Prijava

Ako ima Lav piću Lav, ne uživam al je bolji od koka kole i ostalih govana. Jedino Pils ne mogu, probao sam al ne ide. Mnogo je gadan čak i iz zidarca. O plastici da ne govorim. Mislim koj kurac sad odeš u kafanu i ima samo Jelen i ti kao nećeš da piješ Jelen nego ćeš kiselu e jeste zabole ga kurac malo.
A i jeste Zaječarsko dobro, odlično al ga BIP šije, probajte BIP u zidarcu pa ćete da vidite šta je pivo.
Još to Valjevsko da probam pa da rangiram ova domaća.

Ја сам пивопија, и поштујем туђа мишљења...осим за апатинску пивару..апатинска пивара је крш који производи крш пива од којих боли глава.

Kakav si ti pivopija ako te od piva boli glava?
Mogu da se kladim u šta oćeš da u tri čaše sipam Jelen, Lav i Apatinsko npr da ne bi znao koje je koje nego samo bacaš hejt na apatinsku pivaru jer si čuo od nekog ko zna nekog ko opet zna nekog ko je čuo od nekog ko radi u apatinskoj pivari da stavljaju neki magični prašak u pivo.

Или се мени чини или је Јелен доста ослабио квалитетом, кад сам био у Црној Гори после два дана су и најдичније србенде прешле на Никшић, а у центру само Лава можеш да купиш.

Ma Nikša je uvek bio za dve klase bolji od ove naše divljači. Ne kažem ja da je Jelen dobro pivo al sigurno nije najgore. Bolji je od beksova, tuborga, amstela i ostalih inostranih kuraca. Ovo važi samo za amstel točen kod nas jer onaj preko grane je daleko boljeg kvaliteta.

jedino pivo koje koliko-toliko moze da se pije iz dvolitre je niksicko.niksicko iz apatina.

misliš, jednolitre. :D

ne znam,ja popijem 2 :D

bahato.
doduše, i ja isto.
ima se, može se. :D

sada mi jeftinije da vijam promocije.sutra kod hrca po promociju 4 zajecarca 215 dindzi. ;)

u prodavnici gde ja pijem zaječarac 44 dinara! zidarac naravno

takve su i ovde cene.od 44-52

a ja sam sad nešto u vino fazonu, hipsterišem, al tamno točeno :'(

Barem pij bavarijsko crveno da prođe ko vino.

Večeras uz tekmu će mi omiljeno pivo biti točeno Nikšićko.

Krugher & Brent Stout. U nekoj novoj pivnici, 150 kinti pola litra http://www.krugheribrent.rs/images/piva1/extraStoutvelika.png