Prijava

Brkovi jebu. Tarzanija kobjasnila onim postovima o Ceci.

Бркови јебу на кубни
ЉЕПША СИ ОД МЈЕСЕЦААА

oni koji budu pevali da znaju za jedan grad treba silovati u prkno!

Bili ste skroz ok do danas. Bili ste jedno od retkih svetala na kraju tunela zvanog Srbija. Do danas. A danas ste, silnim uvlačenjem Ceci što dublje u guzicu, besmislenim tekstovima upali u najdublju septičku jamu, ruku pod ruku sa Kurirom, Informerom i ostalim govnima! Ako vam Ceca plaća da je reklamirate, jadni ste, a ako sami na svoju ruku ovakve ogavštine pišete prejadni ste! Sramota ste za svoju profesiju!!!

Јери вам Цеца беше и за финале Тамбурица феста певала?

očekivano, bilo bar milion i po ljudi, šačica mentalaca i sličnih sorti našli da seru ceci, umesto da iskoriste što je neko takav došao u "atinu", ceca došla omlatila pare za 2 sata, zabavila normalne, ispišala se po mentalcima i nekim pišljivim bendovima i zapalila ZNAM ZA JEDAN GRAD ZOVE SE BEOGRAD

хахахах препун трг и околне улице па ПИШАЈ ПО ФРАЈЛАМА И ГАРАВОМ СОКАКУ

vid'o na tv-u.bilo raje ko govana.oni sto su skupljali peticije skupili par iljada.kada sam video da neko iz pozarevca sere kako nesto ne treba u nekom drugom gradu,onda mi je bilo sve jasno.romkinja iz zitoradje napunila dgra.oni koji su bili tamo i oni koji su je doveli su kompletni moroni.takvi isti moroni su i doveli ove morone na vlast,tako da bilo kakvi protesti su kretenski.skupilo se u centru pola futoga,kaca i ceo bukovac.

A sto da se ne skupi bagra u Novom Sadu, je l zabranjeno? Kao da novosadjani nisu bagra xaxaxa

Црвени барон
A sto da se ne skupi bagra u Novom Sadu, je l zabranjeno? Kao da novosadjani nisu bagra xaxaxa

skupila se odavno