Virtuelni kurac

kandidar 2018-01-26 14:42:19 +0000

Digitalna aluzija na penis u kulturološkom smislu, koji je svojom evolucijom od organa za razmnožavanje, preko simbola plodnosti pa do omnipotentnog činioca statusa čoveka, svojim prelaskom u kulturu virtuelnih zajednica afirmisao i glorifikovao svoj položaj.

Iz života zajednice:

Osobe sa velikim virtuelnim kurcem su poštovane u svojim zajednicama, a ostale osobe koje imaju manji ili sličan v.k. uživaju u maženju i veličanju tih kurčeva, što ih još više povećava.

❁❁❁u komnetarima možete navesti neke osobe sa ovog sajta koje ga poseduju❁❁❁

6
34 : 18
  1. Registrovao sam se samo da bih ostavio plus na ovu defku.

  2. Isto je moglo biti urađeno i sa glavnog nalaga.

  3. Stabje je dao san nudni.

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.