Prijava

Izvini, a što se Bolonjska konvencija ne poštuje u Bolonji na primer?

Izvini, a sto si ti spamer na svakoj temi na ovom sajtu?

Izvini, što spamujem? Samo te pitah nešto u vezi sa tvojim postom i očekujem odgovor, koji verujem da nemaš pa zato i palamudiš. A i da hoću da spemujem, šta to tebe boli kurac? Ljavaj, ljaljane.

I verujem da si se lepo upoznao sa radom sajta za 3 dana. Mršći.

Izvini, a što se Bolonjska konvencija ne poštuje u Bolonji na primer?

gamby car objasno...

Bolonja nije za kampanjsko ucenje, ona je napravljena tako da konstantno tera studente na ucenje.

ovo je ključna stvar, ali za to ima tema bolonjska deklaracija samo mi mrsko tražiti...

Mi smo takav narod, uvek se bunimo protiv novoga, umesto da uzmemo i prihvatimo najbolje iz novog, mi kukamo za onim kako je bilo, a ni to nam nije valjalo.

problem je što to nije novo, već istrošeno i što to nisu nikada uveli najveći univerziteti u svijetu... većć samo mi uzimamo te gluposti, da se kao približimo evropi... a ta evropa je nekad prosila naše stručnjake, a danas su svjetlosnu godinu ispred...

Bolonju sam spomenuo u postu vezanom za ovu temu, i ne znam zasto se ne postuje u Bolonji, na primer. Al se nadam da ces ti da mi kazes, kad ja vec palamudim. Ne znam cemu interesovanje za moj polni organ, ne boli me, ali hvala na pitanju. A sto se tice spamovanja, mislim da na svim podforumima pise da se to ne cini, i nije bez razloga okaceno.
I nisam ja rekao nigde da volim Bolonju, da se razumemo, ali tu je, i sta sad?! A nasi strucnjaci jos uvek odlaze u Evropu.

A nasi strucnjaci jos uvek odlaze u Evropu.

prema nekim podacima nekad je od 30 elektrotehničara išlo nih 25-27, dakle 80-90%...
danas ne ode ni 20%, pa ako ti to nazivaš odlaskom...
ne vjerujem da im je danas puno bolje nego prije, tako da...

To o cemu ti pricas je povezano i sa stanjem u drzavi, ne samo sa fakultetima, a sada i nama treba vise elektro inzenjera. Mislim da je zbog ovako loseg stanja u drzavi, broj mladih, fakultetski obrazovanih ljudi, koji odlaze vani, veci od tih 20%.

Mislim da i dalje odlazi ista količina elektrotehničara u inostranstvo, znam minimum 10-tak ljudi sa ETF i 90% njih je zapalilo na master u Švajcarsku i Poljsku....i teško da će se vratiti...a oni koji ostanu rade po stranim programerskim firmama.

Ja nemam ništa protiv protiv Bolonje ni protiv starog sistema....Samo nek' se odluče za jedno više...

Evo jednog od gomile razloga zašto studenti ćute....jer su nam po parlamentima omladinci vladajućih partija....sve je prikazano na klip dole....

http://www.youtube.com/watch?v=y2FsuMS1DAA

A ko je to dozvolio? Koliko su studenti zainteresovani za funkcije i za vrsenje funkcija u Parlamentu i Savezu studenata? Niko ne cese dupe ni za sta, dok ih ne udari po dzepu. Nije ni cudo onda, sto lopovi dodju na vlast, kad postenjacine ne zele, a posle se bune svi.

Konkretno ovo je dozvolila dekanica....pre ovih mufljuza bili su kvazi-anarho-komunisti....

@Rom ovaj put se 100 % slažem sa tobom :D