Prijava

kaizene, sta bi sa animiranim avatarima!??? hoce li to?

to teško da ce moći, jel to toliko važno? :)

Kaizene vezano za pojmove za definisanje bolje ogranicite da moze da se da 5 predloga ,ali ne po clanu nego ukupno svi da mogu dati 5 predloga.Ako je to malo onda 10.

kako bre tesko? 'ajde, 'ajde, sto si takav...? :)

Shta fali pojmovima za definisanje, bash su super... :D

Biseri ovo biseri ono,biseri sa zurke na cetrdeset prvom spratu na jupiteru tada kada sam bio u WC i citao knjigu, a plavusa mi zakucala na vrata ,a ja nisam otvorio.Poludecu od glupih predloga!

A kaizene, jel' ti to ne mo'š animirane sličice da ubacuješ vopšte zato što ne znadeš ili ti to zbog brzine sajta?

Ja mislim da on to ne zna pa da zato ovoliko odugovlachi i necka se... :D

Šta mislite da se promeni font na Vukajliji.

Moze!Odlicna ideja!

što se tiče animiranih avatara, fora je što koristim gotovu skriptu za pravljenje thumbova koja to ne podržava. e sad nešto mi se ne zeza sa tim da bih ja to menjao.

E Kaizen, ooovaj... Mi nesto blejali na cetu, pa k'o velimo - bilo bi do jaja da se uspostavi sistem po kojem mozes da dobijas kredite za ekstra, (vise od 5) definicija dnevno ako ti je srednja ocena prihvatljiva. Sta kazes?

Че, полако, већ разматрамо могућа решења за дати проблем. Прво треба утврдити шта је средња оцена, јер није довољно само проста аритметичка средина да се узме - вреднија је средња оцена 10 негога ко има 5 дефиницјао од некога ко има 50 дефиниција са средњом 10. Овај што има више може имати доста лоших дефиниција и неку добру. Исто тако, ако је некоме средња оцена 20 а има преко 50, значи да је заиста надарен за дефинисање и слично. Ово је врло компликован задатак, тако да дај ти предлог како да израчунамо ту средњу па ће касније ићи лако ;)

ako treba neko da se rokne, postujte ovde! svako ko bude postovao, biće banovan!

inače, uspeo sam da nabasam na svoju email adresu u google searchu, na adresi koja me je odvela na X stranicu četa....(našeg)

to mi se nije dopalo haha

pa pazi di mećeš :)

Nisam čitao sve, pa ne znam dal ovaj predlog postoji, da se postave statistički podaci, tipa: Dnevna poseta, broj definisanih pojmova u toku dana, najbolja definicija (dana, nedelje, meseca, svih vremena), naj komentarisana definicija, najgledaniji video klip... Šta kažete?

Hajde da sredimo Chat na vujakliji

Da izgleda normalno,kao ostali normalni chatovi,da bude nas a svetski,da vidimo ko je trenutno prisutan na chatu a ne svi koji su prisutni na vukajliji,da se ne dozivamo ko cobani sa brda na brdo "Ima li koga"

Tako je...Svi koji su mocniji mogu nesto da preduzmu!Ajde ljudi malo u akciju!Zar ne bi bilo strava da se moze videti koliko je njih na chetu!

Naravno da bi bilo strava, samo što to nije nimalo lako odraditi. Biće ali sigurno ne skoro. Dotle strpljenje.