Prijava

Не брате, нисам схватио, зато што се све води на то да си ти неправедно банован, а све је прешло сваку меру кад си хтео да промениш надимак, Каизен ти је рекао да га боли курац да ти мења надимак и да има паметнија посла, него ти уплатиш 200 кинти и радиш шта оћеш. Ту си лепо и искористио прилику да назовеш тридесетак чланова овог сајта ретардима.

Тим речено, ја овде контам да је теби лакше да овде отвориш тему и вређаш људе, свађаш се и покушаваш да докажеш нешто (шта, немам појма), вероватно у нади да ће Каизен да дође и каже: "Извини брате, саћу ти променим ник, а ви ктитори, овде моје за шишање, фала на кинти!".

Отварање ове теме не мења ништа.Они што неће да уплате ктитора, неће ни да га уплате, они који хоће, уплатиће га као допринос сајту.

i prestani da se uvlacis Kaizenu, nece ti dati deo zarade od ktitor naloga jbt.

Ко зна, никад се не зна. :) Мало ктиторске кинте ми не би сметало. :)

Изгурали сте ми пост смарачи, а нисте ништа паметно рекли. Нисам ни ја, ал' је моја глупост макар сажета у један пост.

Углавном, нисам знала да каизен није вољан да промени надимак кад је у питању овакав захтев. Неко ко не проводи много времена ту, тек толико да напише по коју дефиницију, оцени нешто, чује се с људима, њему и не треба ктитор, тачније не видим ту било какво 'искоришћавање' сајта. И ако затражи да му буде промењен надимак без уплаћивања ктитора, треба му то учинити. Овако је глупо, поготово ако је у питању стари члан, а не неки клинац којем се дигне сваких 5 мин да мења надимак.

Бушидо, за некога ко има живот (чак и јебе!), превише ти је стало до мењања којекаквих надимака...

Prvo, mene apsolutno zabole kurac da li ce neko da mi nesto kaze ili nece. Svakako ne ocekujem da mi to bilo ko kaze. Poenta je to da time okuplja jadnike koji ce platiti 200 kinti da promene svoje virtuelno ime. Vecina ce to i zloupotrebiti pa ce menjati svaki sekund.
Meni je ta uplata ekvivalentna guranju kare u steker.
Nisam probao niti cu i prvo i drugo.
Poenta je da se sistematski unistavaju dobre stvari na sajtu, da se modovi izivljavaju, da se ogranicava svaki vid slobode govora ukoliko to smeta nekom od frustriranih modova itd....
Ima milion razloga, placanje nadimka me je samo navelo da sve kazem. A da se uvlacis, to je vise nego ocigledno

Dzimi, ti mozes da proveris koliko sam ja cesto ovde...jako retko, jer imam svoj zivot. Ali mi je ovaj sajt zaista bio drag i zao mi je sto su ga usrali nekim stvarima. Nije mi stalo do menjanja nadimka, bole me kurac, vec mi je uzasno bedno i mizerno i imam zelju to da kazem. Jel to problem?

Nije mi stalo do menjanja nadimka, bole me kurac, vec mi je uzasno bedno i mizerno i imam zelju to da kazem. Jel to problem?

А зашто лепо не гледаш на то на следећи начин... Врати се у време кад није било ктитор налога. За мењање надимка си морао да цимаш Каизена.

Е, онда су биле потребне паре сајту и уведено је да неко, на добровољној бази, може да допринесе скромном уплатом од 200 динара. Заузврат, у знак захвалности, добије одређене опције, између осталог, и да може себи да промени надимак.

Не видим шта је ту толико бедно и мизерно.

Чланству ништа није одузето увођењем ктитора. Исте опције као и раније. Ако се сећаш, и раније је важило правило да нема мењања надимка. То што је до тога долазило, одраз је Каизенове љубазности.

То што је до тога долазило, одраз је Каизенове љубазности.

Hahahaha, kakvo slihtanje! :D

Крећем да сумњам да Џими дели с Каизеном кеш од ктитора. :)

Džimi je Kaizen, pobogu!

Oh milostivi Kaizen, hvala mu sto nam je ugodio i dozvolio da promenimo nadimak....wtf ?!

O bre, pa gde si ti Bushido? 100 godina jbt.

Što se tiče ovog banovanja, u potpunosti te razumem jer sam i sam bio banovan "na neodredjeno" bez ikakvog razloga. To jest, bilo je razloga. Ličnih. Suprotstavio sam se svemoćom moderatoru koji je non-stop banovao osobu koju gotivim. I - pap.

I nisu to jedini slučajevi, bilo ih je pun kurac. I nema više neoravdanog bana od kad Malog Prsta više nema na sajtu. Slučajnost?

A u ovo oko ktitora neću da ulazim. Jebe mi se.

A Malog Prsta vise nema na sajtu??? To nisam znao.
Pa vidim ja jos me nisu banovali jbt :)
E moj Gambini, kapiram sve sto kazes

Ima još uvek i biće ga i dalje, Gamby.

Evo mene banovaše, a naveden razlog koji ne pije vodu. Kad sam to rekao sa dulog, banovali mi i dupli. Pravi razlog je bio post koji je iznervirao Džimija, pošto sam napisao da je neverovatno da opet raspravljaju o Rastku Pocesti. Kad te neko iznervira, želiš da ga zajebeš - a modovima se može, imaju neku vrstu moći na sajtu. No, nije da se sad nešto bunim ili ljutim, ipak se samo zajebavamo ovde, tj. bar bi trebalo da bude tako.

Džimi je Kaizen, pobogu!

Е, саћу те банујем због изношења поверљивих информација у јавност! :)

Jack Napier, ајде ми лепо да закључамо ову тему, не води никуд реално, а ти лепо узми и пиши неке дефиниције. Ако стварно волиш овај сајт, то је најбољи начин на који можеш да допринесеш.

Е, саћу те банујем због изношења поверљивих информација у јавност! :)

Bilo je i vrijeme za ban. Razlog je manje bitan. :)

I nema više neoravdanog bana od kad Malog Prsta više nema na sajtu.

Mislio sam na to da ima neopravdanog banovanja. Zato što modovi imaju moć (samo na sajtu, ali je ipak moć), a to kvari ljude. Svako od nas bi bio takav, nećemo da se lažemo.

Dzimi, ja sam doprinosio ovom sajtu sa profila koji je BANOVAN ZAUVEK, od strane Malog Prsta. U isto vreme su banovani zauvek jos neki korisnici, pa su vraceni nakon svega par dana. Dakle, ne vidim poentu da pisem defke pa da me opet neko banuje da bi lecio frustracije. Imam tonu defki na starom profilu.
mislim, ok, mozes da zakljucas. sve je receno. sada vec krece sprdnja i skretanje sa teme.

Хоћеш да те одбанујем? Није проблем.