Prijava

Po meni medju najboljim definicijama u odabranima :)!Potpuno se slazem sa osobom B! :D

Ja moju Borcu i svo ovo zelenilo ovde nikad ne bih menjao za soliter u centru Beograda.

Isto vazi i za Skelu :)!
Samo zapitajte se od cega bi ste ziveli da nema prigradskih naselja...
+ inace

Ono za napade naše od 2-3 minuta je bilo urnebesno..A likovi imali 3 puta duze napade nego mi,a oni nas krive da smo umrtvili igru ahahhahah

U poslednjih par derbija nisu nas pokrali samo sam realan.-

Ogist sve rekao.Po meni je streber onaj koji ne zna za drugo osim knjige,smara nastavnike i čepi se,a pritom su glupi ko kurac.5.0 sam bio celu osnovnu i niko me nije zvao streber zato sto sam vise izlazio napolje i zajebavao se nego ti sto su zvali druge streberi,a i ja sam druge nazivao streberi iako sam bio bolji djak od njih.I ne mora da znaci da ce streber da postane lekar,kurac,palac.Nije vazno biti dobar u teoriji vec u praksi,a i treba biti snalazljiv u zivotu.Znam jako inteligentne ljude koji su samo sa srednjom nasli odlicne poslove i najbolji su u firmi u kojoj rade zahvaljujuci snalazljivošću,dok ovi što su zavrsili fakultete imaju mnogo gore rezultate..

O tad su poceli da zovu Hajberi Lajbreri :D
Primerom si me kupio i morao sam da ga stavim u omiljene :) !

Мој буразер је живео ту у близини, у Џона Кенедија. И кад сам као клинац долазио код њега, сваки дан сам куповао клопу код њих. Тако сам стекао погрешан утисак да је у Бг генерално до јаја роштиљ, а није. Испоставило се да је ту најбољи. Скоро сам јео нешто што може да му примирише, у Првомајској у Земуну, раде неки Босанци, испеку ти сомун на лицу места кад поручиш ћевап и месо је одлично.

Vidim svi hvalite šiš cevap,jeo sam ga na zelenjaku nije mi se nesto dobaro(ne volim ljuto),ali moracu da odem do Nbga da probam :)

Za sada je meni najbolji rostilj Na Zelenom vencu i Omladinskom stadionu u Good Food-u.Preporucujem svima da probaju,bolju pljesku u zivotu nisam bio.Dzimi i tamo somun prave na licu mesta i trebalo bi da probas :)

Ово заслужује у одабране..Омиљено!

?
+500
13
definicija