Prijava

Jebiga, odo ja na trčanje, ne dolaziš na Bir Fest znači. :/

E Dube koliko je tebi trebalo da se razocaras. Meni je mesec dana posle plasmana u LS bilo jasno da je obican sminker. Kontam da bi u Partizanu bila drugacija atmosfera da je Milosevic onomad postao predsednik kluba, a ne ovaj neandertalac. Ali da ne sirimo temu.

Ma meni je Prosinečki likčina, boli ga kara za sve. Biće kako on misli da treba da bude i to ti je. Čovjek pokušava da izgradi nešto, za šta realno treba vremena. Klub je maltene bio pred gašenjem, treba vremena da se vrati u život. A kad vidim kako ih teroriše, valjda će biti nešto. Mada se ja bojim da će dobiti nekoga prejakog u plej ofu.

Robi je majstor,bice veliki trener kao sto je bio i fudbaler.Zna fudbal,zna da ga prenese na igrace,i sigurno zna sta radi.Ne moze niko da bude iznad kluba.Bio ti Adi,Kaludjerovic,Bekam,Ronaldo,Mesi...MRS napolje ako narusavas atmosferu..Znam da je Koroman svojevremeno dok je Djurovski bio trener,dok ovaj prica u svlacionici,ovaj kao gleda sa strane,cacka jaja i kao "Sta prica ovaj semenkar!?". Pa sine,leteo bi napolje momentalno da sam ja neko i nesto. Tako i Vilotic.Solidan je igrac,ali ko si ti da se sprdas sa legendom tog kluba.Ti,koji si jednom uspeo da pobedis Partizan,koji nemas ni K od karijere,ti si nasao da imitiras nekoga.Ne treba da igra.Mora da se zna da ne mozes da pljujes po coveku koji je od tima ravnog mladosti iz Lucana,napravio tim koji je konkurent za titulu.

Sto se tice Adija,nadam se da ce da se razresi to oko bolesti,da dokazu da je stvarno bio sjeban,kako bi mogao decko da igra.Najboji stoper u ligi ubedljivo,ne vidim zasto bi davali pare za nekog tamo matorca,kad imas mladog fudbalera koji sabija na svojoj poziciji...

mada se ja bojim da ce dobiti nekog prejakog

Brate,mene iskreno boli kara koga god da izvucem.Smatram da smo igrama u drugom delu sezone zasluzili da ponovo razmisljamo kao nekada-ko god dodje,nakantacemo ih. I tako i razmisljam.Odlicno igraju momci,odlicna pojacanja su dovedena,samo taj stoper pari.Imamo igru,i kapiram da se nece desavati greske iz proslosti,vec da ce se vec u gostima igrati na rezultat.Ovu boraniju sad cemo dobiti i tamo i ovde,a posle ko god dosao,dobrodosao.Izvolite,naguzite se na nasoj Marakani.

Samo jedno decko u čitavom tekstu?! bvdloga, zabrinjavaš me :))

Evo jednog mišljenja o situaciji Vilotić-Prosinečki koje je delim

A inače, ja ne znam gde si to bvdlog gleda da oni igraju odlično. Ja čuo za punenje nekog petoligaša iz Austrije, remi sa drugoligašem, pobedu nad dvema krajnje prosečnim ekipama slovačkog i izraelskog prvenstva, to baš i nije nešto na osnovu čega bismo mogli reći da Zvezda igra "odlično". Ne znam, možda si pratio mečeve, pomaka ima od kad ekipu vodi Robi, ali sve je daleko od "odličnog".

Cule, gledao sam preglede tih mečeva, akcije koje su pravili su stvarno vrhunske, a i moraš da uzmeš u obzir da su imali i treninge pre utakmica i to ozbiljne treninge. Baš se te pripremne utakmice i koriste da bi se uvežbale akcije, i tako to. Jer ne možeš da vežbaš protiv Barse. A i kada pogledaš malo, videćeš da od početka priprema su sve bolji i bolji rezultati, i sve bolja i bolja igra. Sa Bvdlgom se slažem u potpunosti. :)

Nisam gledao ništa od priprema, ali ako je samo nastavio filozofiju od prošle sezone (a ne sumnjam da jeste), ne može da nam bude loše.
Sa njim je Zvezda igrala ubedljivo najlepši fudbal u poslednjih 10 godina. Svaka mu dala i na vreme dobila.

Sa njim je Zvezda igrala ubedljivo najlepši fudbal u poslednjih 10 godina.

+1 Ja to uporno govorim, ne može preko noći doći rezultati, ali za ono što je Robi napravio stvarno treba skinuti kapu..

Zato on gdje god ode, titula je zagarantovana.

Verbalni GZV napravio materijal za transfer. Nego, nikako da iskopam, kakvo je sranje napravio Vilotic?

Daj nemojte se prziti toliko, pa dovoljno je da zapne negde u finansijama, npr. da igraci ne prime platu 2 meseca, pa cete videti na kom mestu ce se zaustaviti.

Бежаће сам из клуба Џери. :) Тако да смо на истом. :)

Дубе, пошто обрисах пост мислећи да га нико није видео. Чини ти се. Реално и Барса и Интер су реално били прејаки за своје лиге. Ибрахимовић је дебело прецењен и никада неће освојити ЛШ и то зато што је говедо арогантно.

Ja bih voleo da Zvezda uzme titulu, sto zbog Prosineckog koji stvarno ima dobar nastup (a ne predstavu), sto zbog toga sto ce biti lakse oterati govna iz uprave Partizana. Dok se osvajaju titule, bice ih tesko oterati! Mada, ako Zvezda uzme titulu, Zvezdina uprava ce ojacati svoje pozicije, a to je dugorocno gledano lose za Zvezdu. Doduse, sta mene boli stojko za to.

Ne mi se svidja to sto se mnogi loze na raspalog lopuzu Lukica. I sto je jos gore, sto povezuju svaki uspeh pre sa njim nego sa Zvezdom, al' on je nasao nacin kako da pridobije masu, kad lose ide, udri po komsijama, kazes da namestaju, vise vodis brigu o novinama a ne o klubu i tu si tamna toliko da obezbedis sebi penziju.

Ја сам гробар, али морам признати да је добар Просинечки, подигао је Звезду мало на ноге. Још да отерате оног пајвана Лукића и има да процветате.

lukic je dileja od coveka, ali je opet odradio par dobrih stvari za zvezdu, plus sto stalno okrivljuje druge i slihta se navijacima. cim su ga delije podrzale, znao sam da je govnar, mada je onaj lukajic bio jos gori.

isto sto grobari nisu podrzali legendu kakva je milosevic. sugavo je ipak sto je cela tribina ispljuvala milosevica zbog par krimosa sa sipke koji su za to dobili kes. ali tako je to.

usrana i jedna i druga uprava, plus sto kod zvezde i nemaju odakle da kradu, dok se u partizanu pune dzepovi.

prosinecki je ok, bar nije filozof ko stanojevic, takvi su mi oduvek peli na kurac. ali partizan i dalje ima kvalitetniji tim i bolju igru tako da ce opet da osvoje.

Звезда у 4. колу извлачи Кипране, не питајте ме како то знам, али знам. :)

Сад што се тиче Вилоте. Добар је он момак и солидан играч, али ако ти нарушаваш ауторитет тренера, летиш из тима. Само не знам да ли ће управа подржати Просинечког.

А кад су у питању припреме, најбољи напредак у игри је направио Лазовић. Из утакмице у утакмицу је био све бољи, а против Израелаца је одиграо боље него икад. Борха се такође поправио и на левом крилу игра веома добро. Да поправи прецизност, кобјаснио би пар ствари. Димитријевић се добро снашао у пару са Евандром, а Мезенгу не могу да оценим, али он не чека лопту, већ и учествује у стварању акције. А што се тиче одбране, то је дуга прича.

A inače, ja ne znam gde si to bvdlog gleda da oni igraju odlično. Ja čuo za punenje nekog petoligaša iz Austrije, remi sa drugoligašem, pobedu nad dvema krajnje prosečnim ekipama slovačkog i izraelskog prvenstva, to baš i nije nešto na osnovu čega bismo mogli reći da Zvezda igra "odlično". Ne znam, možda si pratio mečeve, pomaka ima od kad ekipu vodi Robi, ali sve je daleko od "odličnog"

Brate,ajde ti i ja zajedno da sednemo i odgledamo celu proslu sezonu. Da vidimo kao je bilo na zimu,a kako na prolece kada je dosao Robi. Tim koji u derbiju nije mogao da stvori priliku,sada je imao 80 % loptu u nogama u istom.U derbijima koje si gubio,si imao zrelije prilike i vise istih.U ostalim utakmicama si DOMINIRAO,stvarao sanse,neretko i punio mrezu protivnika.Ne znam sta se ocekuje na pripremama.Pa pogledaj sastave koji igraju? Covek menja iz dana u dan,i kako je stavio ove sto treba da igraju,dobijaju se solidne ekipe LAGANO posle treninga jutarnjeg,i sa jos bar 3 sanse za gol..A zimus? Pa ja sam pevao ako damo gol,i posle toga bunker matori,pa ako se odbranimo,odbranimo se.Imamo odlicnu sredinu,i pocinjemo to da koristimo.Sa krilima kao sto su Borha i Lazovic,moramo da budemo dominantni u 90 posto slucajeva.Polako,ima jos kockica koje trebaju da se sloze,ali za sada,ja sam prezadovoljan.