Prijava

#
Insolent Defender
pre 3 sata izmeni obriši

Negovornici.
#
gamby
pre 3 sata

Jebote, koliko god gotivio Insolent, nekada me baš smori svojim "Sve je sranje i svi su imbecili osim mene i par drugara" stavom.

Doduše to je retko, uglavnom bude u pravu. :)

Neverovatno. Napišem jednu jedinu reč i onda dobijem ovo. Obožavam tumače kao što si ti sad, koji kad pročitaju rečenicu "došla je jesen", razmišljaju na sledeći način: "Mmmm, u ovome se krije neko značenje i ja imam zadatak da ga odgonetnem. Jesen - zalazak života, sve se gasi... osoba koja je ovo napisala planira da se ubije".
Tako i ovo moje "negovornici" odiše višestrukim značenjima, i nijedno od njih ne govori "po mišljenju Insolent Defender, nisu bolji ni glasnogovornici ni umerenogovornici, već oni koji ne iskazuju svoj stav".
A ti slobodno izvoli pa mi linkuj post ili komentar sa mojim "Sve je sranje i svi su imbecili osim mene i par drugara" stavom, sa sve imenima mojih privilegovanih drugara, jer umirem od znatiželje. Tvojoj moći zaključivanja treba nadenuti jedno sasvim novo ime.

Mislim da je Insolent Defender dokazala svoj prvi post "Negovornici." sa svojim prethodnim postom.

:)

Sixpack, piše li negde da sam ja negovornik? :-)

Ne ti, nego si rekla da ne podnosiš govornike, tj da voliš negovornike. Na osnovu kako si naprsila Gambyja, apsolutno si dokazala ;)

Da je ćutao, svega toga ne bi bilo :)

Hahahaha, you got that right :-)
Mada, ako ćemo u detalje, nije da ne podnosim jedne ili volim druge, jednostavno rekoh šta je po mom mišljenju najpametnije biti.

Jest:

Više ću gluposti da prećutim, nego što ću pametnih stvari da kažem.

glasam za umjerenogovornike mada sam ja negovornik, a glasnogovornici mi idu na zivce....

Kakav si ti govornik?

Ух, ја сам демагог.

Keke, demagozi su ovde na ceni :)

Ja, na primer, pričam glasno i volim da pričam ( portiri me redovno opominju :)) Ponekad i previše, mada nisam primetila da to smara ljude oko mene :)) Dosta pričam o sebi, ali ne u smislu hvale, jer već iznosim svoje mišljenje, kako se trenutno osećam i sl. Mislim da nije dobro što se previše otvaram ljudima, ali to sam jednostavno ja... I da, mislim da je bolje biti umerenogovornik i sačuvati nešto za sebe...

Mene si već smorila svojim postom.

Ma samo glasno, vole to muškarci ;)