Prijava

Не знаш ти ко је тај. :)
Ал нема везе, ниси у праву, реко сам ти зашто, пошто пратим рад те групе, па зато...

Samo sam hteo da kazem da su oni i ovaj cista suprotnost, zabole me sta rade i njihova muzika me ni najmanje ne interesuje, ni "humanitarni rad" sa Дворцима 1938, ruskim skinhedsima i slicno.
Aaaa tek sad vidim da imas sliku stvorenja iz tame, idem po beli luk i glogov kolac

Не серњај Нигосе, хахахаха. Искрено, то ти неко реко за БГ синдикат, а ти прихватио иако је тотална бесмислица. Ти момци учествују у хуманитарним организацијама сваког типа, не можеш да верујеш колика су господа и колико нормално живе. Никад нису потпаљивали хулугане, надам се да си послишао последњи албум њихов. Један од њихових чланова главних, Феђа, добио је отказ пре неки дан из Политике (новина) јер је написао да тај лист једино може да служи за увијање меса. Ниси у праву, само сам хтео да ти кажем да су они ретко добри и културни момци који желе нешто нормално да кажу младима. Марчело не подржава геј параду, рече он то и у некој колумни коју сам читао, али не могу да се сетим сада у којој, дао бих ти линк. Мојне да си пун предрасуда. :)

Ako si "heroj diskretni" zbog BS-a a gotivis Marcela to je tezak fail, posto su ovi finansirani od nacionalistickih organizacija da potpaljuju huligane a Marcelo od nevladinih organizacija, podrzava gej paradu i cvetice i pticice...

Bred Pit ubija izgledom, zato ćutite. NO HOMO.

sta se sekiras i ne treba svi da ga shvate... izgubio bi smisao,postao prosek,kao klosari koji repuju o vujspri,moskriju i pit bulu iz bloka!

Jbt vukajlija je mesto gde se svi zajebavaju...prave zezalice i postere(smesne) a ne ovakva sranja stoga -

Kao sto Djole rece, dodao bih samo da ga mnogo gotivim, al' nije jedini jbg.

?
+616
11
definicija