Prijava

Toliko me nerviraju ovi lažno moralisti što pljuju po crkvi jer gradi onaj krst od 33 metra. Pišu kao koliko se moglo bolnica opremiti ili ,,iškolovati siročadi,, za te pare (100 000€).
Pa mamu vam jebem odreknite se vi letovanja, prodajte auto pa pomažite bolnicama i dečijim domovima.
Seru po netu a mesečno ne daju ni dinar u humanitarne svrhe. Lako je upravljati tuđim parama.

Bolje da su izgradili biciklističku stazu, park, česmu, sprave za vežbanje bilo šta od koristi i lepote, a ne jebeni krs od 33 metra koji će samo da bleji i da predstavlja vizuelno zagađenje.
Nervirame što previše postujem u poslednje vreme...

moje najvece mane su sto sam previse iskren i hocu svima da pomognem

bolje da su kupili papire sa nacrtanim parama nego to

svako bi te pare drugacije potrosio...ja bi recimo potrosio to sve na provod i kurve, dok bi neko drugi to smatrao bacanjem para...

nije to bacanje para ko ovo...a bolje da ti posedujes te pare nego crkva

Ma i treba da grade krstove. Ionako će za 30-50 godina imigranti da useru sve, Evropa će da se pretvori u jebeni Malmo. Nek se barem pamti šta je ovde bilo nekad.

uplate sto soma na prelaz(ima onaj jedan lik iz nase lige koji ce im rec sta da igraju),dobiju,ostane za krst i bolnice.

Blic:
Krst će biti visok 33,5 metara jer je toliko godina imao Hrist godina kada je razapet

Sreća u nesreći da su ga razapeli mladog inače bi se krst prostirao do šezdeset - sedamdeset metara u visini i koštao znatno više.

Njihove pare njihova stvar. Svako bi sa svojim parama mogao da nahrani odredjen broj gladnih ali smatra da je bolje da se napije, nadrogira, kupi garderobu, klabinguje, kupi auto, kompjuter...nemojte jesti govna zato.

Tipa miskovic ima brrrrrdo para pa nece da nahrani gladne nego otvori neki novi delta kurac da bi imao vece brdo para tako i crkva ima brrdo para al nece da nahrani gladne nego da napravi krstinu jer vise vernika-vece brdo para.

Nema na cemu kad vam opet zatreba objasnjavanje mikroekonomije ili nekih ovako zivotnih problema javite se.

+381 63 278795 jel na ovaj broj?

kriminalci pljackaju ali i dobijaju kaznu za to,ne spavaju mirno,moraju ljuto da rade i zive za te pare,dok ovi sasvim lagano pljackakju drugim nekim putem i mirno spavaju niko ih ne dira

Ma sve to stoji pseto, svako raspolaže svojim mikroekonomskim sredstvima kako želi ali izgleda kripi- da se uplaši čovek: http://slavicnet.com/sokolac/slike/srbija_krst_kragujevac.jpg
i to je samo 11m visok, ovaj će biti 33.5.

tih taj krst je mnogo potrebna stvar, ne znam kako smo do sad izdrzali bez njega..jebem im mater, ovi zatucani mornoni iz sns samo prave crkve i krstace

da barem pravi kvalitetan lad da može pivo da se popije ili da može da se skloni čovek kad pada kiša...

Tipa miskovic ima brrrrrdo para pa nece da nahrani gladne nego otvori neki novi delta kurac da bi imao vece brdo para tako i crkva ima brrdo para al nece da nahrani gladne nego da napravi krstinu jer vise vernika-vece brdo para.

Tu si u pravu, nego ko pazari u tim Delta kurcima i daje popovima priloge i pare, trebalo bi da ima na umu za šta daje.
Nego, ovaj iz Rija visok 38 sa postoljem, a ovaj naš ima da bude 33, znači, biće tu negde. Puta que o pariu!
http://www.f-tours.hr/userfiles2/image/Putovanje_u_Brazil_i_Argentinu_3.jpg

pravi kurac, kakav lad na onoj planincini.jos koristimo kontejnere iz 70ih god, lampioni isto iz 70ih, opada fasada sa nekih zgrada moze da ubije nekog.znaci ima oko 5 miliona precih stvari a oni prave krstacu.

a gde ce da bude taj krst?
ja uvek pomognem sirotinji, danas sam jeo picu u piceriji i prisla mi ciganica dete da me pita jel imam sitno medjutim zazvonio mi telefon tad nisam mogao da dam

Problem je što si ti nekrst i što si navikao da se domigoljiš u Beograd i uđeš u moj stan po partiskoj liniji. Jebem li vam seme komunističko.

bice na planini stolovi..ovo u riju je makar spomenik to je cak i interesantno.ali ovi nasi nemaju para a verovatno ni ljude koji bi mogli da odrade tako nesto pa onda samo dizu krstace koje skupo kostaju..taj krst moze da znaci samo da je taj deo srbije sahranjen

Kakav spomenik? pa nije isis umro u brazilu nego u palestini