Prijava
   

Ucenje

Svima je veoma poznato da sta god treba da se radi za skolu uvek se to odlaze, tako su radile prosle generacije pa rade i ove sada. Uvek nesto iskrsne i nikako da se uci, a svi su uvek imali veliku nameru da to urade mada kada dodje onaj deo gde se uci malo ko to na vreme odrani onako kako treba.

(Cuje se alarm na mobilnom ujutru u 8)
Jao ko mi je navio ovaj sat ovako rano kad sam druga smena, ima da ga ubijem samo da ga nadjem. Ihhhh 8 sati, idem u skolu tek u 2, imam dosta vremena za ucenje jos malo cu da spavam.
(9 sati)
Auuuu ala sam se uspavao, hteo sam da ustanem oko 8 i 20. Nema veze evo jos 10 minuta da se rasanim i onda ustanem i obucem se i operem zube do pola 10.
(9 i 25)
Jaoooo kako vreme samo leti, a bas mi se nesto ne ustaje, mada moram da ucim. Ako ustanem u pola 10 i operem zube i obucem se do 15 do 10 imam 4 sata da ucim to mi je dovoljno.
(10 sati)
E to je to sad stvarno moram da ustanem iz kreveta i da se spremim i da ucim.
(pola 11)
Uhhh oduzi se ovo spremanje, nema veze sada uzimam da ucim. Auuu pola 11 a ja jos nisam doruckovao. Dorucak je najvazniji deo dana, bilo bi bolje da prvo nesto pojedem.
(15 do 11)
Uf cekaj dok jedem da pogledam sta ima na tv-u, mozda se nadje nesto dobro. Nema nista sem ove serije a ovu epizodu sam gledao sinoc, ma nema veze odgledacu opet i onako je imala neke dobre fore.
(11 i 15)
Dobro sad idem da ucim, imam jos 2 sata i 45 minuta do skole, sasvim dovoljno vremena da naucim sve za skolu.
(11 i 20 zvoni telefon)
Jao ko to sad zove taman sam poceo da ucim.
- Halo.
- Evo cale ucim malo.
- Pa ustao sam u 8 da bih ucio celo jutro.
- Vazi danas necu da bezim.
- Cao.
E sad kad mi je telefon u rukama daj da pozovem nekog druga da ga malo zaludjujem
(10 do 12)
E kako me samo nasmejao ovaj Vukasin sad bas me je oraspolozio. Odo na net da pogledam taj klip o kojem mi je pricao.
(12 sati)
Napokon se ukljucio ovaj kompijuter.
(12 i 15)
Znaci klip je ubica sad cu da ga zovem da mu kazem da sam ga gledao i da ga zezam sto mi nije sve lepo objasnio.
(pola 1)
Ajde kad mi je komp vec ukljucen da uzmem da pogledam sta ima novo na fb.
Ih ala je glupo ovako bez muzike da se radi nesto, moram da pustim muziku malo da se ja opustim.
(1 sat)
Vec je jedan, jos samo ova pesma i idem da ucim, ma sta to sat vremena jos imam, dovoljno vremena da 2 puta ovo isto naucim.
(1 i 15)
Jos 45 minuta do skole, a ja nista nisam rucao. Odoh da rucam prvo nesto pa cu da ucim, moram da rucam imam danas 7 casova ako nesto ne jedem ima da se onesvestim u skoli.
(15 do 2)
Evo je skola za 15 minuta, da vidim prvi cas fizicko to necu da radim i ucicu za drugi cas pa cu na velikom odmoru da ucim za treci i cetvrti a sa petog i sestog cu da pobegnem a sedmi je kod razrednog tu se nadam da nece nista da me pita. Super sam iskoristio ovaj dan i naravno nista nisam izgubio sto sam se malo zezao i nisam ucio, ALI SUTRA CEO DAN UCIM, CEKAJ DA NAVIJEM SAD SAT DA ME BUDI SUTRA U 8 DA NE ZABORAVIM.

Komentari

хехехе, како ми је ово познато...
+

Tи то мене шпијунираш?! :) +++

haha pa ovako svi rade ;)