Prijava

Хаха, на шта се ви људи палите....

Наша лига је тако јадна. Шампион те лиге на коју се ви палите не може да да гол, а комо ли да узме бод у Европи. Будите реални људи, једини разлог зашто је Партизан ове године играо ЛШ је огромна срећа. У обе утакмице, Партизан је играо тако, да ме извинете, јадно, и да није било оне аутоголчине у БГ-у и тотално неоправдано досуђеног офсајда у Бриселу (Лукаку је дао гол, а био је два метра ван офсајда), играли би они Европа Лигу, што је за наше услове, врх врхова. Проблем је у томе што, кад наш неки тим постигне успех, све људе боли курац за квалитет игре коју су показали (што је у случају Партизана, оцена 2- ), већ се попале да је ___________ (додај име играча) светска класа, а ______________ (додај име тренера) најбољи тренер икада.

Наш фудбал је очајан из неких 1000 разлога, али ајде само да побројим неке ствари које га таквим чине. И да, ту убрајам и ваш опасни Партизан, који иако је три копља бољи од Звезде тренутно, очајан тим, што су показали својим играма у Европи.

1. Игра је катастрофална. Последњи пут када је неки српски тим играо фудбал, колико толико добар за гледање, је била Звезда под Зенгом, са Јанковићем, Жигићем, Пантелићем, Ковачевићем, Бишевцом, Бастом, Луковићем итд... Па чак и тад, они нису успели да ураде ништа вредно помена у Европи осим победе над Ромом у Купу Уефа. Све остало биле су победе над јадним тимовима у Јесем Супер Ултра Гига лиги.

Погледајте како сада играју наши тимови: Прво, поглејте шта раде играчи који немају лопту. Стоје у месту, и гледају свог саиграча. То је, укратко, била игра Партизана у ЛШ ове године. Јовановић до Крстајића, овај до неког од бекова, бек до задњег везног, задњи везни до штопера, а штопер је опали скроз напред, чисто да не ризукује да изгуби лопту. Крила као да не играју, плејмејкера нема нико у лиги. Опет, чак и овакви Партизан и Звезда могу до победе против већине тимова из наше лиге.

2. Регуларност. Ако је наше првенство регуларно, појешћу сопствену руку или ногу. Намештају и Звезда и Партизан, и то је тако очигледно. Само је питање ко може да намести више, а у овом тренутку Партизан је ипак у предности због председника ФС.

3. Финансије. Председници клубова само гледају да ставе што више пара у џеп. Видите шта се десило са Звездом. Сетитите се потрошених два милиона евра на Баркоша, Саласа и Молину, од којих су сва тројица напустила тим после једне полусезоне. Колико је играча купљено за велике паре, а одлазили су после пар месеци. И уопште, како то да и једни и други продају играче за вишемилионсе суме, а не доводе никог. Где су силне паре од трансфера, ја не видим да су утрошене на стадион, а бога ми ни на нека велика појачања.

Итд итд итд, мрзи ме да пишем даље, само могу да кажем да се ја посерем на такво првенство. Једини тим у било ком спорту код нас што зна шта ради је КК Партизан, остали су беда.

Baš to peki ja sam zbog toga za stvaranje regionalne lige pa ako uspe uspe ako ne uspe jebi ga pogle sta radi partizan u evroligi,hemofarm takođe prerasta u odličan tim cibona je ove godine u krizi al i oni su pokazali kvalitet proteklih godina,zvezda jeste trenutno očajna al setite se prosle godine kad su lepo počeli evropsku sezonu al je katastrofalno završili

Ne može ništa da se radi bez para. Ne možeš gladan da igraš. Dok se ne nauče buzdovani u direktorskim foteljama krasti u normalnim količinama, sve je u kurcu.

Ljudi,ja ne znam za vas,ali ja nasu ligu kakva god da je,volim.Veliki sam ljubitelj fudbala,pratim bukvalno sve lige,sve nase igrace...Mislim,takva je kakva je,jebi ga,ne mogu se ubijem sto ne mozemo da kupimo Majkona,Ronalda,Kurte,Murte i ostale.Ovo je nasa realnost.Draze mi je da odgledam Zvezda-Cukaricki,nego juce El Klasiko.Boli me kurac za Mesija i Ronalda koji kostaju 100 miliona,sta ja imam od njih? Super,odgledam,zato sto volim fudbal,ali ono sto meni Zvezda,nekome Partizan,nekome Vojvodina,pruze,to ne moze nijedan Mesi,ni Ronaldo,ni Murinjo.To je kao da sam na jebenom SP navijao za lupam,Portugal,pre nasih.Koliko god da smo jadni,ja sam uvek uz nas i za nase.Slazem se sa Pekijem za ovo pod 1,2,3,ali iskreno sto da se ne palim? Ako moze jedan Bate Borisov da igra Evropu konstantno,ne znam zasto uz malo promena,ne mogu Zvezda i Partizan.Bili smo sila u fudbalu,i dan danas imamo izvanredne igrace,tako da ne vidim zasto se u sledecih,recimo 5 godina,nesto ne bi promenilo.

Fudbal - veliko sranje, trebalo bi ga zakonom zabraniti.

Fudbal - veliko sranje, trebalo bi ga zakonom zabraniti.

trebalo bi zakonom zabraniti ovakve izjave

Žene, znate gde da mrštite!

Fudbal - veliko sranje, trebalo bi ga zakonom zabraniti.

Ne vidim cemu ovaj komentar...Mada si verovatno neki dupli,pa spemujes...

Ma samo nevolim da gledam glupavi fudbal, i to je to. Gledati 2 sata kako njih (valjda 20), trče za loptom i to im se još plaća.

Pa dobro, neko voli fudbal, neko voli da gleda emisije kako smršati.

Aj, što se vi muškarci odmah ljutite ako neko nevoli fudbal. U svakom slučaju bolji je tenis.

Pa u tenisu su dva lika ili dvije likuše i 1 loptica. To baš nema nikakvog smisla.

Zato što nisi rekla da ne voliš(ili nevoliš, kako ti volja) fudbal, već da je fudbal sranje.

A zašto vi žene ne mrštite kad treba?

Tenis je penis

ranije ga gledao al mi sad ide na kurac kad neki likovi tripuju da se razumeju a do juče nisu znali šta je đus

Znao sam da ce frka da bude.

Kakve ima veze što sam napisala da je sranje?
E, al tenis igra Rodžer F.

Ništa, skroz razuman i raionalan razlog za nevoljenje fudbala.

E, al tenis igra Rodžer F.

Ček, je l' to argument za ili protiv tenisa?

E golf igra Tajger Vuds ,ej bre

Ljudi,tema je "Domaci fudbal",boli me iskreno kara za tenis.

E, a Jelena skače sa motkom.