Prijava

Исто као и Стивен. Меси ми капитен. Зајебао ме Гвардиола изостављањем Пујола. Ваљда ће прорадити аутоматска измена ако не уђе до краја, имам Парка и Абидала на клупи.

Имам и Педра и Ћавија и Гигса и Рунија за капитена. Оу јеа! :)

Меси капитен :)

Добијем 8 на Месија, изгубим 3 на одбрану и голмане. :)

Видим да неки имају све стрелце и асистенте. Сторма нпр.

Sad prošišah malo kroz postove na temi.

Самхаин
Људи, колико сам приметио имамо две женске такмичарке, тако да се потрудите да их оставимо на последњем месту, како би после могли да се хвалимо да смо мушкарчине и да су жене само за кухињу.

Zamalo.

Gvozdenovic
Naravno,mogli bi da uvedemo i pravilo,ispred koga završe črč pab i stormborn mesec dana ne sme da postavlja definicije.

Mislim da bi to bila prikladna sankcija.

:)

Колко сте бодова освојили?

48 poena, sedmo mesto. Nije loše za prvi Fentazi, a? :)
EDIT: Čestitke Debilku i Moronku. :)

Људи, готово и ово!

Честитке свима, али ред за почетак да честитам победнику/победницима Дебилку и Моронку, који је завршио на првом месту са 572 поена. Честитке Двајту који је завршио на другом месту. Дуб који је био први већи део такмичења ће ипак морати да се задовољи трећи местом. Браво за девојке, Сторму (седма) и Чрчу (десета). Посебне честитке Сторми која је у финалу била најбоља, а ово јој је, ако се не варам, други пут да буде најбоља у колу.

http://img809.imageshack.us/img809/9720/poslednjatabela.jpg

Хвала свима на учешћу, видимо се за неких 4,5 месеци опет. :)

Хвала свима.Честитке противницима било је жестоко и веома узбудљиво.

Ја испушио за титулу, ал бар нисам иза жена(као неки :Д), фак јеа. :) Честитке Дебилку и Моронку на заслуженој победи и осталима на забележеним резултатима.

Честитке свима, нарочито победнику са двојицом пратилаца и наравно девојкама - одлично сте се показале. Баш смо се лепо играли, зар не?

Како смо коректни и фурамо фер плеј, ко да смо били на Слагалици сви. :) И ја да похвалим девојке, одлични резултати. До јаја зајебанција, надам се да ћемо играти и следеће сезоне, са још већом конкуренцијом.

Kakav fer plej, ja potplatila neke da zaborave da promene ekipu. ;)
Jes' bilo zabavno. :D

Ја се управо присећам кад сам прикован за 17. место био за'ебаван од једне такмичарке која је тада била на 15. месту. У следећем колу сам ја почео муњевито да напредујем на табели, и све остало је историја...

Čestitke Debilku i Moronku i Dvajtu. Ovima ispod mene želim više sreće iduće sezone. Fer plej je bio cijele sezone, nadam se još većoj konkurenciji dogodine. Još uvijek ne vjerujem da je Barsa prvak, sreća pa nisam gledao utakmicu :)
Mislim da bi mogli i Ligu Evrope iduće sezone.