Prijava

Krešimire, čini ti se da si zaspao. Sve je to bio san...

@Dzimi
DiKaprio se mnogo promenio od Titanika, em je postao ozbiljniji em glumi u odlicnim filmovima. I ja sam ga prezirao tada, ali covek se stvarno radikalno promenio. :)

Totalno izdrkavački komentar.

Totalno je nepotrebno davati ovakve komentare, naročito kad iskreno otvorih dušu posle 2.5h patnje uz taj film.

What's eating Gilbert Grape

Tako nekako se zove taj film.

Sjajan glumac, jebiga.
Titanik i R&J su bile samo usputne stanice.

Moj "problem", haha, nemam ja nikakav problem. Film mi je nezanimljiv stvarno, bespotrebno razvučen, predvidiv. Nema potrebe da se raspravljaš sa svima koji ne dele tvoje mišljenje o filmu. Btw, nisam nikakav stručan kritičar za filmove, niti planiram to da postanem, ovo pričam čisto subjektivan doživljaj (ok, izvini, ako je delovalo kao da namećem mišljenje :). A što se DiCaprija tiče, on je i kao klinac bio odličan, volela ga kamera od malih nogu, a kamoli sad kad je stvarno sazreo kao glumac. Ali, šta ćeš, ovaj film me nije dirnuo u srce.

Otkud vam to da je loše glumio u Titaniku? Pa delfini su iz Tihog doplivali u atlanski samo da vide Leonarda.

Krešo, taj film je mnogo toga, ali ne predvidiv, zaista.

brate ti stvarno nisi gledao dosta filmova ako bar pola ovog nisi predvideo...
ja se donekle(ne znam da li je jedna ili 2 rec,slobodno me ispravite ;)) slazem sa kresimirom,film me je u nekim delovima smorio. Ok je ali nista posebno, jedan od mnogih na foru paralelne stvarnosti kurac-palac,samo sto je u ovaj ulozeno dosta novca

Sjajan film!
Sjajan glumac!

P.S. Meni se film naročito dopao, jer sam kao klinka razmišljala o životu kao o snu... Sa pitanjima: šta ako je sve što mi se događa samo san? Šta ako moja majka sanja da ima mene? Šta ako ja postojim samo u snu svoje majke? I, šta će biti kad se ona probudi?
Ne znam da li su i drugi ljudi u detinjstvu razmišljali na sličan način...

potvrdno klimam glavom!

Филм није баш заслужио 4. место како на www.imdb.com кажу, али да је добар - добар је! Препоручио бих сваком да га погледа...

@ZycloN
Daj bre je l' moraš sa svima koji ne misle isto kao i ti da se svadjaš?! Svako ima pravo da iznese svoje mišljenje. I meni je film veliko sranje, i šta sad?

Šta hoćeš ti? Član si tek 2 nedelje a već znaš ko je ko na sajtu. Nemaš nijednu defku, nijedan poster i nijedan komentar.

Kakva diskriminacija prema novim članovima! pa sta ako nemam nijednu definiciju? je l to znači da ne smem da iznesem svoje mišljenje? To što nemam nijednu definiciju je samo zato što se ne usudjujem odma da definišem. Za sada samo čitam definicije i učestvujem na nekim temama na forumu. I nemoj da se nerviraš, kupiću ti lizalicu da se smiriš.

Ti si garant imao loše detinjstvo. Mora da su ti svi redom delili čvoke kada si bio mali, pa sada na internetu lečiš svoje komplekse.

Tišina! Mojne da vas pobanjavam! :P

Ja počeo sinoć da gledam, pa zasp'o. Jebi ga...

Jbt, upravo gledam film, stavila sam ga malo na pause da bih pročeprkala nešto na netu i vidim temu na forumu :DDDDD...tururururururu...

Garant je bio zanimljiv čim si zaspao. :)

Bilo je jako kasno, doduše, ali učinio mi se zanimljiv. Ne znam, ne mogu da kažem ništa dok ne odgledam.
Došao sam da vidim šta se svađate :)))

P.S. Meni se film naročito dopao, jer sam kao klinka razmišljala o životu kao o snu... Sa pitanjima: šta ako je sve što mi se događa samo san? Šta ako moja majka sanja da ima mene? Šta ako ja postojim samo u snu svoje majke? I, šta će biti kad se ona probudi?

Takođe. Samo što sam ja razmišljala: šta ako je cijeli ovaj svijet samo san nekog diva (jebiga, dječja perspektiva), pa svi nestanemo kad se on probudi...