Prijava

Цифра варира, али се врти око 3 кафе на дан. Али, зато су ми шоље од 1/4л лоло. Кад кажем кафа, мислим на турску са сасвим мало шећера, не рачунам понеки еспресо што улети, најчешће ујутру на факсу.

Poceo sam da pijem kafu samo iz razloga sto sam lozio na jednu likusu koja redovno cepa fuka. Sada ne mogu da zamislim dan bez soljice kafe ujutru i popodne.

2-3, још од средње

Popijem tri kafe dnevno (dve turske i na šljaci espreso) ito mi je taman, mada mi se dešavaju ekcesi sa po četiri ili pet. Nemam onaj trip da me kafa razbudi, ne radi me tako (tačnije ne radi me nikako, pijem je zato što volim) i isto tako mogu da je popijem i kasno uveče i zaspaću bez problema.

KAFE NE PIJEM AL KAFICE DEREM

oko 9-10 hladnu tursku i oko 16h toplu. Nekad i 3, a nekad i espreso neki upadne u toku dana.
Dok sam radio pri kafematu, znao sam 3 da popijem u smeni...

4 милијарде година еволуције, 15 иљада година цивилизације, 200 година индустријализације, пола века космичког програма и и даље нам треба ова караконџула да прави кафу.

Кад сам кући две обавезно. После доручка и после ручка. Ако не учим увече, ретко кад пијем, али ако заглавим до касно у ноћ поцепам још 2-3 преко.

2, jedna ujutro, jedna oko 2

variram, nekada se desi ništa da ne popijem za cijeli dan, nekada 2-3-4 nesa. rijetko pijem mrkaču

pored svih trovanja,jos mi i kafa fali lolo

a i ne radi,na mene,ne razbudjuje me,samo me kenjanje vise pece

Гаде ми се људи који чекају да се кафа скроз охлади па онда пију. Шта је пијеш онда који курац. Чисто сачекаш мало да се 'ладне да не погориш усну и језик, и терај.

Изјутра обавезно, да л' турску или нес небитно. Кад сам много ненаспаван онда нес, јер ми је лакше да спремим, само сручим ону кесицу. Иначе кад сам докон онда само регуларну. Дакле ујутру, па после пар сати још једну, онда после ручка једну, и то је то у принципу, не више од 3-4.
Али кад се иде на факултет, сручим тамо бар три, уз ону једну јутарњу моју, па свратимо негде на пиће где опет попијемо по две, или једну обичну и један еспресо, (сва срећа те тамо - у кафићу на факултету и овом у граду, сипају кафе оним пластичним кашичицама те су слабашне), и још ако нешто учим увече попијем још две, тако да некад изгурам и на 7-8. Додуше ретко.
И имам неки обичај да никад не палим цигару, кад кувам кафу сам себи или седнем негде, пре него што макар мало сркнем кафу, не знам што, навика нека.