Prijava

Ma Zvezdi sad da dodje Luis van Gal lično ništa ne bi pomogao. Klub se raspada u svakom segmentu. Što se tiče trenera, njima treba neko ko će im se najebati majke, ko će ih tući kurcem u čelo svaki put kad se ne trude i koji će ih terati da treniraju dok ne ispovraćaju žuč. Onda mogu da kažu da su probali. Što se tiče stila igre, jedini normalni srpski trener (koji ne forsira klasičnu srpsku formaciju 4-5-1, u sredini su samo defanzivni vezni naravno) jeste Stanojević. Ja ne navijam za ove naše retarde, ali je Partizan realno u svakom sportu daleko ispred Zvezde isključivo zbog normalnog poslovanja.

Što se tiče trenera, njima treba neko ko će im se najebati majke, ko će ih tući kurcem u čelo svaki put kad se ne trude i koji će ih terati da treniraju dok ne ispovraćaju žuč.

+!

Иначе, оно за 25 година су пусти снови. Морају и менаџери да узму кеш. Све је то повезано. А и ти клинци имају Огњеновић синдром, зато и пропадају кад оду преко... пређу у МУ из Синђелића па контају да ће одма' да заиграју за први тим.... 'оће курац. Боље да се кале пар година по нашим ливадама, и за њих и за српски фудбал.

Igrači sa 18-20 godina odlaze iz zemlje, zinulo im dupe za kintom, jebeš sve, šta je bre sa onim osećajem, čoveče da budeš srećan što igraš za klub za koji navijaš od detinjstva.
A i svi koji odu rano iz naše lige, propadnu u inostranstvu, to je druga stvar, ne mogu da shvatim taj kolektivni debilizam, umesto da se ovde formira kao igrač, on ode tamo u premijer ligu ili primeru i greje klupu do kraja života po osrednjim klubovima.
Treće kod nas se mnogo loše radi što se kondicije tiče. Pa ljudi ja mogu više da istrčim bre od 95% naše lige....
Četvrto - lično bih izgarao na terenu, ostavio bih i srce i jetru i šta god treba bre da igram na Marakani, za Zvezdu, dok ovi lade jaja
Peto - sport je do te mere postao profesija, biznis, da se u reprezentaciji konstantno najviše trude oni koji treba da se prodaju, iskreno muka mi je od toga.... Čast izuzecima

Јбг, што спемујем али кад је већ тема да кажем да од овог прелазног рока све зависи. Реално, Партизан има једно дупло јачи тим од Звезде. Не можда толико по играчима али по игри и организацији у клубу, да. Тако да ако не дође до радикалних промена на више поље, збогом још једној титули.

Što se tiče trenera, njima treba neko ko će im se najebati majke, ko će ih tući kurcem u čelo svaki put kad se ne trude i koji će ih terati da treniraju dok ne ispovraćaju žuč.

апсолутно...

Istina, mnogo su organizovaniji pre svega, tim malo jači, mada sa par dobrih pojačanja to može da se neutrališe, mnogo veći problem je organizacija kluba.

Ma bre ne treba trener nego diktator, neko ko će ih poslati u rudnik, ako ne izginu na terenu, ko će ih osposobiti da trče maraton, a ne par kilometara po utakmici. I išutirati ove igrače iz kluba, Milovanović anemičan, Tošić mutav, Psiho Đorđević katastrofa, Ninkova pustiti da ide, ne treba nam ovakav, Savia uvaliti nekome, Koromanu reći da postoje i drugi igrači na terenu. Tući ih govnjivom motkom dok bre ne počnu da igraju kako treba.

Novi trener Zvezde. Šta mislite o tome? Za ili protiv?

Mene boli kurac..

jer....

GDE GODC TI DA IGRAŠ TU SU TVOJI GOBARI, SAMO TEBI VERNI, SAMO TEBI ODANI, OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PARTIZZANEEEEEEEEEEEEEE VOLIMO TEEEEEEEEEEEEEE SRCEM SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM.........

Što se jebanja majke igračima na treningu tiče, imamo primer Zemana, koji je upravo to uradio, idioti su prošli najteže pripreme u životu, i šta onda? Organizovali su se pod Koromanom i bojkotovali trenera, gubili utakmice, dok ovaj nije otišao. Ova kombinacija sa Prosinečkim mnogo zavisi od Lukića. Ako mu on da punu podršku, i stavi svima do znanja da nijedan igrač nije iznad trenera, onda se i može nešto uraditi.

I Gvardiola je neiskusan.

Za.

I Gvardiola je neiskusan.

Ne valja poređenje. I ja ovako glup mogu da vodim Braselonu bez problema.

Moj je novi dečki Robert Prosinečki...
Budimo realni zaboli me ku*na za njega...

Без спема на теми ;)

Budimo realni ako vas zabole kurac za njega,nemojte pisati onda ovde...

Procitah sve,slazem se sa Samhainom,Remeom i Dankanom,isto bi da mogu zabranio do 25. da se ide ali jbg..Ko nas je sve vodio poslednjih godina,i kakav fudbal smo igrali(jbt bre gledam sa caletom Barsa-Real i cale me zajebava:"Jeli sine,jel Barsa i Zvezda igraju isti sport??"),nemam nikakvih predrasuda prema jednoj legendi Zvezde.Mislim zamislite malog Vesovica i Lazovica kad im jedan Prosinecki kaze nesto,pa ja da sa na njihovom mestu,uzeo bi govno i pojeo i trcao po tu loptu sa 1000% svojih mogucnosti! Jeste neiskusan,ali brate mili,pa za nasu ligu je dovoljno da igras napadacki fudbal i bice u najmanju ruku konkurent za titulu. Mislim da smo konacno poceli da dovodimo kvalitetne strance,Adi je pun pogodak,decko ne da nije za nasu ligu,nego lagano moze u Englesku momentalno.Ovaj Evandro je ona desetka koja nam je trebala,da pakuje,namesta,puca,decko ume sa loptom,razume fudbal.Sad procitah dovode i Toro-a(andre,andre toro riva riva :P ),jedino sto mi se ne svidja sto ce onda Isah biti out,a decko igra srcem i to mi se svidja.E sad ako je ovaj bolji,neka ga. Realno nam trebaju stoper,desetka i napadac.. Stoper je prioritet bar po meni,neko da se upari sa Adijem i da jebu mamu. Videcemo,bar covek ima 3 meseca da sastavi ekipu,da formira tim,uigra ih,itd. Ja mu dajem punu podrsku,neka mu rezultati budu merilo,a ako nam da polovinu od onoga sto nam je dao kao igrac,hvala mu!

Mislim zamislite malog Vesovica i Lazovica kad im jedan Prosinecki kaze nesto,pa ja da sa na njihovom mestu,uzeo bi govno i pojeo i trcao po tu loptu sa 1000% svojih mogucnosti!

Da, i ja bih. Al neće oni...

Kizo,ja bas mislim,tacnije ubedjen sam,da ta dvojica hoce...Ostali mozda ne,ali ta dvojica ce izgarati u zelji da se dokazu.

Nadam se da si u pravu.

Надам се да си у праву или управу , у зависности од кога како се тачно пише, нисам писмен, јбг.

Ispravno je:
UPRAVU treba najuriti!