Prijava

Jovkara je sasvim pristojan plej. Osim ok odbrane decko ima 5-6 asistencija u proseku u aba ligi. Plus sto mu je sut sve bolji kako mu i samopouzdanje raste tj od kako uopste uzima suteve

Sastav Zvezde za sledecu sezonu je pod znakom pitanja. Kazem Zvezde, jer se Cokiju i njegovom FMP-u sprema sut karta. Oni koji odlucuju su shvatili da zvezdaska javnost nikada nece prihvatiti ovu "Zvezdu".
Bice tu svacega jer Coki ne namerava da se preda bez borbe. Uglavnom, ceka nas vruca 2015/16.

Oće Miljenović opet kod Ćokija, oće to

Samo ljudski popričati sa momkom i može se sve dogovoriti, pa jebemu život nije ga davio

Sa miljenovicem bi se i moglo popricati, verujem da bi ga minutaza i el(valjda ne baksuziram) ubedili da proguta knedlu i dodje ali je frka ako misko vidi da moze da uzme vecu lovu, ovo valjda ne treba objasnjavati

http://www.abaliga.com/n67/Statistics/Individual_Statistics

Ok sjebo sam se za jovica, ima prosecno 3 asistencije ali i dalje tvrdim da je sasvim pristojan plej

Inace mi je najzanimljiviji podatak o procentu suta za tri poena gde je nas najbolji igrac a sedmi u ligi brancilo lazic sa oko 43% a slede djenka, markus, luka, kalina pa jovic koji je na solidnih 33,3(gde se mora uzeti u obzir da on najcesce sutira samo kad mora)

Ma Miško je tu najveći problem, ali je biznismen kao i Ćoki, sigurno bi mogli naći zajednički interes, kao sa Bobijem, dođe jednu sezonu se privikava sledeće izdominira i uzme mnogo veće pare, samo dobra minutaža i evrliga i malog imamo, a pametni su to ljudi, imaju čist interes, nisu zaslijepljni i iskompleksirani. Ništa tu nije nemoguće

Pa nisam ni rekao da je nemoguce. Samo sam rekao da je neophodno da misko nadje interes.

Bez Lazića na Makabi. Priča se i da Dangubić neće igrati ne znam zašto...

Al ako je ovo privatni klub, kome niko ne može da zabrani kako će da se zove, niko ne može ni da mu zabrani koliki će da mu bude budžet. Isto tako od države dobijaju podjednako, a Zvezda igra EL, plus što je to budžet i za Zvezdu i za FMP. Zaključak je da te pare nije izbio niko ni tebi ni meni iz džepa, i da treba da nas boli kurac za budžet i za sve.

samo mali osvrt, stvarno bez namere da flejmujem ili da protumacite to kao neko lazno moralisanje.
Posto napokon govorite za sebe da ste privatni klub, onda me interesuje zasto drzava finansira privatni klub? Zasto ne finansira onda Mega Leks?
A drugo, itekako mi izbijaju pare iz dzepa, jer ako ja recimo koristim telekomove usluge (pa makar i fixni telefon) zasto se pare daju samo jednom klubu (i ovaj drugi se takmici u evropskim takmicenjima) i to bas onom privatnom, i to sasvim slucajno da je generalni direktor tog Telekoma u upravnom odboru CZ?

A sto se hromozoma tice, i njegovog nedostatka hromozoma, samo da odgovorim na "dokaz" oko pumpanja para u budzet.
http://www.dodaj.rs/f/1p/B/12xO7dXE/1/sponzorstva.jpg

Hej pa pogledajte, vi ste imali od SPONZORSTVA 2,5M one godine kad ste pricali da se raspadate i da vam igraju kojekakvi tuzni crnci i poluigraci.. To je jednako sadasnjem budzetu (po vasim recima), zasto vas je onda tad KKP nabijao 40 razlike, a sad igrate top16 EL?
Neki od vas se secaju da smo na sajtu javno.rs nasli podatke o SPONZORSTVIMA DRZAVNIH PREDUZECA klubovima u kome se nedvosmisleno vidi da je KKP od 2010. godine (simpaticno, bas nakon F4 Evrolige koji toliko pominjete) do 2014. godine dobio od drzavnih preduzeca 4,66 PUTA manje novca od CZT. Stavise, jedini izvor sponzorstva iz javnih preduzeca bio je upravo od JATa (sto je hromozom okacio) a cak i ako posmatramo samo to preduzece i tu ste dobili VISE od KKP.

Odmah da vas zaustavim o pominjanju NIS-a, posto vi kazete da se privatni sponzori ne racunaju jer je to rezultat marketinga, jer je NIS privatno preduzece, a sto je najgore i za to je morao da aminuje JEDAN COVEK, da ne kazem vodja...

P.S. A tek da ne pominjem UPPR i legalne malverzacije koje su uradjene u okviru njega i spustanje duga od 16M (vidim cudite se kako neko postoji sa tim dugom) na 2,5% od te sume.

I za kraj, moje misljenje je da KKP-ov budzet za ovu godinu nije veci od 1,5M (ono kako vi kazete projektovani sa svim zivim rashodima i prihodima) dok vas nije ispod 3M. Sad cete vi reci "pa da, to je tih oko milion o kome pricamo" al tih oko milion pravi vas budzet DUPLO vecim od naseg. Na osnovu cega? Mi smo prosle sezone igrali top16, vi niste. Osvojili smo titulu, vi niste. U ABA ligi smo ispali u polufnalu, i vi ste. Dakle ZASTO ako smo miljenici i mezimci drzave?

Zato sto smo mi bogati a vi gowno.

Ja bi banovao za ovakve tekstine a ne za prozivanje.

Gazimudo nisi u pravu, Partizan je mezimče a Zvezda posluje jako lepo i zato ima pare. Zvezda je dobila od države 37% manje od Partizana sve piše u papirologiji.

Ja ne vjerujem da se i dalje smarate oko budžeta, države, Vučića, aaaaa.....

au sinko, koji ste vi bogovi... mene samo zanima imate li vi pametnija posla u životu od budžeta zvezde i partiizana, i plata igrača?

Izvor tvoje papirologije je?
Moj izvor je UPPR i sajt javno.rs (isti onaj koji se bavi malverzacijama oko tamnave i sumnjivim tenderima)?
Kako to mislis poslujete jako lepo ako ste 2008. dobili od sponzora 2,5M evra a 2010 ste bili duzni 16miliona, a igrali vam poluigraci?

EDIT: moja replika se odnosila na coveka sa kojim normalno razgovaram, i na hromozoma koji je postavio "dokaze" o pumpanju para u KKP. Ostale nista nisam pitao niti pominjao, pa bih zamolio da preskocite postove ako vas ne interesuju.
Hvala

Ovdje se više govori o pravdi i istini, mnogo laži dolazi od nekih ljudi.

Ajde nađi dokument takav o sponzorstvima Partizana, ne priznajem informer i kurir.

DULE KRADE ĆOKI JE POŠTEN. ĆOKI KRADE DULE JE POŠTEN. VAMA DRŽAVA DAJE PARE! DULE KRADE ĆOKI JE POŠTEN. ĆOKI KRADE DULE JE POŠTEN. VAMA DRŽAVA DAJE PARE! DULE KRADE ĆOKI JE POŠTEN. ĆOKI KRADE DULE JE POŠTEN. VAMA DRŽAVA DAJE PARE! DULE KRADE ĆOKI JE POŠTEN. ĆOKI KRADE DULE JE POŠTEN. VAMA DRŽAVA DAJE PARE! DULE KRADE ĆOKI JE POŠTEN. ĆOKI KRADE DULE JE POŠTEN. VAMA DRŽAVA DAJE PARE! DULE KRADE ĆOKI JE POŠTEN. ĆOKI KRADE DULE JE POŠTEN. VAMA DRŽAVA DAJE PARE! DULE KRADE ĆOKI JE POŠTEN. ĆOKI KRADE DULE JE POŠTEN. VAMA DRŽAVA DAJE PARE! DULE KRADE ĆOKI JE POŠTEN. ĆOKI KRADE DULE JE POŠTEN. VAMA DRŽAVA DAJE PARE! DULE KRADE ĆOKI JE POŠTEN. ĆOKI KRADE DULE JE POŠTEN. VAMA DRŽAVA DAJE PARE! DULE KRADE ĆOKI JE POŠTEN. ĆOKI KRADE DULE JE POŠTEN. VAMA DRŽAVA DAJE PARE! DULE KRADE ĆOKI JE POŠTEN. ĆOKI KRADE DULE JE POŠTEN. VAMA DRŽAVA DAJE PARE! DULE KRADE ĆOKI JE POŠTEN. ĆOKI KRADE DULE JE POŠTEN. VAMA DRŽAVA DAJE PARE!