Prijava

Neuspeha u životu. Tema dušu za mene dala.

Samo gremlina. xD

Nestanka gudrovine...odmah bi se ubio.

U majku mu, od svacega, ako cemo od zivih stvari, onda pas(Dzukela,po mome).

Bojim se da mi električar ne popuši svu travu i onda se stondira u mojoj dnevnoj sobi.Mrzi me da ga vučem na terasu.

Bojim se bahatih ljudi.

bojim se teletabisa

Плашим се друштвених паразита и стереотипа.

Plašim se Dankana kad se našika!

Ууу, па тад ме се сви плаше. Двапут сам убо ортака у кафани, једном ножем други пут виљушком. Оба пута сам добио дандару у вугла.

Pa vi'š da znam znanje.

Ja se plašim da dedi ne zakasni penzija.

Ja se bojim...velikih prostora. Je l' ima neki stručni naziv za tu fobiju?

има. нађи на на нету.
ја се мало плашим досаде и самоће и несхватања. :/ и депресије помало се плашим. у ствари плашим се многих психичких болести, не знам зашто. бубе не волим, то обухвата и мраве и бубамаре и бубашвабе и лептире, али не реагујем увек страхом на њих, како кад.
А шта ће нам две оваке теме?

Panično se plašim leptira... Nebitno da l' su šareni, noćni, nazovi-lepi - strašni su mi...
Nekada sam se plašila cveća i perja. Sad ih samo ne volim. I, da, terase bez ograde.

nož i razbijena flaša uprte u mene...najveći strah

Vise se plasim na gudru testova nego Fredija Krugera u ulici brestova! Zajebavam, mozda najgluplji stih koji sam cuo vo vjek i vjekova. Plasim se paukova, i visine, ali ne na obican nacin, vec me hvata vrtoglavica kada nema ograde ispred mene i kada ne osecam nikakav oslona, kada nema ograde ispred mene na velikoj terasi, ili kad nemam za sta da se uhvatim, cudno je to malo. Ne plasim se voznje avionom recimo.

Stravcino se plasim svih gmizavaca ali zmija neopisivo, imam pravu fobiju od zmija, pocnem se gusiti od straha kad ih vidim, mucno mi je i na tv-u da ih gledam.

Jako jako jako se bojim VANZEMALJACA, imam trip da ceme oteti i raditi neke stravicne eksperimente na meni, ili da ce oteti nekog od clanova moje porodice, kad sam bila mladja znala sam u toku noci ustajati i provjeravati da li su svi na broju :)))

I bojim se rada, tj da cu u zivotu biti prinudjena da radim nesto sto ne volim i u cemu ne uzivam, uzasavajuca mi je pomisao na to !!!