Prijava
 1.    

  Vlada Džet

  Mudoser koji mladim bendovima obećava kule i gradove, pa ih onda ispali zbog drugih madih bendova kojima obećava kule i gradove.
  Priča počinje tako što matori bradonja bane na neku svirku kad mu se digne, pridje bendu (ako mu se digne) i pročne da im priča kako su do jaja, kako skoro nije čuo ništa bolje i kako je on mnogo dobar jebač u najboljim godinama. Obeća im album, turneju, privatni spejs šatl, pičku Kamen Elektre i autogram Džona Lenona. Posle maksimum jedne svirke radija 202 Vlada iznenadno nije kraj telefona. Bolestan, možda?

  Jebem ga usta.

 2.    

  Vlada Džet

  Dzet je dokaz da je vreme relativno i da hit nedelje moze biti isti danas ko i pre dvajes godina.

  "superfinale-plejof:igra se do 9,
  Megadet ima mali bonus i moze da pobedi sa poenom razlike"

 3.    

  Vlada Džet

  Nekadašnji basista Crnih Bisera, a danas guru i duhovni vođa radija 202. U slobodno vreme radi i kao deda mraz, dok mu njegova koleginica, inače podguru u drugoduhovni vođa radija 202 pomaže kao vilenjak. Poznat po nošenju dukserice sa aplikacijom Sacramento Kingsa i prilično nerazumljivom govoru.

  Vlada Džet: bom-tom-pom Ajriš Stu!

 4.    

  Vlada Džet

  Legenda beogradske (a i jugoslovenske) rok scene. Originalni clan legendarnih Crnih Bisera iz 60-tih godina. Verovatno jedini covek danas kome je stalo do mladih talenata i rokenrola kao nacina zivota.
  Dokaz tome je da sa svojih 60 i kusur godina on sedi u smrdljivom autobusu punom napaljenih klinaca koji se tripuju da idu na svetsku turneju (a zapravo autobus ide u Banatski Brestovac) slusa The Best of Napalm Death-a i trpi tu decurliju koja jedva ceka da bus stane na neku od lokalnih pumpi da kupe vops i zapale dzoint.
  Naravno, Vlada Dzet ne bi bio Vlada Dzet da pored njega nema Olge, koja je poznata (ako on vec prica mumlajuci nerazgovetno) po tome sto jednu recenicu od 15-20 reci izgovori brze nego sto Cunami pokosi jedno ostrvo.

 5.    

  Vlada Džet

  Biser zbog koga pređeš na elektro i skratiš kosu

  Kako je u Srba propao Rock and roll? Vlada Džet nikako da ga zajebe