Prijava

Samo zato što si dete nacizma, a ja volim one kožne kape, a pomalo i Miodraga Pavlovića, ali možda je sve ovo već sedma verzija Matriksa...

pufnice, volim te i ja, možda.

Šta njuškaj, pa moram da saznam sve o osobi za koju sam saznao da je volim.

voli da gricka sjemenke lubenice :))

Pa i treba da njuskas, samo sam se setila one scene iz neke davnasnje serije Ali MekBil kad njih dvoje kao klinci njuskaju guze jedno drugom, jer su videli to od kucica:)))
Dub, ne volis me dovoljno da bi mi ostavio teglu ajvara- to ljubav nije!
Semenke lubenice? WTF?

Pa što misliš da sam prešao na evrokrem, ona teglica me gleda svako jutro kad otvorim frižider. Ti mene ne voliš dovoljno, ne odgovaraš mi na PVTove, ja sam na ivici da pojedem onu teglicu...

Uhhh, advokati, fuj! Ali ako nisi advokat, ok.

@Dub
Vec se pokajah zbog jednog snosaja preko pvt-a, ne treba mi i drugi. Nije do tebe- do mene je;)

mislim na tebe dok uživam u naranžasto-crvenoj smjesi :P

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Kurvo sudbino!!

:maže debelo, pa još jedan sloj :P :

Stvarno si mazohista. Kucko jedna:)

Ti si kriva, ti si kriva za sve...

@Dub Dobro, ajde, uzmi je, tvoja je, ja odustajem.

Ja stalno putujem kroz vreme, otimam ljude zakljucavam ih u moj podrum i snimam pornice, osnovao sam i novi zanr :"Time Travel Porn"tm.

Putovanje kroz vrijeme je moguće. Opičiš avionom sa zapada (ili istoka, zaboravio sam) preko Rusije, i moš da doživiš minimum 5 Novih godina za jednu noć, a za one što ga ne drkaju po mjesec dana pred Novu godinu, no ga čuvaju za najglup... najluđu noć, ova informacija je dragocjena.

Ja se svaki treći dan teleportujem u budućnost aparaturom 'Apsint-Rakija & Son'. Priključim se na aparat u kafani. Pojavim se iznenada u kući. A prošlo dva dana.

http://vukajlija.com/vremeplov/217593

Moja vizija budućnosti. Pa se vi zajebavajte.

1. Moguce je da postoji. Tesko objasnjivo.
2. 3005 n.e.