Prijava

У Лиги Европе постоји прва, друга и трећа рунда квалификације, па онда иде плеј-оф. У плеј-офу Лиге Европе Звезда нема повлашћен положај, већ ће играти са неким бољим тимовима(прошле сезоне је било против Валенсије, Аека, Славије и још неког). А у ЛШ у четвртом колу се срећу победници лига, а то су тимови из Данске, Аустрије, Чешке,...

Znači, lakše će Partizan u Ligu Šampiona, nego Zvezda u Kup Uefa. Kul, kulji, najkulji!

Па отприлике. Такође Партизан ако испадне(што је веома вероватно) из ЛШ, у плеј-офу Лиге Европе, он је повлашћен, тако да ће им и тамо бити лакше.

Звезда у 3 колу иде на неке слепце најверовтније. Има тек 2 или 3 клуба који би могли да им направе проблем, украјинци неки или руси, не знам тачно. И Хајдук је могући противник. А плеј-оф, зајебани противници, врло мале шансе за пролаз.

Постоји могућност да Звезда буде повлаштена и у плеј-офу, ако испадне бар једна екипа јача по рангу од ње.

Kul je što se opet ovi invalidi vraćaju u našu ligu. Tošić, Koroman, a daće bog da se vrati i Dejan Stanoković za jedno 4-5 godina. :)

Iako sam Zvezdaš, počeću da navijam za Vojvodinu. Baš mi se sviđa kako taj tim funkcioniše bez obzira na znatno skromniji budzet od ova naša dva najbolja seljoligaša.

Да, много скромнији буџет. Добро је па и Бата није навећи лопов у земљи и не држи пола Новог Сада...

Sto se tice ulaska u najjaci rang takmicenja, to je namestaljka ipo.. Ja sam iz Lazarevca odakle je i Kolubara, i oni su to sve prodali zato sto nemaju pare ni za sta... Takodje, kada je trebala da se odrzi Univerzijada, Kolubari su dali pare da izgradi infrastrukturu koja je potrebna da bi se igrao fudbal tu, ali od tih para niko nista nije video, osim tih mocnika sto su glavni u klubu. Mogu oni meni da pricaju sta 'oce ja smatram da Radosav, ponos nas, u reprezentaciji igra samo zato sto su Curkovic i Karadzic glavni u savezu, pa da bi se Partizan vise opario od njega. Igra nam jedan Radosav, a Matic iz Chelsea nije ni poveden na SP. Kad sam kod Curkovica, kad su ga pitali sta misli o rezultatu reprezentacije na SP on je odgovorio da mu je zao Karadzica! Znaci to kad sam procitao sve mi je bilo jasno. Mislim da bi trebalo uvesti pravilo da domaci igraci ne smeju da napuste zemlju pre 23-24 godine. Sa pravilom za strance se slazem, ali ne u potpunosti. Treba preuzeti ruski model, i to ne samo kod nas, nego i u Evropi. Zato klubovi iz Juzne i Istocne evrope ne mogu da urade nista u LS osim ako ih ne drzi neki Ahmetov ili Abramovic. A i Atletik Bilbao bi zasluzeno bio prvak konacno. Po meni su oni moralni pobednici svake primere :)

Дејан Миловановић на једногодишњој позајмици у Звезди.

Туга почиње за пар сати...

Iskreno da vsm kažem mene više zanima Prva liga Srbija, odnosno Druga liga.

Počinje danas isto, a nadam se da će Dinamo da izbori opstanak iako se oslanjaju većinom na domać igrače, ne plaćaju ih redovno i naravno mafijaši vode klub. Ali tako je svuda.

Ахахахахахахаахахххаххахахахааааааааааааааааааааааааа

Напред Шумадија ,напред Раднички!!!

Danas Kristic i Stanojevic drzali u Tesli neko predavanje o religiji i sportu.
Uzeo oba autograma.

О религији и спорту? То само код нас има.

Kao neko istrazivanje je pokazalo da su taktika snaga itd. gotovo dovedeni do savrsenstva pa ja ostalo samo psihicko napredovanje.

Dada