mač sa dve oštrice ali vrlina svakako, pođi od toga da li je neprincipijalnost vrlina?
E tako nekako...
Svakako je vrlina, ali je nekad i glupa ta principijelnost... Zavisi o čemu se radi... Recimo moja principijelnost da neću da pijem ili neću da pušim je jako dobra, i te kakva vrlina, ali npr nečija principijelnost da ne znam.... Neće da izađe sa djevojkom druge vjere, da neće da piše domaće jer mu je to glupo, da neće da se druži sa nekim ko nije njegov sloj itd, to je sranje već i glupiranje...
Jesam, rasanih se...
NE JEBEM, života mi. Rekao sam da neću i to je to. Ja svoje principe ne kršim. Većina su čisto sranje, al' moji su i u mojoj glavi imaju određenu vrednost.
Цар
Дуго времена мислим на ово, па бих волео да чујем шта мислите о томе.
СМарко
Mač sa dvije oštrice....
Hugocavez
Јесте.
Цар
Управо тако некако...нит' је зло, нит' је добро...
Борко
Данас није. Данас је дволичност врлина.
StrajaKg
mač sa dve oštrice ali vrlina svakako, pođi od toga da li je neprincipijalnost vrlina?
Данкан Фергусон
oće ovo biti srpski sajt napokon?
Цупић
Мало која особина је, сама по себи врлина или мана.
За глупог човеке је много горе ако је уз то и принципијелан док је за паметног, та иста особина велика предност.
StefanKostić
Hočeš da uradiš nešto iz principa. Privržen si tome. A privrženost je vrlina. Ne odustaješ lako...
Данкан Фергусон
princip je kad mrzis!!!
Цар
!?
СМарко
E tako nekako...
Svakako je vrlina, ali je nekad i glupa ta principijelnost... Zavisi o čemu se radi... Recimo moja principijelnost da neću da pijem ili neću da pušim je jako dobra, i te kakva vrlina, ali npr nečija principijelnost da ne znam.... Neće da izađe sa djevojkom druge vjere, da neće da piše domaće jer mu je to glupo, da neće da se druži sa nekim ko nije njegov sloj itd, to je sranje već i glupiranje...
Џими
4ЛОЛ. Чек, где је она фотка где пијеш наглавачке?
А шта ћемо са принципијелности у сексу? А? А? А?
Оно, кад неко каже ''Ја не јебем!'' и стварно не јебе нпр.
Mr. Moon
Misliš, kao ja? :)))
Фејзбукманијак
ТИ ЈЕБЕШ! Али нас лажеш!
katija
Darling, ajmo na spavanje. Ti raspremaš krevet večeras.
Mr. Moon
Jesam, rasanih se...
NE JEBEM, života mi. Rekao sam da neću i to je to. Ja svoje principe ne kršim. Većina su čisto sranje, al' moji su i u mojoj glavi imaju određenu vrednost.
Фејзбукманијак
Мрмуне изгледашш као јебаш, глупо да траћиш таленат... А чек, јел дркаш барем?
Mr. Moon
Jok, more. Pa, šta mi znači da ne jebem, ako ću da drkam. Onda ću radije da jebem.
Radi se o principu.
Фејзбукманијак
брате ти си прсо