Prijava

Tačno, da tačnije ne može biti.

Agilni, obrisacu nije frka, ali ti ponavljam: nije ukradeno. ne visim 24 sata na Vukajliji, ukucao sam u Vukajlijin pretrazivac da vidim je li se neko vec sjetio i pretrazivac kaze da nije, i upisao sam. Da ste toliko osjetljivi na druge gluposti, ne bi site tonuo iz dana u dan s forama iz osnovne škole...

U pravu je covjek, i ja sam ovo postavio minut poslije registracije. Eno je na groblju. Ja sam u stvari zavidan što meni nije uspjelo :-)

Nije problem što si definisao fazon koji postoji, problem je što postoji OVDE. Već je definisano, a ti si mogao ispasti džek i lepo sam obrisati.

plagijat je kad neko nesto ukrade. nisam ukr'o, podudarilo se. prije postavljanja definicije u Vukajlijinu pretragu sam ukucao Sačmarica i Sacmarica, i napisalo mi je da te definicije nem i dao mi link na koji kliknem da je postavim, i ja postavio. stvarno mi nije palo na pamet da ukucam u mnozini.

ako je greska, brisite, ali mi je pun k. ovih megatrona kojima je zivot uspio ako nekog provale na Vukajliji. eto, sad ce nam region procvjetat' jer ste provalili da nepoznati lik s nadimkom Stochar pokusava steci svjetsku slavu preko definicije na Vukajliji.

BTW, vecina fazona negdje vec postoji u ovom ili onom obliku, planeta je velika i ljudi se zezaju, samo je pitanje u kojem ce obliku doci do nas. sretno!

JA SAM DAO PLUS A NISAM VIDIO DA JE PLAGIJAT. VIRTUELNI MINUS!

OCE NEKO OVO DA OBRISE!?

BILO KO?

ZA STA LI VAS KAIZEN PLACA 3 ILJADE JEVREJA MESECNO?

el vidis bre Pani?

i ti posle pricas o skoru?

pa skor je merilo kolicine idijota na sajtu.

i kretena.

Ja sam cuo da jelen ima rogove,..!!! Sta god da se ovde desilo ja sam dao +

ko je, da je, ode ovo u plus, iako je postavljen link plagijata. bicebice, đe si sada, Vukajlija te zove!

?
+235
19
definicija