Prijava
   

igrač

čovek koji postupa s mnogom različitom ženom kad je istovremen vreme

Kad upoznala sam se s prijateljom na ulici, on je bio s jedom ženom.
Ali ona nije žena ga. I mislila sam 'On je igrač!!!!'

   

Nikad nikom nisam rek'o

Svaki veliki junak ima nešto odakle crpi svoju snagu i energiju. Samsonu je to bila kosa, Svetom Savi pčele, Hitler. Ja ne volim pomagati ljudima ali se osećam dobro i dobijem neku vrstu elana kad nikom nikad ništa ne kažem. To sve nosim u sebi i ne volim da opterećujem druge. dobro mi je. Često odem na jedno brdo iznad svog malog mesta u kome živim, gde se nalazi i jedan spomenik neznanom junaku, pa počnem vikati iz sve snage. Vičem jedno pola sata do sat bez prestanka, posle počnem plakati i zaspim u kolima. Spavam do ujutru, ustajanje oko sedam sati i doručak. Razgibavanje, malo vežbi i posle krećem na posao. Na poslu sam do tri sata. Sa kolegama sam u pabu do šest. Popijemo po piće, ispričamo se. Vreme je za večeru. Kupim svoju ljubav sa posla automobilom. Idemo u restoran. Večeramo. Ona mi tu govori neke bezvezne stvari. Ne interesuje me. Konobar donosi račun, i ja ga ošamarim. Kaže mi: "Što ste me udarili gospodine ja ne osećam bol".

Pisano za takmičenje

   

Ciganski san

Da tvoj MerDeCes juri cela policija iz Wienu od koje svaki policajac zna da ga baš ti voziš i naravno da poživiš da o tome pričaš kad dodžeš na ferije. Sediš izmedžu belog lava i labuda ispred svoje šestospratne kuće i mnogobrojnoj rodbini pričaš kako se živi u Wien i šta se desilo pre neki dan.

Primer priče iz kafane (nije zezanje, lik je stvarno pričao):
Vozim ja Merdeces 200 d, 200 na sat kroz Beč. Čujem kroz šuber, neki diftung frče. Poogledam u retravizor i imam šta da vidim. Poolicajac se nago do pola iz hulahopter upire prstom i kaže ''Duško Petrović da smanjiš gas''.

   

Srodna duša

Žena za sva vremena. Žena koja pati kad i ti, smeje se tvojim glupim forama, gleda fudbal i navija iako joj baš i nije do toga... Ljubav tvog života.
Ali njena glavna osobina, ono zbog čega je baš ONA tvoja srodna duša, je to što tako dobro puši da uvlači čaršav kroz bulju.

   

Beki Bekić

Šta je smešno koju pičku materinu?!!

   

Šalaj

Kad nakriviš šešir, shvatiš da je život jedan, maneš brige, radosno i bezbrižno uzimaš sve što ti život pruža dok te serotonin ne popusti.

Insert iz narodne pesme:

Šalaj mati šalaj ti u sredu ću se ženiti

   

C

Ne.

-Oćeš primer?
-C.

   

Vukojebina

Izraz za potpunu zabit i pustaru. Nastao zbog toga što se vukovi pare uvek podalje od čopora i bilo kakvog društva uopšte. Ni do danas nijedan naučnik ili istraživač nije uspeo da snimi parenje vukova u divljini. Zato je ta zabit verovatno mesto gde se vukovi pare, tj. vukojebina.

Recimo ostrvca u Mikroneziji. 1968. godine jedan britanski istraživački brod je pristao na jedno ostrvce gde ih je iznenada napala četa japanskih vojnika. Ispostavilo se da su Japanci u stvari vojnici iz 2. Svetskog rata koji nemaju pojma da je rat završen 1945. jer radio stanica koju su imali nije hvatala nijedan signal. Bilo je potrebno oko 2 meseca ubeđivanja, bacanja letaka, novina, fotografija modernog Japana itd. da bi ih ubedili da je rat završen. Ali, pristali su da se "predaju" tek kada su njihovog generala, koji je već odavno bio u penziji, lično doveli tamo da im naredi predaju. Tako ti je to kada 23 godine posle rata živiš u vukojebini.

   

Guma razdvoji struju, a da neće familiju

Narodsko naravoučenije koje odobrava polne odnose sa članovima šire familije uz upotrebu prezervativa.

   

Krajišnici

Grupacija grlatih ljudi koji pevaju o povratku u rodno selo kod stare majke, a mole Boga da se nikada tamo ne vrate.

- E...što bi' se ja vratio u rodno selo, tamo stena, tamo izvor, milina...

- Pa možeš sada da se vratiš, stanje se smirilo, izgradili kuće tamo.

- Joj, kako bi' se vratio, al' ne daju dušmani...

- Pa možeš bre, tvoje selo izgrađeno, imaš kuću tamo!

- E, šta ti je život u tuđini, nigde nikog svog. Idem ja sa mojim zemljacima da zapevam o tome kako ne možemo da se vratimo u rodnu grudu...

   

Rasla sa starijom braćom na farmi

Kliše iz američkih filmova, kada neka vrh riba puca iz mašingana, vozi auto kao luda, igra fudbal itd. pa kada je pitaju otkud to dobro radi, onda ona kaže da je rasla sa starijom braćom negde i htela- ne htela, sve je to naučila.

- Au mala, alal ti vera, bolji seks u životu nisam imo! Pušiš kao da imaš Slobodin usisivač u grlu a mešaš kao da u dupetu imaš motor od mešalice! Gde nauči sve to?

- Ma rasla sam sa petoricom braće na farmi u Arkanzasu, ne pitaj ništa.

   

Ragbi pas košarkaš

Pas koji igra košarku i ragbi.

   

mobilni pare ključevi cigare

Mantra koja se mrmlja prilikom kretanja bilo gde iz kuće, uz opipavanje unutrašnjih i spoljašnjih džepova.
Majstori ove mantre nikada ne moraju da se vraćaju po jednu od ove četiri stvari, što je do jaja.

   

Boem

Tip koji zna da stane kad je najlepše, za razliku od klasičnog alkosa koji pije dok se ne usere.

   

λωλ

Ovako se kaže lol na grčki

- Ej, Grku! Kaži rupa!
- Ρυπα
- Ciganka te kupa! He-he-he
- λωλ

   

Krug dvojke

Habitat kulturne elite.

- Napisao sam jednu pesmu u latinskom heksametru o proleću i lasti, jesam li sad kulturan kao vi, Dejane Vuče Predraže Nenade Stefane Nemanja Rambo Treći Stankoviću?
- Jesi kurac, ja jebo Predraga Ejdusa, OPAAAAAAA

   

Bugareskno

Dirljiva lepota pocepane sport čarape koja se u smiraj dana presijava kroz "File" papuču na nozi brkatog autolimara Kamena Džingisova dok pijucka kafu sa ukusom jarčeve guzice u bifeu "Sъedinenieto", Pazardžik. Prdne pešes puta, namigne funkcionalnim okom na konobaricu Kristalinu zvanu Kikenčeto, brisne skorelu balu sa uglova usana i uživa u pogledu na spaljenu zemlju oko sebe.
Bože zdravlja, zaratiće se, Niš će biti naš, ima skara s kimom da se peče.

- Nazvaću svoje čedo Balkan.
- To je jedna prava barokna bugareska. Usraće ga vršnjaci od batina dok bude pohađao školu.

   

Guvernala

Ako je volan za kolica, kormilo za brod, korman za bajs, guvernala je sve to đuture; stvar kojom saobraćaš.

Mare: Uspori malo sivonjo, radar!
Goki: Vadi odma pet somundara, guvernala dušu dala za onu krivinu! :nnnn:

   

Legija časti

Obaveštenje da će sledeću turu da obrne Milorad Ulemek.

takmičenje u strajizmima na vebsajtu duhovitog sadržaja Vukajlija

   

Gunđaj, gunđaj

Sibirska pesma prilagođena srpskom jeziku iz emisije Sasvim prirodno (Svet lova i ribolova) koju vodi Jovan Memedović

Prva strofa:
- Dunavoom idi gunđaj ajmo Deki jedan dva, grkijoo grkijooo, gunđaj gunđaj gunđaj je, grkijooooo grkijooo, gunđaj gunđaj gunđaj je, hej hej heej hej, grki grki grkijoo, hej hej heej hej, gunđaj gunđaj gunđaj je

Druga strofa:
- Čuvaj mi papuči, čuvaj mi minđuši, grkijoo grkijooo, gunđaj gunđaj gunđaj je, grkijooooo grkijooo, gunđaj gunđaj gunđaj je, hej hej heej hej, grki grki grkijoo, hej hej heej hej, gunđaj gunđaj gunđaj je

Treća strofa:
- Šibica i papir, suva trava kokain, grkijoo grkijooo, gunđaj gunđaj gunđaj je, grkijooooo grkijooo, gunđaj gunđaj gunđaj je, hej hej heej hej, grki grki grkijoo, hej hej heej hej, gunđaj gunđaj gunđaj je

#806
+3449
33
definicija