Prijava

Agilni, obrisacu nije frka, ali ti ponavljam: nije ukradeno. ne visim 24 sata na Vukajliji, ukucao sam u Vukajlijin pretrazivac da vidim je li se neko vec sjetio i pretrazivac kaze da nije, i upisao sam. Da ste toliko osjetljivi na druge gluposti, ne bi site tonuo iz dana u dan s forama iz osnovne škole...

plagijat je kad neko nesto ukrade. nisam ukr'o, podudarilo se. prije postavljanja definicije u Vukajlijinu pretragu sam ukucao Sačmarica i Sacmarica, i napisalo mi je da te definicije nem i dao mi link na koji kliknem da je postavim, i ja postavio. stvarno mi nije palo na pamet da ukucam u mnozini.

ako je greska, brisite, ali mi je pun k. ovih megatrona kojima je zivot uspio ako nekog provale na Vukajliji. eto, sad ce nam region procvjetat' jer ste provalili da nepoznati lik s nadimkom Stochar pokusava steci svjetsku slavu preko definicije na Vukajliji.

BTW, vecina fazona negdje vec postoji u ovom ili onom obliku, planeta je velika i ljudi se zezaju, samo je pitanje u kojem ce obliku doci do nas. sretno!

drug, ima nas i sa vanjskim zivotom koji ne pratimo bas sve sta izadje na Vukajliji. ukucav'o sam u pretragu 'Sačmarica', nije bilo, i upis'o. nisam se sjetio ukucati u mnozini. odo' sad na pivo, uzivaj!

@Amon - kol'ko?!?!?1

sad bez zezanja, dobvar fazon, i vrijedi manje-vise za Balkan generalno...

moze li kako pet pluseva ovom? o'lichno!

im'o sam problem s tim kratko i shvatio neminovnost, ali sad me fakat nervira ovo ostavljanje postera, volio bih vise da ih obrisu. stave minus, i ostane tako da 'visi'. nikad se nisam ljudio kad mi obrisu definiciju, i sam bih shvatio da ne valjaju, ali medju ovim ostavljenim imam bar jedan koji je pravo dobar...

na Trebevicu nisu skakaonice, nego bob staza. skakaonice su na Igmanu.

?
+235
19
definicija