Prijava

Laziceva riba je prepicka.

КЕШЕЉ КОД ТЕГЕЛТИЈЕ !

К
Е
Ш
Е
Љ

Što se tiče Lazića povlačim reč što sam reko Gustom neki dan. Istina, Lazića retko glup napadački igrač ali naš je volimo ga.

I mene Lazić često iznervira, juče je imao solidnu minutažu, pizdio sam na kraj poluvremena na ono njegovo kamenje što baca u obruč. Al valja nam, maher je u odbrani a i prosere ga ponekad pa ubode nešto. Raduje što Đenka i Kalinić lagano postižu radnu temperaturu. Bilo bi dobro da se i Dangubić opasulji malo, ima još neke klinačke boljke da preleži, pa da možemo reći da imamo 2 skroz solidne petorke za rotiranje.

Onih 19:0 juče je nedopustivo. Ajde što je Neptunas krenulo, pa ubadaju sve što bace, nego što naši konji ne mogu da se sastave pa napade završavaju posle 7-8 sekundi sa maksimalno 2 dodavanja. Ne znam šta im je Radonja govorio u ta 2 tajmauta. I crnu seriju prekine Bobi košem sa poludistance, lel. Da u tom momentu nije bilo poluvrijeme, ko zna kako bi se odvijalo dalje. Spasio nas gong. Nego, igra u drugoj polovini druge četvrtine nam je hronično loša. Valjda od umora jer krenu snažno na početku, a nedostaje adrenalin da pumpa kao na kraju tekme. Dok meljemo u trećoj dobro je, al bojim se da ćemo nekad toliko da zaseremo drugu da neće biti prostora za remont.

Protiv Partizana neće ići glatko kontam, al dobijamo na kraju 10ak razlike.

Bice zajebano ako tepara uhapsi m vila lololololo

Najveći utisak mi je što sam i posle serije 0:19...bio opušten, i očekivao laganu pobedu doduše od 20-ak razlike.
Vilijams je u blagom padu forme, ali kakve je dve asistencije podelio iz auta!!!
Doduše, ne treba zaboraviti da je kod asistencija uglavnom neophodna i dobra kretnja (ili postavka) saigrača...
Najveću rezervu imamo u još uvek na pravi način neiskorišćenom Dangubiću.
Igra dobru odbranu, a kada je napad u pitanju, ne kapiram kada je već nenaučen (što čudi jer je prošao Hemofarmovu školu košarke) da nadribla i šutne (ne zna da vodi loptu, tj. previsoko je vodi, a skok šut iako naizgled lep, završava se kao da je bacanje kamena), što mu bar MVil ne baca pasove za "alejupove"...mislim što se ne prave te akcije za njega, u kojima protrčava iza leđa odbrane, što je manje više neodbranjivo, ako se dobro izvede?
Vasa i on su to odigravali kao od šale, u stilu Serhia Rodrigeza i Rudija Fernandesa.
Apropo Lazića, najviše me nervira što maltene na svakoj utakmici napravi korake...sve ostalo i pomozi Bože. Nije loš šuter, kako mu se spočitava, a ubedljivo je najbolji odbrambeni igrač. U tom smislu se slažem sa Gustim. I da, juče je Lazić bio jedan od boljih bez obzira na samo 2 postignuta poena.
Cirbes opet vruće-hladno...taman pomislim da je popravio odbranu od pika, a on počne da liči na Cirbesa s početka EL. Juče je sticajem okolnosti imao manju minutažu, ali biće on OK u nastavku sezone. Ne sviđa mi se što je Kalina postao praktično rezervna četvorka. Više bih voleo da ga koristimo na poziciji 3, ali dosta dobro deluje i na četvorci, dok Luka odmara. Đenka je pre svega dvojka, ali u odsustvu Jovića sasvim pristojno igra bekap pleja, i moram da primetim mnogo bolje to radi nego prošle godine, jer pravi i po 5-6 asistencija (na primer protiv Cedevite, ako sam dobro zapamtio 5). Radonja je moj favorit za godišnju nagradu -"igrač koji je najviše napredovao".
Za sada - ja prezadovoljan.

Dajte temu da se pljujemo, pljujemo, plujemo!

Враћам се сад неколико страна уназад, јер ми није јасно ово:

bvdlga

Koja laz, . U faci se vidi da su nasli nekog bacu sto je valjo nesto, pa mu nakacili i ovo. Koje jebanje u mozak.

Jos mu osecam rekli da obuce galatinu jasu, da izgleda ubedljivije

Не знам кога си очекивао, универзитетског професора? Баш је очекивано да буде нека будала, ситни дилер... Не одбацујем могућност да ће робијати неки леви, ево, признао убиство неки старији лик, а не тај који је тада хапшен, али не знам зашто си убеђен да сигурно неће лежати онај који је убио.

Svaka murija ima ovakvih u rezervi koliko hoces, da robijaju kada treba za nesto. 2-3 godine i okajao je grehe sto je deci prodavao droge

Svaka murija ima ovakvih u rezervi koliko hoces, da robijaju kada treba za nesto. 2-3 godine i okajao je grehe sto je deci prodavao droge

Je l neko reko "Minikantrimen"

Round up the usual suspects...

Veliki majstor reda siromasnih vitezova hale Pionir i svih serbskih zemalja

ŽIVITE KO BUBREZI U LOJU
ZATO ĆE VAS JEBATI TEPARA KOJI SE KALI U SIROMAŠTVU!

pseto88

Svaka murija ima ovakvih u rezervi koliko hoces, da robijaju kada treba za nesto. 2-3 godine i okajao je grehe sto je deci prodavao droge

Верујем ти, само се питам зашто би ико био сигуран да је убица неко битан, неко због кога ће полиција да одради то. Зар је немогуће да је у питању неки небитан лик, без икаквог утицаја или везе? А нпр. баш Мини Кахриман даје више разлога за сумњу, због начина на који се одвијао читав случај.

Čitao sam negde da je fora bila onaj prvi lik u trenerci što je uhapšen je u stvari murijak.
Neko od onih 7 što su prvo uhapsili je odrukao ovog "pravog" ali nisu mogli da ga uhapse jer nisu znali gde se krije. Onda su uhapsili onog u trenerci, svi mediji preneli i ovaj izvirio iz rupe.

Njega su uhvatili kada je hteo da pobegne van države, tako neka scena ?

Ma nisam stec ni rekao da to nije taj, ko to zna? Mozda je mandril neki obicni, roknuo ovog naseg oni ga uapsili i kraj.

Mada s obzirom na turski fanatizam ne bi me cudilo da lik postane "ulicna legenda" a da robija neki bilmez nebitan.

Opet kazem: ko zna.