Prijava
 1.    

  VIP

  Mobilni operater koji pati od velike neodlučnosti.

  I "jednaki prema svima" i "tvoje reči vrede više".

 2.    

  VIP

  Skraćenica od engleskog izraza "Very Important Person"
  Kod nas se jednostavnije kaže "Mudo"

  - U pa znaš on ti je VIP, svuda su mu širom otvorena vrata, ozbiljan baja
  - Šta je on?
  - VIP
  - Šta ti je bre to?
  - Mudo
  - Aaaa, pa tako reci. Govori bre srpski da te ceo svet razume.

 3.    

  VIP

  Ono što u svijetu označava veoma važne osobe (Very Important Person) a kod nas Vucibatine I Probisvijete.

 4.    

  VIP

  Serija koja je početkom 21. veka išla na Pinku. U glavnoj ulozi, bila je Pamela glumila je vlasnicu agencije za obezbeđenje. Njeni pomagači su bile par sisatih riba, crnac i kinez. Ona visoka, tukla je karate, ona niska je bacala bombe i pucala iz bazuke, ona ružna je bila sekretarica, kinez je mlatio kung fu, a crnac je jednostavno bio crnac. Sve u svemu, potpuno nebulozna i debilna serija, puna bivših pornićara, za koju je Bejvoč bio remek-delo.

 5.    

  VIP

  Vucibatine i Probisveti

 6.    

  VIP

  Veze i podvezice

 7.    

  VIP

  Mobilni operater čija je ciljna grupa isključivo ženska

  pričaj, pričaj, pričaj

 8.    

  VIP

  Vino i pivo.

  Mešavinom ovih pića imate zagarantovan povrać.

 9.    

  VIP

  Veoma Isprazni Pometenjaci koji crkoše i pukoše da dobiju mesto u loži, naslovnu stranu šasopisa Story, da ih pitaju za omiljeno jelo ili parfem, da im slikaju dnevnu sobu u WC za duplericu....

 10.    

  VIP

  very irritating person

 11.    

  VIP

  Vrlo Imucna Persona

 12.    

  VIP

  very irrelevant persons.

 13.    

  VIP

  Veoma impozantan pajser.

  To nije običan pajser. Nije čak ni pajserčina, to čudo otvara sva vrata, od Fort Noksa, do Juga koga je upravo prepeglao šleper. One touch lock? Ma nema frke! Jedan dodir ovog čarobnog štapića, i otvaraju se k'o kesica čipsa!

  Iskusni provalnik: Mali, sredio sam kamere, upadamo!
  Provalnik pripravnik: Idem šefe!
  Iskusni provalnik: Alarmi i senzori gotovi, otvaraj sef!
  Provalnik pripravnik: Auuu, jebote! Najnovija titanijumskolitijumska vrata sa magnetnom bravom i brušenim ugljeničnim cilindrima, ojačanim dijamantom! Šta ćemo sad matori?
  Iskusni provalnik: Šta sereš bre?!
  Provalnik pripravnik: Pa ovo je neprejebiv sistem, čuo sam da samo Fort Noks ima nešto 'vako. Džabe smo i dolazili, kad ovde ni nuklearka ne pomaže!
  Iskusni provalnik: Ma kakva nuklearka, kak'e pizde materine! Mlogo gledaš američke filmove. Makni se i gledaj šta radi VIP!
  :krrrrr, krrrrk!:
  Iskusni provalnik: Taaako! Aj sad pakuj lovu, pa da palimo!

 14.    

  VIP

  veze i poznanstva

  takodje ima i NVIP
  narocite veze i poznanstva

 15.    

  VIP

  Veoma važna (bliska) osoba u vašem životu. Ona je tu da pomogne, naredi i sasluša.

  Sa 7 godina to su keva i ćale. Kevu moraš da slušaš. Ona će ti u svakoj situaciji pomoći, da spakuješ stvari, da uradiš domaći, naučiš da paziš na času, da se ne biješ. Ćale će te ipak učiti da uzvratiš ako te neko čačne i podjebava. On je u tvojim očima Bog i Batina. Samo jednom da vikne na tebe, sklupčaš se u ćošak sobe i ne mrdaš.

  Sa 14 godina to je glavni baja/glavna ženska u školi i baba. On/ona predvodi grupu, ćale više nije Bog i Batina sad je on/ona. Keva i ćale više ne odlučuju za tebe. Postao/la si svoj/a ali ipak ne potpuno svoj/a. Opet moraš da slušaš nekog ko je iznad tebe i ko će odlučivati o tvom sledećem koraku i nije ti svejedno. Mučiš se da li da izađeš iz cele te priče. Babu moraš da slušaš i da jedeš kod nje, jer ti daje kintu. Ako ne pojedeš to što je spremila, nema kinte.

  Sa 18 godina potpuno si svoj/a. Možeš da radiš šta hoćeš i koliko hoćeš.

  Sa 22 to su izabranik/ca tvog srca, svekrva i šef na poslu. Venčali ste i sada nema više slobodnog života, slušaš sve redom, i kevu/svekrvu i ćaleta/svekra i ženu/muža i šefa na poslu. Dolaze stresovi što zbog napetosti u kući i raznih nesporazuma, što zbog prezahtevnog i škrtog šefa. Svekrva je tu da naređuje i govori kako treba, šta treba, kojim redosledom mora i sva njena pravila mora da se poštuju, ti moraš da je slušaš, nema dalje. Ćale je postalo gundjalo i stalno mu nešto smeta. Žena/muž te razume, pomaže, poštuje voli, ona/on je tu da te sasluša i pruži ti utehu.

  Sa 35 godina to je samo tvoja žena/muž i niko više. Živite sami u stanu i niko vam ne smeta.

  Sa 78 godina to su lekari i sestre staračkog doma.

 16.    

  Vip

  Fascinantna kompanija, gde sve košta 1 dinar, no na kraju dođe račun od 2 do 20 soma. Izgleda da tvoje reči ipak vrede više!