Prijava

E, a stvarno kenjate i jedni i drugi :)

Lično, najbolje sam se proveo u Grčkoj. Najskuplje sam platio kupanje u moru kod Kopenhagena, a najgrđe su me kao gosta dočekali u CG. Mada, kad razmislim, nisam se ništa bolje proveo ni kao klinac u Kaštelima.
Nisam ljubitelj mora, ali volim CG kao da mi je otadžbina (Je l' ovde sad dođe SKETCH?)

Još pamtim kako smo ortak i ja išli pod Manastir pa u Podgorici ručali u ekspres restoranu na ŽS. On platio ručak 10, a ja 7,5 maraka. On poručio na lalinskom, a ja na CG dijalektu. Isto smo poručili.

Imate i u CG sranja za bogataše. Luštica bay, otvoreno more, palme na terasi, dole klubovi i sranja, al je 1700 € za 10 dana.

Не Макаронац, ја кажем да су једноставно говна према свима, онај црногорски део. Овај српски део боли курац да се цимају и једноставно их не занима да се потруде око тога што раде.

Моји захтеви што се тиче смештаја су слични Валдемаровим + да константно има воде. Ђубре по плажи ми смета, као и ђубре по улици.
Не тражим да ми неко титра муда, али мрзим када се неко понаша као јебено говно, ако си сео да попијеш пиво (у том тренутку ти се баш не баца 50 евра, него ти се јебено пије пиво). Услуга нема везе са смешкањем и титрањем муда. Једноставно, цео однос према муштерији спада под услугу.

ЕДИТ:

Imate i u CG sranja za bogataše. Luštica bay, otvoreno more, palme na terasi, dole klubovi i sranja, al je 1700 € za 10 dana.

Нико не тражи та срања.

Brus, rekoh ja da neki ne znaju situaciju od početka rata. Eto ti navodiš 1975-1990

Pa necu ici u proslost, pa da mi dajes infoirmacije za to vrijeme.

p.s. nisam Crnogorac

Dajem ti informacije da vidiš da je vazda isto bilo :)

P.S. Nisam ni ja više, odrekao sam se CG kad i ona srpstva :)

CHAMPY, dobar tip, jedino je mali problem što do Turske moram preko Bugarske, a ove godine još niko nije prošao Bugare bez 150 evra kazne za prekršaj.

Све се нема.

bio sam dvaput u grckoj, i ne vidim nikakvu posebnu razliku sto se usluge tice, sta znam, mozda nisam bio na pravim mestima...

Све зависи где си био. Но небитно, да не ширимо причу.

У суштини, кад идем негде, увек се прво информишем о стварима које ме занимају и видим да ли је тамо ок за мене или не.
Не идем као падобранац где стигнем, па се сморим јер очекујем нешто друго од тога.

Bruce to od 150€ je informacija sa Blica. To su se žalile neke budale. Zna se da se ne divlja u stranoj državi.

ma ko ga jebe, svako nek ide gde mu je najbolje i kraj price

sto se same teme tice, mislim da je preterivanje, sve te price i to... nisam nikada bio, prijatelji kazu da je prelepo, po slikama zakljucujem isto.. ne znam sta bi me nagovorilo da idem u skorije vreme tamo, mozda neki smestaj sredjen, ali ne verujem da bih imao ikakvih problema, budala svuda ima, ali su u malom broju, tako da su i sanse za neki incident pretpostavljam male

Rasni, ja se vraćao sa performansa iz Istanbula, u vozu mi mitničar tražio da skidam i čarape, rasklopio mi ceo kupe i kad nije našao ništa onda poslao ekipu obične policije. Kad ni oni nisu našli ništa poslali su neke šumare u zelenim uniformama sa laptopom da pogledaju preko neta da nisam na Interpolovoj poternici. Kad ni oni nisu našli ništa, a već smo ušli u Dimitrovgrad onda su mi poslali našu policiju koja me je jedva smirila od šokova.

Da ti ne pričam da je mitničar pretio da će da me skine s voza i zadrži u policiji na kompletnom pretresu. To je sve bilo 2007-e. Bugari su krajnje ljubazni ljudi, veoma kvalitetni umetnici (njih najbolje poznajem) i imaju najveću stoku u javno-bezbednosnim službama na svetu.

sto se same teme tice, mislim da je preterivanje, sve te price i to...

Ako stvarno hoćeš nešto lepo da vidiš u HR i da se ekstra provedeš onda idi na Plitvice.

Jedna od bitnih stvari je i to da je veliki plus ako imate prijatelje koji žive u tim mjestima. Izlazite sa njima u kvalitetne provjerene lokale, znate gdje je najbolja hrana, smještaj, svi vas gotive jer vam znaju prijatelja.

Znate i Wi-Fi šifre.

Ako stvarno hoćeš nešto lepo da vidiš u HR i da se ekstra provedeš onda idi na Plitvice.

Realno, kad završiš obilazak imaš neki kao planinarski dom, jebem li ga šta je u kom naručiš pomfrit i točeno i razvališ se. Inače treba posetiti još neka mesta tipa nacionalni park Krku i Dinaru. Po meni planina je bolja od mora.

A i ti si lud Bruse kad ideš vozom do Istanbula jbg.

Definitivno, čak je i ZG sjajno mesto za odmor, naročito Medvednica.

Jebiga Šomi, JAT mi tražio za staničnu uslugu više nego za kartu :)

E, a na tamo sam putovao švercobusom iz NP, svako pola sata kafica, pušenje u busu dozvoljeno, svi imaju neku ekstra priču i dobru klopu :)

Udaljili ste se potpuno od teme. Nishta korisno da pokupim od vas, tek poneshto, ajde...

Drugo, kako neko mozhe da letuje u CG?

E, chuj, Crna Gora. Najgori su od svih Srba!

Kolko su meni vozovi do jaja, glat bih išao do Vladivostoka.

Kolko su meni vozovi do jaja, glat bih išao do Vladivostoka.

Ja i hoću jednog dana, sednem u Moskvi, odem i pljunem u more i vratim se. Dvaput po sedam dana u transsibirskom vozu, mora da je žurka. Doduše može da bude i opasno. Već sam imao isplanirano, nego sam ostao bez para. A bez hiljadu evra ne bih smeo da krenem, daleko to u pizdu materinu.

Veća avantura ti je Beograd-Bar, a i duže ideš. (SKECH)

UBR: ove godine nećeš imati momke i devojke iz Srbije, zabranjeno je da rade u CG.

Jok, samo prvo moraju posao ponuditi nasima koji su na birou rada i kad stigne 300 000 negativnih odgovora mogu i stranci. Mada kakvi su uslovi ne bih takav posao ni neprijatelju pozelio.