naš zajednički neprijatelj. Ua votka!

-Dobro bre ženo, aj i da razumem da me varaš, al' sa kerom?!
-Šeri Brendi je čudo!

-Dobro bre, razumem da se svađate, al' onol'ko da isprebijaš ženu da visi mesec dana na VMA, to stvarno ne razumem! Zašto, bre?!
-Bio pijan!

-Što prebiste bre vas desetorica konjina one žgoljave tinejdžere?
-Sekte bre. Sekte.

   

Reč-šta?

Upitna reč, ujedno i fazon idiota na malo složeniju reč.

-Sutra korespodencija!
-Korespošta?
-Ma jedi govna.

-Idem kod otorinolaringologa, oćeš sa mnom?
-Otočega?
-Bravo care, vrlo dubokoumno.
-Dubokošta?
-Posisaš ga! Ako me razumeš.

   

Repeticija

Ili ponavljanje. Višestruko. Skladno ukomponovano. Nastupa kada naše majke razgovaraju preko telefona sa svojim prijateljicama koje vole da dave, od kojih se ne može doći do reči. Takav razgovor stvara ultimativni osećaj dosade i iritantan je za slušanje.

Majka na telefonu: Da.. Da.. Da.. Aha.. Da. Da.. Jeste.. Aha. Da.. Znam. Da.. Da..
*Ovaj ciklus se ponavlja do kraja razgovora.

   

redovan seks

Prvo me, ujutru, jebe lift. Normalno, ne radi. Onda me jebe auto, pa moram prevozom na posao. Pošto, normalno, zakasnim, jer sam išao prevozom (tu me jeb'o neki alkos, okačio se da mu dam 20 kinti za leba) u startu me naguzi šef, po me onda do uveče jebu njegove kurve i poltroni. Krenem kući, svratim do prodavnice i tu me jebe kartica (ne znam, gospodine, neće) pa moram na bankomat po keš. Onda me jebu kerovi lutalice (ima neko gradilište u komšiluku, namnožili se), pa, opet lift. E, kada uđem u kuću jebu me sijalice, česme, računi, komšije iznad i ispod itd.
A nedeljom, nedeljom me jebe samo žena što sam "taj jedan slobodan dan proveo na pecanju, a nju, normalno, zapostavio".
Jebi ga, šta ću kad' volim redovan seks...

   

seks

SEKS:
TRAGICNI:lmas s´kim,nemas s´cim.
KOMICNI: lmas s´cim,nemas s´kim.
STUDENTSKI: imas s´kim,imas s´cim,nemas gde.
FILOZOFSKI: imas s´kim,imas´s´cim,imas gde,ALI CEMU?

   

Muška glupost

Prvi stitnik za genitalije (suspenzor) je bio upotrijebljen 1874 god. u hokeju na ledu, a prva zastitna kaciga za voznju motorom 1974 god. Muskarcima je trebalo 100 godina da shvate da je i mozak vazan.

   

Hajdi Klum i ruka sudbine

Žena odgovorna za propast srpskog fudbala, kakav Terzić, kakav Karadžić, kakva fudbalska mafija, ona nas je upropastila. Žreb za SP 2006 u Nemačkoj, iz ko zna kog razloga SiCG se našla u specijalnom šeširu i mogla je da ide u jednu od 3 grupe, najlakšu sa Meksikom, osrednju sa Brazilom, i grupu smrti tj. najtežu grupu sa Argentinom, Holandijom i Obalom Slonovače. Osoba koja je trebala da izvuče kuglicu i odredi nam sudbinu bio je nama dragi srpski zet Lotar Mateus, međutim lepa Hajdi odlučuje da uzme stvar u svoje ruke, oće i ona da vidi kako se to radi, svi butaju kuglice, samo njoj ne daju, Lotar kao pravi džentlmen prepušta joj tu čast i Hajdi nas posla u grupu smrti.

Evo šta se desilo jer je Hajdi izvukla kuglicu:

Srbija nesrećno gubi prvu utakmicu od Holandije, svi kritikuju Iliju Petkovića za defanzivnu taktiku (a nije im smetalo što smo 2 godine bili bez poraza upravo zbog te taktike), Ilija pod pritiskom odustaje od defanzive i rešava da se otvori, a zna se šta se desi onom ko se otvori, napune ga. Tu selektor menja prezime u Šestković, izgubili smo i utakmicu sa Obalom Slonovače, i završili kao najgora ekipa na SP.

Evo šta bi se desilo da je Lotar izvukao kuglicu:
SiCG upada u grupu sa Meksikom, defanzivnom taktikom lagano prolazimo grupu i stižemo do finala, kao Grčka na EP 2004, u finalu Zidan umesto Materacija glavom nabada Gavrančića, a umesto Grosa pobednički penal postiže Mateja Kežman i SiCG postaje prvak sveta, inflacija naglo opada, smanjuje se nezaposlenost, postajemo članovi EU, Milo hoće da poništi referendum o nezavisnosti a Koštunica mu ne da, Tači odustaje od nezavisnosti Kosova, Srbija postaje fudbalska velesila...

Kao što napisah Hajdi nas je upropastila, dosta vremena mi je trebalo da prestanem da je kunem, ruka joj otpala dabogda...

   

Krštenje

Duhovna defloracija. Pop uzima dete koje ima dve-tri nedelje (krštenje se mora obaviti čim pre, jer ako dete, daleko bilo umre, ne gine mu pakao) i pokušava da ga udavi u ladnoj vodi. Dete se bori za život i ako pobedi, onda mu seku kosu jer je takva volja božija i tako dete više nije usrani, slinavi, dosadni drekavac nego pravoverni hrišćanin. Od tog dana pa dok je živo njega će da prati neki anđeo, što se u psihijatriji zove šizofrenija a u religiji anđeo.

   

Nostradamus

Tip iz kladionice koji na svaki rezultat, gol, koš, crveni, na sve moguće i nemoguće viče "znao sam".
Još ga zovu i prorok.

- Kako završila Barsa?
- Dobila 1-0.
- Znao sam, a ja necu da igram. A Mančester?
- 3-2.
- Znao sam, 4+ viđeno.A PK47?
- 6-1
- Znao sam, trpaju se ko ludi.
- Jedi bre govna Nostradamus, nemam pojma, došao sam pre 2 minuta, pržim te.
- Znao sam.

   

Celebrity samohrane majke

Najviši stepen velikomučeništva. Sirotice nad siroticama, koje zaslužuju da budu proglašene sveticama. One se pate kao Isus, ali su hrabre, emancipovane i pobornice stava da je deci dovoljna majka i eventualno mamin novi dečko, koji će glumiti oca. Pravi otac je najčešće pobegao od kurvetine, još u prvim godinama braka. Od tada radi dva posla, školuje decu, izdržava ih i naliva se alkoholom, oplakujući tužnu sudbinu i momačko neiskustvo kad je dotična uspela da ga smota pesmom u kafani na Ibarskoj magistrali.

Emisija Magazin In, gosti: Dragana Katić, Suzana Mančić, Vesna Radusinović i Zlata Petrović.

Voditeljka: Današnja tema je: "Potresne sudbine uspešnih samohranih majki u Srbiji." A za najvernije gledaoce, koji ostanu sa nama i nakon 543. bloka reklama, anketa u kojoj poznate pevačice otkrivaju koliko često oralno zadovoljavaju partnere.
Suzana, Vi imate dve prelepe ćerke, koje rastu bez oca. Kako je biti samohrana majka u Srbiji?

SM: Jako teško. Srećom pa je tu moj dečko, osamdesetogodišnji Simeon, koga moje ćerke jako poštuju i vole. Ne zato što nam on plaća letovanja na tropskim lokalitetima, nego je to jedan divan čovek, koji je bio tu kada mi je najviše trebalo i kada me je ona svinja od bivšeg muža ostavila, jer sam blajvila karu kumu. :suze: Niko ne razume muku samohranih majki.

Voditeljka: Potresna priča. Ti, Dragana imaš blizance, koji rastu bez oca. Koliko je to bolno?

DK: Pa znaš kako draga, neizmerna bol se širi mojim telom dok ih gledam kako u meni traže nikad upoznatog oca, ali jaka sam. Ove zime ćemo samo jednom ići na skijanje, a letos ih nisam mogla treći put voditi na more, jer mi ona debela kučka Božen nije isplatila honorar, nabijem joj rukavicu u dupe, a i Rošavi se stisnuo nešto, misli da ću ja džabe da smeškam i najavljujem one fuksetine iz Granda. Golema je tuga, nas samohranih majki.

Voditeljka: Neverovatno, sirota tvoja deca. Ja ti se divim kako stoički podnosiš da budeš stub porodice. Zlato, Vi ste razvedeni i imate dvoje dece. Da li je vama, kao samohranoj majci teško da ih izvedete na pravi put?

ZP: Pa ja pevam na ciganskim svadbama i uzmem tu dobru kintu, tako da moja deca nisu nikad patila. A i Peja i Hasan mi daju i crno ispod nokta. Ja sam bre moderna majka, sad imam novog momka, jeste da je mlađi 23 godine, ali mora i samohrana mama da se zabavi. Hihihihi. Podrška samohranim majkama.

Voditeljka: Ajmo aplauz za Zlatu, nije lako biti samohrana majka, a tako pozitivna i vedra. Vesna, Vi ste razvedeni i imate sina. Da li Vam je razvod teško pao?

VR: Ja se jesam vazvela, zato što je moj supvug bio šovinista, koji je sputavao moj umetnički kavaktev. Svećom, Milomiv Mavić, moj dugogišnji jebač se supev slaže sa mojim sinom, a meni dopušta da ispadam glupača u svim emisijama. U mojoj novoj knjizi "Kako biti samohvana majka i imati kvalitetan sex" sam svim čitateljkama povučila- nemojte da vas sputa to što vam je muž poginuo, umvo, što ste se vazvele, jev na kvaju, najbitnije je da imate nekog ko će dobvo da vam ga sateva.

   

16 miliona bubrega

Jedini preostali finansijski potencijal u Srbiji.

?
+135
15
definicija