Prijava

The Expendables http://www.imdb.com/title/tt1320253/
http://medelhi.files.wordpress.com/2010/02/the-expendables11.jpeg

režirao Stalone, igra gomila Holivudskih tvrdih baja.
Šta očekujete?

Ja iskreno mislim da će biti 70 minuta pucnjave i par minuta radnje :))

Mislim da ne može da ne valja.

Čula sam danas za to.Mene se ne svidjaju takvi filmovi,tako da neću komentarisati.:)

Јеби га, не могу стално да гледам филмове велике уметничке вредности, треба понекад и пустити мозак на испашу и уживати у експлозијама. :)

Очекујем жешће прашење! Зашто ово није снимљено када сам имао 11, 12 година? Који би то тек доживљај био... :)

Ја мислим да је то највеће претеривање свих времена. :)
Наравно, једва чекам филм, акција је сигурно до јаја, а и зна се шта се очекује од филма у коме су заједно и Сталоне и Лангрен и Стетхем и Рурк... Чуо сам да се и Шварци појављује. :)

Шварц и Вилис у епизодним улогама.
Фале још само Ван Дам и Чак. Да су и њих ставили, то би био крај, нема даље. :)

Чак је другоразредни глумац, мада би било фино да су га ангажовали (ни Дудикоф не би био лош). Чуо сам да је Ван Дам одбио улогу због свађе са Лундгреном.

Та свађа сигурно датира од "Универзалног војника". :)

"Та свађа сигурно датира од "Универзалног војника". :)" HAHAHAHAHAHAHAHAA

Pa ako se u istom filmu pojavljuju Stalone ,Rurk....ma dovoljno je i njih dvoje da budu ,to mora da bude dobar film,,,,,,

Ја сам прочитао да су у том филму требали да глуме и Жан Клод (убише ми жену/дете/брата) Ван Дам, Стивен (исто као код француза) Сигал, и још једно десетак имена сам прочитао. Све акциони глумци, не зна се који је гори од горег, чуди ме да нема оног...пу...Америчког нинџе, не могу сад имена да му се сетим.

Реално, та екипа може да буде врх, али за фудбал на некој ливади, па да их видиш онако скупа, иначе у филму мислим да неће никако да функционишу. Много је то људи на једном месту.

Fale mi Zan Klod i Stiven Sigal. E da, I Vesli Snajps. Caka ne bih voleo da vidim, fala sto ga nema.

Ovaj film bi jedino mogao da bude dobar kada bi nas sve iznenadili i roknuli nešto ljubavno.
Zamisli Silvestera papučara.

U akcionim filmovima su svi ovi pojedinačno rušili po jedan grad, bez ogrebotine. Tako da ako ne sjebu ceo svet, ništa!

http://www.ilovewatchingstuff.org/external.php?title=The+Expendables&url=aHR0cDovL3d3dy5tb3ZzaGFyZS5uZXQvdmlkZW8vdGJyeG5hNWw3M3J5Mw==&domain=movshare.net&loggedin=0 e raja evo vam link pa pogledajte film....naravno bez prevoda je pa morate znati odlicno engleski...po mom misljenju film je sasvim solidan...kvalitetno opusteno provedenih 2 sata :)))))

Ja dajem plus Banicevom postu :)

Гледао сам га у биоскопу. Оно... Добра акција. Сама чињеница што су ту сви они глумци мора да гарантује добру акцију. Нарочито је ненадјебива она сцена са авионом, кад Сталоне и Стетхем запале пристаниште.

Иначе, изгледа да је поука филма да су Срби најзајебанији људи на свету. Кад погледаш, ова екипа (Сталоне, Стетхем, Џет Ли и оне две цопине, значи петорица) је сама побила једно 500 људи у филму, а има сцена кад се Мики Рурк присећа Босне кад су ''они Срби'' умало јебали кеву тој екипи, толико су зајебани ти Срби. :))

Ма, најгори смо! :)

Gledao sam pre 5-6 dana,ono,bas je napumpano eksplozijama,adrenalinom,peglama...ok film za opustanje.A inace,bukvalno se samo Statham i Stallone peglaju,nesto malo Jet Lee,i onaj rvac kako se vec zove ima scenu na kraju.Rurk samo sedi u onoj tatoo radnji i kenja,a Reevs drka onu njegovu pusketinu. :)

Тачно. Ја сам мислио да ће неко жешће тепање да буде, да ће и Рурк да учествује. Мало је безвезе Лунгренова улога - годинама раде заједно и одједном их издаје зато што се покачио с Кинезом. :) Мало наивно. Али добро, с обзиром на то да је Сталоне режисер, ја сам презадовољан. :))

DObar film za opustanja :) Ovako, kriticki gledajuci, i nije neki, al' dobro... A sto se tice raspodjele uloga, nekako mi Dzet Li, koji bi trebao biti najzajebaniji od njih (ipak je majstor ne znam ti kog dana Wushu borilacke vjestine) malo mekan u filmu, a i kao sto DZimi kaze, i Lungrenova uloga je bezveze...