Prijava

Naravno da sam prs'o. To se vidi iz aviJona. Al' to ne menja stvar.

Manijace, ti to ne shvataš, to je za tebe viša matematika.

Darling je u fazi pročišćenja duha i tela.

Ахахаха луд си :)) Брате упуцо си ме сад, пожелим да се солидаришем са тобом и да ја не јебем исто... ал оно тема ће онда да зуји празна

Ne, ne... Pazi, to bi bilo ispravno samo ako bi to bio tvoj izbor, bez nametanja sa strane. Nije dobro voditi se tuđim principima. Ako ne oećaš tako, onda ne treba to da radiš.

Да ли је принципијелност врлина?

Neću ti kažem, iz principa

Ja ne znam da li je principijalnost vrlina, ali kod mene to ide u paketu sa tvrdoglavošću.

Principijalnost je iskenjavanje.

Ne, inat je iskenjavanje, ima razlike.

Био сам принципијелан ципцио живот и ништа добро нисам добио у животу. Све говна. Неку назови дужевну сатисфакцију, која ишчезне чим ти се наређа гомила срања. Мада су моји принципи екстремни били увек, нисам ништа добро ни могао очекивати.
Принципи су за шоње који сматрају да су им потребна нека њиховоизмишљена правила, како не би осећали неку тамо грижу савести која нам је уткана у свест од малих ногу. Тај који има грижу саветсти због кршења приниципа, а не због разумевања ситуације због које је прекшио принцип је млакоња и пичка. Принципи су за пичке.

Sto bi Mitina Matera rekla: "Stedela sam stedela,pusila najgoru krdzu jela koske i kacamak i ustedela.... NIŠTA"

Принципи су за пичке.

Bas naprotiv, neprincipijelnost je za picke bez karaktera. Nista lakse nego biti slabic i okretati se kako vetar duva.

Bas naprotiv, neprincipijelnost je za picke bez karaktera. Nista lakse nego biti slabic i okretati se kako vetar duva.

Tako nekako.

Jebem li ga, ja sam misljenja da zavisi od mnogih cinioca. Zavisi npr od toga kakva je zapravo osoba i na kakvim su moralnim shvatanjima i vrednostima zasnovane. Ako si retard i imas retardirane principe- dakako je shit. A opet je i moralnost prilicno subjektivno shvatanje....
Takodje, i od godina zavisi dosta, sazrevanjem i iskustveno dobijamo drugaciju siku stvarnosti i sta je zapravo vazno pa nam se i principi menjaju, prilagodjavaju toj slici.
A takodje zavisi i sta je ulog.
Mune, svaka cast na nejebici. Samo se pazi bubuljica.

Jedna od najvećih vrlina, a to da li će usrećiti onog koji je principijElan to je druga stvar...

Pajsad...Ponude čoeku 'vako:
"Čoeče...Nudim ti ovih 100 iljada evra koje su samo deo miliona koje sam zaradio kidnapujući decu do 5 godina koja su forvardovana u zemlje bliskog istoka gde su sa njima snimani hardkor pornići...Zauzvrat ne tražim ništa..."
:čoek odbija da uzme novac, jer ga smatra prljavim i krvavim (ipak su to hardkor pornići, a tu mora da ima krvi, jer su mala deca u pitanju-uska su jebi ga..) i protiv njegovih PRINCIPA je da uzima takav novac, te s toga ostaje da živi sa svojom porodicom u nemaštini...:

Dakle, čovek je potvrdio svoju vrlinu - principijElnost, ali i verovatno pojeo govno istovremeno...

Ali ima i drugih primera gde ova vrlina donosi benefite...Vrlina, u svakom slučaju...

Kramponom, da l je moguce da tako usko gledas? Evo ti jos jedan primer- covek je okoreli rasista. Dobije priliku da spasi zivot coveku, koji je, igrom slucaja, crnac. On odbija jer je to protiv njegovih principa, koliko god debilni i jadni oni bili.
Vrlina?

Vrlina je,m ali ne treba ici u krajnost, i to ne treba preci u opsesiju.

Nedje sam procitao i stavio na profil da samo glupi i mrtvi ne menjaju svoje misljenje i drzim se toga ...

Ja sam za onu izreku "Nikad ne reci nikad", ali ima stvari koje radim ili ne radim isključivo iz principa, a to nema apsolutno nikakve veze sa parama, jer vidim da ste se ovde uvrteli u neku materijalnu zapetljanciju.
Ima nekih principa koji se držim isključivo zbog svoje bandoglave tvrdoglavosti, kada teram inat nekim osobama do kojih mi i nije nešto naročito stalo, to je detinjasto i manje bitno, ali u većini slučajeva su to neke stvari koje su jednostavno vezane za moj karakter.
Tako da principijelnost nije vrlina ako se nečega držiš ko pijan plota bez argumenata, ali jeste ako je odraz tvog moralnog gledišta i vaspitanja. Naravno, sve to pod uslovom da tvoji principi ne ugrožavaju i ne ponižavaju nijedno živo biće na planeti, moralno, materijalno ili na bilo koji drugi način.