Prijava

Poznati svetski cirkus je došao i kod nas. Šta mislite o njemu? Da li ste gledali na jutjubu? Da li ste bili i sa kim i kako ste se proveli? Kakvi su utisci?
Ja sam bio sa ženom i odlično sam se proveo. Mene je onaj pantomimičar izveo da igram bejzbol sa njim :) a to mi je zato što sam rekao za čoveka pre mene da je njihov. Stidim se. :)

Bravo za tebe.

Meni je najbolji ovaj na forumu. Nigde se ne ismejem budalama u klovnovima kao ovde...

Da li je istina da je karta 3 soma?

Jeste. Vip 4 soma, kategorija 1 3.400, kategorija 2 3 soma, kat.3 2.600 i kat.4 2.200

Bogami,preterali su ga...da odes sa dvoje dece potrebna ti je cela plata,a ako kupis one od 2200,moras da kupis i 4 durbina.

Ja sam išao o trošku firme pa sam namerno izabrao kategoriju 2 da budemo bliže bini.

Nego, koliko su cene karata za pozorišne predstave? Zna li neko to?

Soma-dva je bilo prosle sezone,zavisi od pozorista.Valjda nisu menjali,mada me to ne pogadja,jer dobijam karte za ono sto me interesuje.

Циклоне, ја ишла претпрошле недеље да гледам Џандрљивог мужа у СНП-у и карта била 400 динара на индекс :)
Чекај, јел тај циркус онај са Еленом Лев? Она мене фасцинира.
http://www.youtube.com/watch?v=ztXmzMvSXZ0

To oni pederi što skakuću u tajicama, a nisu baletani?

Pa ne bih bas rekao da su pederi vec profesionalci. Ja se odusevio pogotovo moja zena. Pregledaj na jutjubu snimke. Najvise nas nasmejao Jesko pantomimicar a i klovnovi na pocetku koji su se umesali u publiku. Jedini cirkus u kome nema zivotinja a da je toliko zanimljiv. Da, moze tema da se zakljuca slobodno.

Dobro, pederi profesionalci.

Ja sam bio jednom da gledam nešto nalik cirkusu, sa žonglerima i mađioničarima. Ako budem ikad više iša u cirkus, to će bit cirkus nakaza, nijedan drugi. Cirque Du Soleil. Zar se nije tako ili nekako slično zvala neka francuska španska serija?

Cirkusi su zabava za pedere.

Onda verovatno nisi peder. :)