Prijava

tasmaninski, klikni slobodno :) garantujem ti bezbednost...to je neki video

nisam onaj za koga se izdajem.

Можете да ми се сагнете ви што јурите Џимија по граду! Ја сам данас око 3 сата НАШАО Џимија у граду, прелазили смо Бранкову на семафору заједно. Дакле, ако још неко жели да га нађе нека чека баш ту, а он ће се већ појавити. ЏИМИ, НАШАО САМ ТЕ У ГРАДУ!!!!!ЈЕДАНАЕСТ

Сморен сам и болестн. Читам своје дефиниције и нешто гледам. Много ме блам од неких мојих дефиниција које су у одабранима. Не сећам се да их је неко предлагао, већ су то модератори по свом нахођењу мећали на насловну, јер сам им вероватно кул лик, јер много блејим на сајту, а и јуче сам и званично проглашен за највећег нолајфера на сајту, јер сам први аутор који је прешао 10000 коментара. Немам ништа против, али ме блам јер су на насловну могле (ако баш мора нека моја) да иду далеко квалитетније и занимљивије дефиниције, које ће заувек остати у запећку због цензуре, а мени је 90% дефиниција о јебању, пички, курцу, дроги, алкохолу и било каквом другом виду блуда и разврата. Ја сам се још одавно преоријентисао на дефинисање искључиво сленга, локализама и фраза из свакодневног говора, а како једном рекох Страји "Сленг је жив језик и управо настаје из тих ситуација кад ортаци букснају, циркају, препричавају јебачке подвиге". Све више ме мрзи да одем на насловну и да погледам политички коректне дефиниције у којима нема ни курца ни пичке, ни јебања ни дроге ни блуда ни разврата... Блам ме јер сам вероватно 3-4 сома плусева добио на те дефиниције са насловне, а њима се не поносим, јер ни у једној нема пичке, курца, јебања, дроге, алкохола нити било каквог другог вида блуда и разврата. Да је правде имао бих ја опет по коју одабрану, али не по цену да оне не садрже курац, пичку, јебање, дрогу, алкохол, блуд и разврат. Више бих волео да су ми одабране "Кочница", "Суља", "Иглица", "Полутка", "Кашика", "Човек", "Гађигло", "Жут ко дукат, пуши се ко проја","Фрулица", или било која друга у којој се најексплицитније могуће помињу пичка, курац, јебање, дрога, алкохол, било какав други вид блуда и разврата, уместо оних просечних и политички коректних које ме "представљају" на насловној. Хоћу да се врати да буде као некад, хоћу да зајебемо јебену цензуру, хоћу да се као у стара добра времена дефинишу курац, пичка, јебање, дрога, алкохол и остали видови блуда и разврата. Иначе се утапамо у сивило средњошколског хумора...

ПРАВДА ЗА ЈЕБАЊЕ- ЦЕНЗУРУ МРШТЕ НА РТС!

У, човече.

Да, бре. Досад је Данкан први човек који ме је икад нашао у граду, лололол! :))

A šta bi onda Ivan Ivanović citirao, jbg?

Ahahahahahahahha, kakav post... Joooj, Mlađo, ljubim te u oko!

Djomla JEBE! Carski!

Не, народе, хћу да кажем следеће. Овде има много лингвиста и они ће ме скапирати. Наш језик је ако ништа друго, а оно један од најбогатијих псовкама, клетвама, вулгарностима уопште. Сад рекох неком на ПВТ поводом ове теме да ми се кења од помисли да ћемо постати као Италијани, рецимо. Који имају две псовке у сом језику, од којих је најувредљивија она "Иди у дупе" и чак се на стадионима масовно скандира. Па, мајку му, можда нисмо највреднија, најпаметнија, најлепша, најнормалнија нација, али и ми имамо нешто НАЈ(осим Воје Шешеља) чега не треба да се стидимо. А то је свакако та сочност наших псовки и гомила вулгарности коју можеш чути у најобичнијем разговору између два академска грађанина! Људи, ако на овом месту такве ствари не промовишемо одосмо комплет у курац у најскорије време. Немамо паре, немамо послове, многи немају ни перспективу више, дајте да се разонодимо, да псујемо, што масније и сочније кроз дефиниције, јер оне нам дођу као сјајан вентил у борби са стварима које нас муче из дана у дан. Зато се надам најискреније да ће се вулгарност и аутори који је користе у скоро свакој дефиницији вратити на велика врата на овај сајт, иначе би Кајза могао комотно да подели цену трошка сервера са онима са Светосавље.цом.

Џими, ја сам бре пионир у свему лололо. Пратио сам те од Коњарника до Зелењака по оној киши хаха

Мени, на пример, никад није било јасно шта тачно неку реч сврстава у вулгаризме. И зашто се многи толико ужасавају псовки.

Ja se apsolutno slazem sa ovim!

Иако нисам баш неки псовач, апсолутни сам противник овакве цензуре.

Заштитимо http://vukajlija.com/srpsko-narodno-psovalastvo/219672 !

Ја сам знао ко ће се сложити. И Енерџи и Џими и Блек и Целт и Војтек и Дуле345(да не анбрајам даље) све образовани, паметни људи који дефинишу "што на уму то на друму". Поготову Блек и Еуглена са Крешимира. Није сад ни свака вулгарност свакако, занимљива. Али ови поменути аутори, и још доста поред њих, умеју све то да укллопе да се човек не покаје што је прочитао целу дефиницију. Да се ја питам, од сутра бисмо стављали само дефиниције пуне вулгарних термина на насловну, не би било шансе опет да се појави нешто типа "Школа- Спрема те за живот"

predlazem ban za svakog ko definise cak norisa

Ето, Стивен дао лепе дефиниције везане за овај проблемчић.

Dankane, stalno talasaš. Ko zna što je to dobro.

Џими, ако си прочитао "Редослед псовки", де је мало поправи, боду ми очи грешке... Или било који други мод.

Dankan revolucionar lolololol xD