Prijava

Хоћеш да кажеш да си трол. Е јебига, имаш ти још да учиш, децхко. :)

DechKo nisAm Rek4o Da sam Trol I ne Bih ni Voleo Da to Bud3m ;)

Verbalni GzV

Brate bio sam sa drugarima napolju sređivali smo tv i ostale zajebancije za večerašnju utakmicu , slušali Partizanove pesme , pa kad sam ušao u temu i izvalio kako se pale na ovaj moj prvi post morao sam nešto da napišem..

И први пост ти је до јаја незрео. Само си упрљао нормалну тему глупостима. Немој то више да радиш на овом форуму, врло је глупо.

Auuu , aj dobro ljudi , neću više dolaziti na ovu temu , a realno ni sam ne znam šta mi je bilo da ostavim taj komentar valjda sam hteo da kresnem šibicu u buretu baruta pojma nemam... E i samo da se zna da ja nisam neki zvezdomrzac išao sam da navijam protiv Milana i Bajerna iako navijam za samo jedan klub na svetu celom ne pljujem ostale srbe

u zdravlje ;)

Па видим да не знаш... Уздравље :)

Lepo je kad sami priznaju da imaju kompleks,to je prvi korak... :)

dobar je, možda jedini iz zvezdine istorije prema kome , kao grobar ne gajim apsolutno gadjenje.
kao stručnjak, solidan...
ali taj EGO!!! može da se meri sa Naomi Kembel.

Šta si rekao??? Šta?? Marš iz ekipe, nema veze što si jedini na toj poziciji i što si najbolji u timu ali MAAAARŠŠŠ!! UVREDA!!! UVREDA!!!

i da..kao što već rekoh, mnogo češa nos za vreme intervjua...

Šta si rekao??? Šta?? Marš iz ekipe, nema veze što si jedini na toj poziciji i što si najbolji u timu ali MAAAARŠŠŠ!! UVREDA!!! UVREDA!!!

Ne slažem se Zapo.. Rečeno je da sukob traje već duže vreme, da je bio upozoravan i jebga na kraju je preterao.. Ako ga jebe jedan, jebaće ga svi..

Robert Decembarski BRE!