Prijava
   

Pao si niže nego što je Žil Vern mogao zamisliti

Rečenica kojom određenoj osobi dajemo do znanja da je strašno pala u našim očima i da nas je duboko razočarala svojim atipičnim postupcima.

- Ne kontam zašto više niko od vas ne priča sa mnom?
- Ma daj, još se čudiš. Tako pretući curu? Pao si niže nego što je Žil Vern mogao zamisliti!

   

Programerska ljubav

Taj petak je otišao na friends of friends LAN party. Njegov smartphone je detektovao njen bluetooth signal sa druge strane chatroom-a. Imala je sladak avatar, poveći facebook profil i čvrstu desktop pozadinu. Bila je toliko dobra da je svaki njen nalog bio hotmail. Poke-ovao ju je i ubrzo su njihovi periferijali počeli da komuniciraju na zajedničkoj magistrali. Like-ovao je to što je ona LOL-ovala na svaki njegov comment.

Svi su već bili p2p i srkali su bandwidth dok se nisu overclock-ovali. Otišli su na njen homepage jer se on nije sećao svoje IP adrese. Unzipp-ovala je njegov floppy i google-ala dok se nije upload-ovao. Skrolovao je po njenom sajtu dok nije vrisnula Yahoo! Bio je presrećan kad je ubacio njegov dongle u njen splitter. Čak se i setio da safely remove hardware pre nego što je postovao po njenom kućištu. Išli su restart više puta dok njemu više nije mogao da se digne sistem.

Ujutru je shvatio da nije stavio WPA zaštitu na svoju wifi mrežu. Redovni pregled je otkrio da je zakačio virus, a njegov AV mu je predložio da je remove-uje iz contacts list.. ali on nije mogao tek tako da je uninstall-ira iz srca. Zato ju je kontaktirao na private da da proveri compatibility.

Pitao ju je da ulože u jednu stabilnu mašinu, a ona je rekla da njoj ne treba veća konekcija. On je rekao da nije znao da je ona shareware, a ona mu je predložila da furaju neko vreme open source. On je rekao da nije navikao da deli USB port sa drugim user-ima, osim ako ona nije u fazonu da pozove ortake na MMORPG.

Ona ga je report-ovala kao spam.

Od tad ponovo guli joystick samo na single player.

   

Autostoperi

Ljudi koji stoje pored puta i svojim palcem sugerišu vozačima da je sve kul (OK).

   

Vrhunac samopouzdanja

Uđeš u menjačnicu, pružiš novčanicu od 5 evra i kažeš: "Sve".

   

Fuck Off

Jedna od dve funkcije svakog vibratora. Druga funkcija je Fuck On.

   

Satira

Knjizevna vrsta kojoj su njeni stvaraoci nadenuli takav naziv jer su znali da ce privuci prvenstveno citaoce zenskog pola jer ih i samo ime podseca na njima blazenu radnju.

"Onaj moj me satire od kurca"

   

Voda Voda

Ono što Aca Lukas pije kad nema ni za Kiselu Vodu Kiselu Vodu.

   

Pesme Željka Samardžića

1. strofa:
Ja sam matori jebač u najboljim godinama, menjam žene k'o gaće, sva memorija na mobilnom mi ode na imenik (Ema, Ena, Ela...), prošao sam mnogo toga u životu i iskustva mi ne fali.

2. strofa:
a) Ti si jedva punoletna (barely legal :-P ) i od svih na svetu si se zakačila baš za mene zato što sam nenormalno dobar matori iskusni jebač, a meni neprijatnooooooooo... Ali i u dete mož se mete...
b) Ti si žena starija - u najboljim godinama, a i ja sam stara kuka, znamo se ti i ja odavno, ali ti si sada udata i imaš decu od kojih jedno nosi moje ime da te podseća kad sam te pratio na (upisati prevozno sredstvo) za (upisati mesto)...

Refren:
Ja sam matori iskusni jebač sa setom u duši, generacija mi se malo osušila, ali u mene ne treba da sumnjaš nego svrati da slušamo ploče, širi noge da čiča zaore, pa da vidiš Kraljevića Marka...

3. strofa:
Zajebi sve, dođi čici, godine nisu bitne - videćeš iz izloženog, u naponu sam snage i volje, život je samo jedan, dođi da razmenimo iskustva i telesne tečnosti!

Naravno, Željko je daleko suptilniji, ali opet, ja nisam iskusna matora gidža i ne čupam obrve...

   

Pijanstvo u promilima

0,5-1 ‰-amater nivo
Ovo je više brukanje nego sto se može nazvati pijanstvom.Popio si dva piva, uhvatila te murija, kukaš kud ne popi bar više.Mnoge bi bilo sramota da im u prijavi piše samo 0, 6 ‰npr
1-2‰ medium
Nivo rezervisan za pubertetlije-početnike na punoletstvima.
Dvojica se vraćaju zagrljeni:
-Doootakooo sam dnoo životaaaaa!!!Brateee koji si ti car!Svi ostali su pičke al ti si moj brat, nisi sisa kao oni !E zato te volim, zato ovo moramo da ponovimo!Sad ću za mog brata da okrenem znak stop kontra!
2-3 ‰profi
Nivo karakterističan za svadbe i ispraćaje.
U restoran od nekud valcer hodom ulazi upišan lik.Polako mu odbijaju poslušnost osnovne motoričke funkcije.Služi ga još samo ruka kojim gura hiljadarke pevačici u sise dok desnim okom amblenduje šurnjaji.Mlada i mladoženja su odavno u drugom planu.Deca ga snimaju telefonom za you-tube.

preko3,5‰ master
Starog oca u 4h ujutro iz sna je probudilo neko melodično zviždanje koje se ponavljalo.Ustaje uplašeno, odlazi do dnevne sobe gde zatiče sina jedinca kako sedi na laminatu pored svoje povraćke:

sin:Pa de si bre Mr Proper zovem te pola sata!?Aj ne bilo ti zapoveđeno, počisti ovo da ne vide matori.Ja odo da prilegnem malo nešto sam sav ko kurac!

   

Nimfomanka

Vazda joj neki kurac fali.

   

Evolucija naziva krema za kožu

Proces koji vremenom dodaje jednu po jednu reč na nazive gorepomenutih krema.

1960. Krema
1971. Krema za lice
1990. Krema za lice i vlažnu kožu
1999. Krema 2000 reflex za suvu kožu
2001. Super reflex repair krema za kožu
2005. Super natural bio green complex aloe vera krema za kožu
2010. Super efišensi bio product repair soft skin removable krema za kožu
2020. Super turbo TDI 2000 kubika ultra giga mega pro evolution soccer 20 neutrališuća krema za skidanje kože

   

Spavanje

Jebanje, samo malo suptilnije.

- Jes ti ono, beše, spavala sa Šomijem?
- Aha. Štaviše, spavao me je i u dupe.

banovan do 03.08.2349. 19:18
?
+470
18
definicija