Prijava

Džanki nećeš jebati, nikad...

Džanki neće jebati nikad, ali biće jeban...

Мени није криво, јер бих дупе своје длакаво појео када би ово дошло, а да нисам уплатио овако скромно колико сам имао. Човек се не каје због ствари које је урадио у оној мери колико се каје због оних ствари које није. Иначе не играм клаџу, али седам и по хиљада је примамњива сума. Нећу имати ни за унуче вињака овог викенда, али ето провешћу овај шатро празник кући са породицом. Ко му јебе матер, само позитивно, иде пролећни распуст за ђаке и студенте, биће блеје цирке и пичетине. Уживајте.

Није ми први пут да попушим на "дојаву", али шта сад, неко зарађује тако што продаје те лажњаке.

Мидлзбро ГГ
Брауншвајг (Њемачка 3) 2
Бредфорд ГГ
Цирих ГГ3+

Жао ми што Њемци нису дошли, завршено 0:0, а остали су испоштовали.

Jedino pozitivno u mom padanju tiketa danas (ne mogu ga priložiti, ne radi sajt Vilijamsa) je to što je Mančester igrao neriješeno, pa ima još nade za Arsenal. :)

Ja nemam pojma,i gore sam napisao da ste se nalozili kao mladi majmuni...Jebe mi se,ja sam dojave ostavljao ovde pred svima,nijedna nije dosla,jbg,ko je hteo da isprati mogao je..Napali ste sad decka,koji je iz najbolje namere preneo svima,do pre 3 sata ste vec smisljali kako da trosite pare.Mozda je nacin na koji je to preneo ("dolazi sto posto"), vama ulilo neku laznu nadu,sta znam...Pa svi autori koji su ovde aktivni ostave po par fikseva dnevno,jel treba da napusava svako svakog kad omasi? Tj,jel svako od vas uzme i prepise taj tiket od ovog drugog sto je okacio? Nemojte da se zajebavamo...Meni je presmesno bilo kako ste se otimali "hocu ja ,hocu ja'',niko vas nije terao da igrate....
Elem,mene smrdljiva,prokleta Roma obara treci put vec za isplatu...Prosli put sa Juventusom,ja gg oni 0-2,sad sa Interom ja gg oni 0-1...na 50 dinara 9967...Nots Kaunti dvojka,Austrija 2+pp,Lech 2,Shamrok 3+,Barnley 1,Njukaslt 1X i mrtva kurva iz Rima gg... Jbg,vise srece sutra.
Za sutra fiks nad fiksevima:
Smederevo-Partizan 2! Kao kuca! u Mozzartu 1.45,ja bi stan stavio da mogu...Pola igraca Smedereva je pod ugovor sa Partizanom,Partizanu treba pobeda(lagana) pred derbi vise nego ista,tako da je moje misljenje da ce biti 0-3...Tejgo,Petrovic i iliev strelci...

Imam još 20 dinara, opičim Partizan i Seltik pobede i pokupim svojih 60-70 i mirna Bačka.

nzm dal da ga izdrkam pred spavanje

Ае, дечко је обећао да неће више просипати дојаве ако пукне, ред је да то испуни и крај приче. Добро, зајебаваћемо га још мало, али шта сад... настављамо даље.

http://vukajlija.com/var/products/posters/201104/95926/opusteno-spici-ceo-bu.jpg?1303248108

Džanki hvala ipak što si nas ispoštovao i podijelio sa nama. Kocka je to, niko ne može sa sigurnošću ništa da kaže.

Bio sam siguran da neće doći čim sam vidio par stvari o parovima, ima neko na pvt šta sam mu napisao ako ne vjerujete.

Nije sad da se pravim pametan, želim samo da udijelim savjete, pa vi radite il' pametno il' na mišiće. Morate malo procunjati o ta dva para makar se sestrama kleli da je prava dojava. Zadnja 3 mjeseca nijedan fiks nisam uplatio a da nisam pregledao statistiku, kamo neke veće pare na dojavu.

Gledao sam ja prenos prvog poluvremena, gosti su mogli dat' gol kad su htjeli, šetali su se kroz odbranu i naprasno mašali lopte. E, ideš 1 na 1 sa golmanom i ti promašiš loptu čitavu! Pa i Ilijev bi dao gol...

Nema veze, večeras pičkamo pare na poker....

http://www.youtube.com/watch?v=Op_9YcOtCbw

Kladioničarska...

Imo kuću - nemam je,
Imo zemlju - prodo je,
Svo imanje prokocko - pa šta?

Bio mi ćeif, bio mi ćeif, bio mi ćeif, ćeif, ćeif....

Ja sam pre dve nedelje dao pare za dojavu, a tek kad nije došla, shvatio sam jednostavnu stvar - zašto bi neko prodavao dojavu na kvoti 15 za sto eura? Tako rizikuje da se dojava raširi bez potrebe, kao što se i ovde desilo, a sve to za pišljivih sto eura. Za mene nisu sto eura smešne pare, ali za nekoga ko učestvuje u nameštanju tekme sigurno jesu. Nisu ti ljudi studentarija:-) Pa lakše mu je da stavi 7 eura na to i da tako zaradi 100, nego da se cima da prodaje dojavu preko interneta. Ali i ja nisam pametniji od svih vas što to pričam, samo su me sticajem okolnosti zajebali pre vas. Zato sam se onda i uključio u celu priču, da vas upozorim da se ne zalećete na gluposti, a ne da se ogrebem za dojavu kao što su neki pisali. Al šta je tu je, idemo dalje.
Ajmo sad Orlando kec sa hendikepom:-)

Hahahhaha, koja komedija, jebote. Ja nisam mogao da uplatim stotku jer je u Brazilu baš na 1-x bilo limitirano, to odma' znaj da je trebalo da dođe ali verovatno neće jer su već svi čuli.

A jeftinije bi me izašlo, vratio bih se kući u 8 sati sa minusom od sto evra, ovako se vratih 12 sati kasnije sa minusom od trista.

Kad sam agrarni dečak, takozvana seljačina. Klasičan Dejan Govedarica.

Džanki radi za kladionicu!

Е људи , значи имам дојаву 100% ПРОЛАЗИ , јавља ми лик , већ 231 заредом му прошла , нема теорије да омане , квота 50!

Posalji mi u pvt :) lololololol

HOćU I JA HOĆU I JA :)

Ko na kraju ne uplati, Skočimiš, ja i...
Će da stavim današnje parove kad se probudim...