Prijava

Stoga, ne vidim zašto bismo ceo ženski rod trpali u jednu kotaru i mislili da ono što jedna misli, kako se jedna ponaša, da su sve takve?

cemu onda pokret koji "ujedinjuje" zene u borbi za svoja prava?? prava koja po zakonu vec imaju u vecini zemalja....

Koji pokret? Feministički? Je l' se učlanjava negde za to? Ima bedževa, znački, parola...?

Ja sam žena koja ne želi da je sutra odjebu za posao zato što će na intervjuu reći da planira da nekada u životu ima dece. Ne želim da mi daju manju platu zato što nemam penis u gaćama a umem da obavljam posao. Da mi ne uskrate pravo na mnoge druge stvari samo zato što pripadam 'suprotnom' polu.

Za to mi nije potreban nikakav pokret, već normalni ljudi koji razumeju da biti žena znači biti i majka, a ne oni koji kenjaju na sav glas kako nas je zahvatila bela kuga a ovamo udri po radnoj politici u kojoj se žene ne zapošljavaju.

Solidarišite se.

Evo, mi muškarci se slažemo da je ženama kuhinja prirodno stanište.

Evo, mi muškarci se slažemo da je ženama kuhinja prirodno stanište.

Slažem se i ja. Obožavam da jedem, to ne da mi je prirodno nego omiljeno stanište. Problem je kako da zaradim pare da bih kuvala tamo nešto znaš.

Problem je kako da zaradim pare da bih kuvala tamo nešto znaš.

Месалина, можемо да се договоримо нешто:)

Месалина, можемо да се договоримо нешто:)

Vidite da se kuknjava isplatila? :)

Ja mislim da žene imaju prava. :)

Nemam ni ja posla a imam kurac.

Кизо да то овако срочимо: Имаш курац посла.

Nemam ni ja posla a imam kurac.

Eto. Dakle globalno smo svi sjebani. Da se sad udružimo u FemiŠovi klub i da im jebemo kevu, a?!

Кизо да то овако срочимо: Имаш курац посла.

Taj rad.

Eto. Dakle globalno smo svi sjebani. Da se sad udružimo u FemiŠovi klub i da im jebemo kevu, a?!

A šovinist je?

A šovinist je?

Ne znam ni ko je Feminist. Da l' se maže na leba ili šta?
Koga je briga kad opasno zvuči.

Umače se u mlijeko.

Kada sam hteo da se zaposlim kao čistač u kafiću odbili su me jer su tražili žensku, kada sam hteo da se zaposlim kao konobar odbili su me jer su tražili žensku, kada sam hteo da iznajmim stan odbili su me jer primaju samo studentkinje, kada sam hteo da čuvam decu odbili su me"jer muškarac nema žensku ruku", kada sam završio srednju i hteo da radim malo pre nego zapnem na faks posao u projektnom birou su dobile dve ziljaviše ... i sada mene kao diskriminišu zato što sam muško? Ili jednostavno su našli nekog pogodnijeg od budale kao što sam ja .... ili nešto treće. Zašto pravite problem bez problema, žene podsvesno ne žele da imaju ista prava jer samim tim sebi ukidaju i privilegije. Nekada je bilo kulturno da devojci izvučeš stolicu da sedne, sada se uvrede jer ih smatramo "inferiornima", kada ih propustiš da prođu na stepeništu uvrede se jer ćemo da im gledamo u pozadinu, kada platiš u kafiću uvrede se jer ih smatramo ko zna šta.

Ja sam zbunjen .... :(

Ugrožena su ti ženska prava LudiAjvaru

A jesi pokušao da dobiješ posao u nekoj ozbiljnijoj, po mogućstvu privatnoj firmi gde su obavezni da te prijave i plaćaju radni staž?
Kad tu budeš probao, javi kako je.

Svi hoće žene za te fizičke rmbačine, jer tu može da je otpusti kad hoće, neće niko da mu visi nad glavom što je otpustio trudnicu koja radi za 15 hiljada i nije prijavljena.
Ali za neke ozbiljnije stvari je trnovit put.

Zašto pravite problem bez problema, žene podsvesno ne žele da imaju ista prava jer samim tim sebi ukidaju i privilegije.

Hvala doktore. Koliko vam dođem za ovu seansu? :)

Ništa i drugi put :P

Evo, nakon čitanja ove definicije: http://vukajlija.com/zasto-studiramo/335343

(jebi ga, ne znam linkovat) palo mi je na pamet da bi ova tema mogla ponovo da se aktuelizuje.

Jedno kratko pitanje: Da li je zloupotreba žena to da isključivo ona obavlja sve kućne poslove, iako pored toga i ona radi i donosi pare u kuću? Dakle ovo se odnosi samo na udate zaposlene žene, ne na domaćice.